Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Kimiska1 strasny, ted se tomu clovek zasmeje, ale tenkrat tomu bylo jinak
mozna by to byla vtipna diskuze
nechces ji zalozit?
@lleennttiillkkaa píše:
@Bára0145 a těhotenský test jsi zkoušela? Nebo raději křišťálovou kouly?
Co takhle dočíst a až pak prudit?
Na 99,9% těhotná nejsi
dnes mají lidé problém otěhotnět u klasického sexu, neslyšela jsem, že by někdo otěhotněl po masturbaci, obzvlášť, když ani neproběhl orgasmus a neměla jsi na ruce sperma… buď v klidu
těh. test by to navíc 5 dní po zpoždění ukazoval…
@radkka píše:
Co takhle dočíst a až pak prudit?
Jestli čte tak, jak píše, tak se nedivím, že nedočetla.
@martinka28 presne,taky jsem zavzpominala a smala se, ale tenkrat? To jsem byla uplne vyrizena
. Pro test jsem poslala kamaradku a nez ubehl cas na vyhodnoceni, tak jsem se hroutila skoro a stihla jsem myslet i na to, ze az bude dite maturovat, bude mi 36 a ze stejne budu STARA a pak uz to vadit nebude, ale co ted
. Test jsem pak prohlizela ze vsech stran (pro jistotu) div jsem nesilhala (pak jsem ho zkoumala jeste 2 dny potom). Takhle budu za chvili koukat na testy znova a naopak modlit se at tam neco najdu
. Jak s ten zivot meni co?
Diskuzi? To radsi ne Marti ![]()
Nooo, vy to berete smahem. Kdyz pominu to, ze je opravdu nemožné, abys byla těhotná… tak tedy takto jednoznačný nazor na HA pro svou dceru mit jednou nebudu. Opravdu ne…
Čímž netvrdím, ze ty vaše názory jsou spatne, ale kazdy jsme jiny a kazdy máme jiny nazor. Ja treba ten, ze je nutnost se chránit, a taky je nutne se chránit jinak, nez hormony… Kazdopadne, na tom důležitém se vsichni sešli… tak muzes byt, Zakladatelko, klidna. ![]()
@Sova Klára píše:
Na 99,9% těhotná nejsidnes mají lidé problém otěhotnět u klasického sexu, neslyšela jsem, že by někdo otěhotněl po masturbaci, obzvlášť, když ani neproběhl orgasmus a neměla jsi na ruce sperma… buď v klidu
těh. test by to navíc 5 dní po zpoždění ukazoval…
K otěhotnění je nutný orgasmus?
@Kimiska1 @radkka ja jsem se v 15 priblizila ke klukovi (objali jsme se) a pak 3 tydny zpozdeni. Dovedete si predstavit ty nervy. Donutila jsem kamaradku, aby se zeptala mamky, jestli to jde pres kalhoty (dvoje)
![]()
@Bára0145 myslim, ze nemusis mit strach, tehotna nejspis nejsi
@arada píše:
K otěhotnění je nutný orgasmus?
cituji: Mužský orgasmus je na rozdíl od toho ženského viditelný. Je totiž obvykle spojen s ejakulací neboli výronem semene.
Neříkám, že je bezprostředně nutný a že nelze otěhotnět z „kapky rozkoše“, ale ta pravděpodobnost je mizivá…
@Lucmína píše:
@Kimiska1 @radkka ja jsem se v 15 priblizila ke klukovi (objali jsme se) a pak 3 tydny zpozdeni. Dovedete si predstavit ty nervy. Donutila jsem kamaradku, aby se zeptala mamky, jestli to jde pres kalhoty (dvoje)![]()
![]()
![]()
Ahoj. Mám otázku. Byl by už cca 9 týdnů od styku pozitivní TT? Beru HA, beru ji tak, jak mám, ale něco ve mně hlídalo. Nebylo mi pár dní dobře, jsem nafouklá hlavně v oblasti podbřišku, kde mě i na levé straně docela pichalo. Předevčírem jsem měla bolesti jako kdybych měla krvácet, ale krvácela jsem 26-30.7. … Během těch 9 týdnů krvácení z vysazení normálně přišlo, nebylo s žádným zpožděním. HA beru pravidelně, nevynechala já ani 1 prášek, beru ji už přes půl roku, ale právě mě vylekalo to, že mi přijde, že víc vnímám vůně / smradu v okolí, to břicho, jak jsem popisovala a taky to, že od pupky dolů mám vidět tu břišní čáru (možná byla vidět i předtím, ale nevšímala jsem si, takže to nemůžu určovat)… I digitální TT ukázal - . Je možnézne si i těhotenství, když ho tak moc nechci (proto se chráním praskama), vsugerovat? Nejvíc mě vylekava to břicho, které mi přijde, že se chová jak chce. Jsem opravdu z tohohle vše vystrašená. Tak chci znát osobní názor. Děkuji.
9 týdnů po styku už by určitě něco vidět bylo, psychika je mocná můžeš si ty příznaky vsugerovat zvlášť jestli se hodně pozoruješ…
@Anonymní píše:
Ahoj. Mám otázku. Byl by už cca 9 týdnů od styku pozitivní TT? Beru HA, beru ji tak, jak mám, ale něco ve mně hlídalo. Nebylo mi pár dní dobře, jsem nafouklá hlavně v oblasti podbřišku, kde mě i na levé straně docela pichalo. Předevčírem jsem měla bolesti jako kdybych měla krvácet, ale krvácela jsem 26-30.7. … Během těch 9 týdnů krvácení z vysazení normálně přišlo, nebylo s žádným zpožděním. HA beru pravidelně, nevynechala já ani 1 prášek, beru ji už přes půl roku, ale právě mě vylekalo to, že mi přijde, že víc vnímám vůně / smradu v okolí, to břicho, jak jsem popisovala a taky to, že od pupky dolů mám vidět tu břišní čáru (možná byla vidět i předtím, ale nevšímala jsem si, takže to nemůžu určovat)… I digitální TT ukázal - . Je možnézne si i těhotenství, když ho tak moc nechci (proto se chráním praskama), vsugerovat? Nejvíc mě vylekava to břicho, které mi přijde, že se chová jak chce. Jsem opravdu z tohohle vše vystrašená. Tak chci znát osobní názor. Děkuji.
To už by ti TT test něco ukázal. Myslím, že se moc pozoruješ a pak nachazis příznaky. Ta čára se myslím dělá až později v těhotenství…