Jsem těhotná? Bojím se.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
678
2.11.17 21:20

@Kimiska1 strasny, ted se tomu clovek zasmeje, ale tenkrat tomu bylo jinak :lol: mozna by to byla vtipna diskuze :lol: nechces ji zalozit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
2.11.17 21:22
@lleennttiillkkaa píše:
@Bára0145 a těhotenský test jsi zkoušela? Nebo raději křišťálovou kouly?

Co takhle dočíst a až pak prudit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
959
2.11.17 21:28

Na 99,9% těhotná nejsi :-) dnes mají lidé problém otěhotnět u klasického sexu, neslyšela jsem, že by někdo otěhotněl po masturbaci, obzvlášť, když ani neproběhl orgasmus a neměla jsi na ruce sperma… buď v klidu :-) těh. test by to navíc 5 dní po zpoždění ukazoval…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
2.11.17 21:38
@radkka píše:
Co takhle dočíst a až pak prudit?

Jestli čte tak, jak píše, tak se nedivím, že nedočetla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kimiska1
2.11.17 21:42

@martinka28 presne,taky jsem zavzpominala a smala se, ale tenkrat? To jsem byla uplne vyrizena :). Pro test jsem poslala kamaradku a nez ubehl cas na vyhodnoceni, tak jsem se hroutila skoro a stihla jsem myslet i na to, ze az bude dite maturovat, bude mi 36 a ze stejne budu STARA a pak uz to vadit nebude, ale co ted :-D. Test jsem pak prohlizela ze vsech stran (pro jistotu) div jsem nesilhala (pak jsem ho zkoumala jeste 2 dny potom). Takhle budu za chvili koukat na testy znova a naopak modlit se at tam neco najdu :). Jak s ten zivot meni co?
Diskuzi? To radsi ne Marti :)

• Citovat
  • Upravit
Kimiska1
2.11.17 21:43

@radkka tak je nas vic :)

• Citovat
  • Upravit
4627
2.11.17 22:23

Nooo, vy to berete smahem. Kdyz pominu to, ze je opravdu nemožné, abys byla těhotná… tak tedy takto jednoznačný nazor na HA pro svou dceru mit jednou nebudu. Opravdu ne… :think: Čímž netvrdím, ze ty vaše názory jsou spatne, ale kazdy jsme jiny a kazdy máme jiny nazor. Ja treba ten, ze je nutnost se chránit, a taky je nutne se chránit jinak, nez hormony… Kazdopadne, na tom důležitém se vsichni sešli… tak muzes byt, Zakladatelko, klidna. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24002
2.11.17 22:38
@Sova Klára píše:
Na 99,9% těhotná nejsi :-) dnes mají lidé problém otěhotnět u klasického sexu, neslyšela jsem, že by někdo otěhotněl po masturbaci, obzvlášť, když ani neproběhl orgasmus a neměla jsi na ruce sperma… buď v klidu :-) těh. test by to navíc 5 dní po zpoždění ukazoval…

K otěhotnění je nutný orgasmus?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1291
3.11.17 01:20

@Kimiska1 @radkka ja jsem se v 15 priblizila ke klukovi (objali jsme se) a pak 3 tydny zpozdeni. Dovedete si predstavit ty nervy. Donutila jsem kamaradku, aby se zeptala mamky, jestli to jde pres kalhoty (dvoje) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1291
3.11.17 01:22

@Bára0145 myslim, ze nemusis mit strach, tehotna nejspis nejsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
959
3.11.17 13:24
@arada píše:
K otěhotnění je nutný orgasmus?

cituji: Mužský orgasmus je na rozdíl od toho ženského viditelný. Je totiž obvykle spojen s ejakulací neboli výronem semene.

Neříkám, že je bezprostředně nutný a že nelze otěhotnět z „kapky rozkoše“, ale ta pravděpodobnost je mizivá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
3.11.17 15:00
@Lucmína píše:
@Kimiska1 @radkka ja jsem se v 15 priblizila ke klukovi (objali jsme se) a pak 3 tydny zpozdeni. Dovedete si predstavit ty nervy. Donutila jsem kamaradku, aby se zeptala mamky, jestli to jde pres kalhoty (dvoje) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:lol: :lol: taky dobry
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.8.18 18:54

Ahoj. Mám otázku. Byl by už cca 9 týdnů od styku pozitivní TT? Beru HA, beru ji tak, jak mám, ale něco ve mně hlídalo. Nebylo mi pár dní dobře, jsem nafouklá hlavně v oblasti podbřišku, kde mě i na levé straně docela pichalo. Předevčírem jsem měla bolesti jako kdybych měla krvácet, ale krvácela jsem 26-30.7. … Během těch 9 týdnů krvácení z vysazení normálně přišlo, nebylo s žádným zpožděním. HA beru pravidelně, nevynechala já ani 1 prášek, beru ji už přes půl roku, ale právě mě vylekalo to, že mi přijde, že víc vnímám vůně / smradu v okolí, to břicho, jak jsem popisovala a taky to, že od pupky dolů mám vidět tu břišní čáru (možná byla vidět i předtím, ale nevšímala jsem si, takže to nemůžu určovat)… I digitální TT ukázal - . Je možnézne si i těhotenství, když ho tak moc nechci (proto se chráním praskama), vsugerovat? Nejvíc mě vylekava to břicho, které mi přijde, že se chová jak chce. Jsem opravdu z tohohle vše vystrašená. Tak chci znát osobní názor. Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
37136
12.8.18 18:58

9 týdnů po styku už by určitě něco vidět bylo, psychika je mocná můžeš si ty příznaky vsugerovat zvlášť jestli se hodně pozoruješ…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8143
12.8.18 18:59
@Anonymní píše:
Ahoj. Mám otázku. Byl by už cca 9 týdnů od styku pozitivní TT? Beru HA, beru ji tak, jak mám, ale něco ve mně hlídalo. Nebylo mi pár dní dobře, jsem nafouklá hlavně v oblasti podbřišku, kde mě i na levé straně docela pichalo. Předevčírem jsem měla bolesti jako kdybych měla krvácet, ale krvácela jsem 26-30.7. … Během těch 9 týdnů krvácení z vysazení normálně přišlo, nebylo s žádným zpožděním. HA beru pravidelně, nevynechala já ani 1 prášek, beru ji už přes půl roku, ale právě mě vylekalo to, že mi přijde, že víc vnímám vůně / smradu v okolí, to břicho, jak jsem popisovala a taky to, že od pupky dolů mám vidět tu břišní čáru (možná byla vidět i předtím, ale nevšímala jsem si, takže to nemůžu určovat)… I digitální TT ukázal - . Je možnézne si i těhotenství, když ho tak moc nechci (proto se chráním praskama), vsugerovat? Nejvíc mě vylekava to břicho, které mi přijde, že se chová jak chce. Jsem opravdu z tohohle vše vystrašená. Tak chci znát osobní názor. Děkuji.

To už by ti TT test něco ukázal. Myslím, že se moc pozoruješ a pak nachazis příznaky. Ta čára se myslím dělá až později v těhotenství…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí