Jsem těhotná nebo ne?

10
26.1.09 09:09

Jsem těhotná nebo ne?

Ahoj, holky, jsem tady nová, půl roku se s přítelem snažíme o miminko, před týdnem měla dorazit menstruace, nedorazila, bolí mě prsa (ta mě nebolela ani při menstruaci), v podbřišku, od půlky cyklu mám bílý výtok, sem tam se mi zvedne žaludek nebo zatočí hlava, ale těhotenský test mi už třikrát vyšel negativně. Moje gynekoložka podle toho usoudila, že není třeba nějaké vyšetření. Tak nevím. :( Máte některá podobnou zkušenost? Hledala jsem v různých diskuzích někoho s podobným problémem, našla jsem jich dost, ale žádná z těch holek už nenapsala, jaký byl výsledek. Děkuju za rady. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
VERONIKA
26.1.09 09:16

Ali - nejlepší by asi bylo zajít si do laboratoře jako samoplátce a nechat si udělat rozbor krve! To budeš mít jistotu hned a bude tě to stát max 200,– Kč nebo ještě můžeš trošičku zalhat gyndr. a říct jí, že jsi měla na TT stín a že teda nevíš na čem jsi!

Jakým TT jsi testovala?

Je hodně holek co měly TT negativní a krev byla pozitivní!
Kamarádka byla ve 3. měsíci a TT měla pořád negativní!

Přeji ti, aby vám to vyšlo a byla jsi těhulka :srdce: :srdce: :srdce:

Pokud jsi do diskusí psala anonymně tak se neodesílá upozornění k tématu, proto ti asi holky neodepisovaly :wink: :wink: :wink:

• Citovat
  • Upravit
6512
26.1.09 09:18

No, zalezi, v jakem odstupu jsi ty testy delala :D .. Me vysel prvni test negativni, priznaky jak popisujes (ale to vsechno se da take vsugerovat :nevim:, ja si take uz rikala, ze si to nalhavam :roll: )+ jsem byla strasne unavena a kazdou chvili chodila curat (k to mu jeste zvysena TT) - ja myslela nejdriv, ze mam zanet mocaku :lol: a podivej, jak to dopadlo (viz. metrik :wink::arrow:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
26.1.09 09:23

Holky, to jste zlatý, že jste odepsaly. :) Testovala jsem se mamatestem v den kdy měla dorazit menstruace, poté tři dny po a dnes ráno, desátý den. S tou únavou jsem na tom taky tak. Přijdu z práce a padnu a klidně prospím i dvě tři hodiny, což u mě nebylo nikdy moc zvykem. Ta gynekoložka mě svým názorem docela naštvala, přemýšlím o změně lékaře. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
26.1.09 09:24

Jsem na tom podobne .Dneska jsem 36.den po a Ms stale nikde. Nejaky noname test je negativni :cry: Musim cekat a verit ze byl test spatny :lol:

• Citovat
  • Upravit
VERONIKA
26.1.09 09:36

Ali , tak snad patříš k těm co TT prostě nic neukazuje i když těhu jsou!
Zkus tu laborku nebo ještě jednou tu dr.! Je celkem divné, že je jí jedno z poždění a že ti nechce ani píchnout Agolutin :nevim: :nevim: :nevim:

Anonymní , tak ještě počkej, zkust testnou za 2 dny mamatestem a uvidíš!

Holky, držím palečky aby se tam ty // ukázaly!!!

• Citovat
  • Upravit
10
26.1.09 10:15

Snad jo. Doufám. :wink: Ale i kdyby ne, tak bych byla docela ráda, kdyby se na mě doktorka podívala a udělala s tím něco. No, popravdě jsem z toho už trošku nervózní. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
980
26.1.09 10:46

test

Alco,tak zkus i jiny testy - hodne holky chvali ten Mamatest, coz sji mela. Ja jsem teda vzdy byla spokojena s Best 2 - i kdyz je casto hanen. Nicmene stoji 25Kc :-)
Jeste me napadlo -nevim jakou citilivost ma mamatest, ale poptej se v lekarne jsou testy vice a mene cistlive. Drzim palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
26.1.09 10:58

Holky, ještě mám jeden dotaz. :) Mám jít na rentgen se zubem, sice mi dávají takovou tu olověnou vestu, ale mám obavy, jestli to neudělá něco i s potenciálním potomkem :) ? Asi bych jim možnost těhotenství měla nahlásit, co myslite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
26.1.09 11:07

Nejdřív by myslím bylo dobré zjistit, jestli opradu těhotná jsi. Podle toho bych se rozhodla, zda jít nebo ne. A každopádně jim to řekni.
Byla jsem na rentgenu s Petrou a oni se ani nezeptali a po rentgenu najednou sestra přiběhla celá vyplašená, jestli náhodou nejsem těhotná.
Tak je na to určitě upozorni.
Ale překvapuje mne ta tvoje doktorka, buď jsi těhotná a měla by zjistit, jestli ano nebo ne a jestli je vše v pořádku a pokud nejsi, tak zpoždění 10 dnů už je dost, tak by se s tím taky mělo něco dělat, ne?
 Halka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
26.1.09 13:29

Ahojky já jsem si děla mamtest u obou dětí. První byl pozitivní již v den očekávání menzes a druhý byl spabě pozitivní až po týdnu vynechání, ale opravdu slabě. Na metriku vidíš výsledek. Dojdi do laborky nebo k jinému lékaři držím palce ať je tam miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
26.1.09 14:44

Máš úplně stejný příznaky jako já a já asi těhu jsem, měla jsem dvě čárky, ale ještě jsem u dr. nebyla. Chvilinku počkej, vím, že jsi zvědavá. Ale počkej 14 dní a když to nedostaneš, jdi k doktorovi :wink:
Znám holky, co byly těhotné a testy ukazovaly jednu čárku. Zkus si udělat test znova z ranní moči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
27.1.09 07:06

Ahoj, holky. Objednala jsem se ke gynekoložce pod záminkou preventivní prohlídky. :) Takže mě bez problémů objednala. Jsem zvědavá, jak zareaguje, až to tam na ní vybalím. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
27.1.09 15:28

Ahojky, já jsem měla negativní těhot.test ještě i v 7týdnu těhu. Nedostala jsem měsíčky, udělala jsem si test a nic. Raději jsem ale šla k Dr. ta mi udělala UZ, ale říkala, že to nevypadá. Raději ale udělala test a bylo to tam. Byla jsem v 5týdnu. O 2 týdny později jsem si schválně zkusila udělat zase test doma a pořád vycházel negativní, takže já testům už nevěřím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
2.2.09 10:22

Ahoj, holky, tak jsem byla u dr. Podle ultrazvuku mi řekla, že těhotná nejsem, píchla mi agolutin. Menstruace nepřicházela, tak jsem včera udělala odpo mamatest a objevily se 2 čárky. Tak jsem tomu nemohla uvěřit, udělala jsem další tři a opět 2 čárky. Dnes ráno znovu. Tak snad. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí