Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
sterezie píše:
jak psala Monny, kidně se přidejtejinak Tekkno koukala jsem na profil
a ty jsi z Prahy?
![]()
Ano, pročpak? ![]()
Mam je uplne na stejnych mistech!
Doufam ze nekecas,
protoze mi to prijde dost… ehm, asi fakt osudovka
Delas s nima neco?? Chci se jich zbavit… :/ Hlavne ty boky, ty jsou nejvic… ![]()
Veru4 píše:![]()
jooo, to je spravny
A ty neberes prasky?
Hele neberu, já viděla co to dělalo na mejch spolužačkách, které se chlubily tím, že mají větší prsa, ale už asi neviděly zbytek, kdy přibrali na bocích, prďce a stehnech. A zas tolik nesouložím, abych je musela brát, a když už, tak přerušovaná, a vždy jsem narazila na kluka, který se zeptal „kam s tim?“ ale tenhle ne, ten na férovku do mě, a druhý den jsem zjistila, že jsem v ten den měla OVU, no nejsem já dítě štěstěny?
![]()
Veru4 píše:
Mam je uplne na stejnych mistech!![]()
Doufam ze nekecas,
protoze mi to prijde dost… ehm, asi fakt osudovka
Delas s nima neco?? Chci se jich zbavit… :/ Hlavne ty boky, ty jsou nejvic…
Dřív jsem to mazala nějakýma srajdama, ale ani prd, takže jsem se s nima smířila a raději na ně nekoukám! ![]()
Tekkna píše:Lidka a Sami píše:Nu já ted budu mit repec z maturity, a to bych měla být ve druhým měsíci, takže to snad zvládnu
Já jsem porodila v 19letech zdravou krásnou holčičku, kterou jsme plánovali a jsem mnohem víc spokojenější než před tím. Sice si dodělávám dálkově střední školu, ale jde mi to lépe než na denní, takže celkem pohoda.Ale je to krásný že to takhle zvládáš
Děkuji. Mám za sebou 10rozdílových zkoušek za 2ročníky a 4 různé praxe. Mám úspěšně uzavřený 3.ročník, tak jsem ráda
.
Chystám se na Husickou teologockou fakultu, když to všechno půjde dobře.
nooo, ja bych se ty prerusovany teda fakt bala…
jsi blazen
)) To teda jsi dite stesteny.
To jsem teda zvedava, jak to dopadne. ![]()
ale ta carka je celkem jasna.. ![]()
Veru4 píše:
nooo, ja bych se ty prerusovany teda fakt bala…
jsi blazen)) To teda jsi dite stesteny.
To jsem teda zvedava, jak to dopadne.
ale ta carka je celkem jasna..
Hele celé 4 roky to bylo uplne v poradku, pak prijde tenhle trouba a hned cekame, no to bych se picla, ale jak rikam, co se ma stat, stane se. ![]()
Veru4 píše:
Holky ja tehu nejsem… :/ Takze nejsem mlada maminka..
To nějak nevadí, je tam i snažilka a tak ![]()
To je fakt, osudu neporucis
Hlavne aby jsi to zvladla a mimisek je v poradku
Hlavne kontaktuj o prubehu
)) ![]()
Ad. strie.....mě se na břiše udělaly ty široké, takže se jich nikdy už nezbavím. Ale stejně jsem příšerně tlustá, takže se už jen tak ukazovat nebudu
Ale jinak mě to netrápí. Ono až přijde to lítání okolo prcka, tak je vám pak jedno, jestli máte uklizeno, make-up na obličeji a vyžehlený vlasy. Aspoň ten první půl rok určitě.
Veru4 píše:
To je fakt, osudu neporucisHlavne aby jsi to zvladla a mimisek je v poradku
![]()
Hlavne kontaktuj o prubehu
))
To si pis ze budu, jsem tu denne, jak jsou ted prazdniny, a jak bych mohla memu dvojceti nedat vedet ![]()
Ja tu jsem taky denne
A budu na tebe myslet, takze doufam, ze me nezakopes nekam
Drzim ti palce, at ti to vyjde tak, jak chces
Hubana ![]()
A vubec, jak dlouho se s tim ,,milencem´´ znas? ![]()