Jsem tu nejmladší? :D

Napsat příspěvek
Velikost písma:
sterezie
22.7.11 10:26

muchitos, a používání látkových plen je otázka zodpovědnosti? :-D :-D :-D

• Citovat
  • Upravit
5453
22.7.11 11:57
:lol: :lol: :lol: .Já teda měla první dítě v 19 a byla jsem naopak vyplesklá ze všeho,milionkrát víc než ted ve 33.ted jsem naopak naprosto v klidu :lol: :lol: :lol: .Takže to taky není moc pravda :-P
sterezie píše:
muchitos, a používání látkových plen je otázka zodpovědnosti? :-D :-D :-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1392
22.7.11 12:15
kamikaa píše: :lol: :lol: :lol: .Já teda měla první dítě v 19 a byla jsem naopak vyplesklá ze všeho,milionkrát víc než ted ve 33.ted jsem naopak naprosto v klidu :lol: :lol: :lol: .Takže to taky není moc pravda :-P
sterezie píše:

Jen jestli to není tím, že už jedno máš takže víš co čekat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
22.7.11 12:17

já jsem tak napůl schíza a napůl nad věcí :mrgreen: ale mám známou, co má třetí dítě, je jí 37, první měla ve 30 a rozhodně není nějaká hysterka naopak :wink: takže je to spíš o tom, jaká ta matka je, ne kolik jí je :-D

• Citovat
  • Upravit
Adaška
22.7.11 12:57
Danny841 píše:
kamikaa píše: :lol: :lol: :lol: .Já teda měla první dítě v 19 a byla jsem naopak vyplesklá ze všeho,milionkrát víc než ted ve 33.ted jsem naopak naprosto v klidu :lol: :lol: :lol: .Takže to taky není moc pravda :-P
sterezie píše:
Jen jestli to není tím, že už jedno máš takže víš co čekat :mrgreen:

souhlas :palec:

• Citovat
  • Upravit
5453
22.7.11 18:04
Jo i to je možné :mrgreen: :mrgreen: .Protože povahově jsem neskutečný plašan :mrgreen: :mrgreen:
Adaška píše:
Danny841 píše:
sterezie píše:
Jen jestli to není tím, že už jedno máš takže víš co čekat :mrgreen:
souhlas :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3775
23.7.11 18:31

Holky, všude neberou krev!Byla jsi tam brzo,.. já čekala s objednáním na min.týden zpoždění a objednal si mě na 6.týden, to byl vidět váček a krev bral až někdy po 10.týdnu na testy..

Veru4 píše:
Tak koukam, ze se zase potvrzuje, ze nekteri doktori jsou vazne na ho***… :cert: Jak ti ani nemohl vzit krev? Achjo.. :/ No ja stejne myslim, ze tri testy jsou docela dostacujici… Tak aspon ze mamina uz je ok ;)
tatka se taky uklidní ) Bude dobre :huban:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital