Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
sterezie píše:
muchitos, a používání látkových plen je otázka zodpovědnosti?![]()
![]()
kamikaa píše:![]()
![]()
.Já teda měla první dítě v 19 a byla jsem naopak vyplesklá ze všeho,milionkrát víc než ted ve 33.ted jsem naopak naprosto v klidu
![]()
![]()
.Takže to taky není moc pravda
sterezie píše:
![]()
Jen jestli to není tím, že už jedno máš takže víš co čekat ![]()
já jsem tak napůl schíza a napůl nad věcí
ale mám známou, co má třetí dítě, je jí 37, první měla ve 30 a rozhodně není nějaká hysterka naopak
takže je to spíš o tom, jaká ta matka je, ne kolik jí je ![]()
Danny841 píše:kamikaa píše:Jen jestli to není tím, že už jedno máš takže víš co čekat![]()
![]()
.Já teda měla první dítě v 19 a byla jsem naopak vyplesklá ze všeho,milionkrát víc než ted ve 33.ted jsem naopak naprosto v klidu
![]()
![]()
sterezie píše:
![]()
souhlas ![]()
Adaška píše:Danny841 píše:souhlaskamikaa píše:Jen jestli to není tím, že už jedno máš takže víš co čekat![]()
![]()
![]()
![]()
sterezie píše:
![]()
Holky, všude neberou krev!Byla jsi tam brzo,.. já čekala s objednáním na min.týden zpoždění a objednal si mě na 6.týden, to byl vidět váček a krev bral až někdy po 10.týdnu na testy..
Veru4 píše:
Tak koukam, ze se zase potvrzuje, ze nekteri doktori jsou vazne na ho***…Jak ti ani nemohl vzit krev? Achjo.. :/ No ja stejne myslim, ze tri testy jsou docela dostacujici… Tak aspon ze mamina uz je ok
tatka se taky uklidní ) Bude dobre
muchitos, a používání látkových plen je otázka zodpovědnosti?