Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahojky
bud v klidu brzy tu nejsi, jak už tu psala monny, všechno se tu naučíš
, já otěhotněla ve 20, bylo to neplánovaně, nu každopádně chtěnej ani na chviličku se nepomyslela na… nu ty víš a už mam ročního chlapečka a sme moc, moc štastná. takže pokud po miminku toužíš t i tvuj partner, nevidim žádnej problémek a hurá do snažilkování ![]()
Veru4 píše:
Ja tu jsem taky denneA budu na tebe myslet, takze doufam, ze me nezakopes nekam
Drzim ti palce, at ti to vyjde tak, jak chces
Hubana
A vubec, jak dlouho se s tim ,,milencem´´ znas?
Není se čím chlubit, ale známe se dva měsíce. ![]()
Tak je to správný !
Zádnej… ! ![]()
Do snazilkovani jeste nemuzu…
Mam pred sebou jeste jeden rok stredni… :/ Ale mimiska chci moc moc, a partner taky, ale furt rika, ze driv jak ve triceti ho mit nebude, ze chce byt zajistenej atd atd…
ALe praci ma, bydleni taky, vek taky, po mimi touzi, tak proc bych ho neprekecala
Stejne prekecam ![]()
Samozrejme az budu mit po skole… :/
Achjo , uz aby byl rok za mnou ![]()
Achjo… to je blby. :/ Napadla te varianta, kdyz se na tebe vykasle ze?… Co pak? ![]()
Zeny moje, napisi zitra, mam tu tatuldu myho koblizka, tak at to nevidi
Mejte se zatim krasne ![]()
Veru4 píše:
Tak je to správný !Zádnej… !
Do snazilkovani jeste nemuzu…Mam pred sebou jeste jeden rok stredni… :/ Ale mimiska chci moc moc, a partner taky, ale furt rika, ze driv jak ve triceti ho mit nebude, ze chce byt zajistenej atd atd…
ALe praci ma, bydleni taky, vek taky, po mimi touzi, tak proc bych ho neprekecala
Stejne prekecam
Samozrejme az budu mit po skole… :/Achjo , uz aby byl rok za mnou
nu já právě mam před sebou ještě dva roky vošky , musim si to dodělat za rok, to už bude Broučánkovi přes dva roky, nu ude to těžký,ale dodělat to musím, ale ničeho nelituju, moc svýho broučka miláčkujeme. nu ono po´kud budete tak nějak zajištěný dá se to, pokud by nebylo z čeho brát, co si budem povídat je život hodně o pěnězích bohužel…
JJ mne je to jasne…
Tak ti drzim palecky, ohledne skoly
![]()
Pujdu spinkat, tak dobrou noc
![]()
Veru4 píše:
Maličké je mým snem už asi od sedmi letA je to největší cíl, za kterým si ve svém životě jdu
tak pokud ve svém věku máš hotovou školu, svoje bydlení, práci, plat a partnera, tak bych řekla, že si můžeš dovolit mít dítě. Pokud ne, tak jsi blázen.
Taky bych řekla ,že tu jsou (nebo přispívaly) i mladší ![]()
Jinak já - prvního jsem čekala v 19ti , narodil se týden po mých 20tinách,
Druhý ve 22 ![]()
Ahoj,
Tak ja se zblaznila do miminek, kdyz se mi v 17letech narodila neter, asi od 19let jsme tomu nechali tak nejak volny prubeh, a tak se mi ve 22 letech narodil prvni syn. A uz mame tri
a z deti uz jsem na nervy
![]()
Jezis jak jsem tu na prvni strane zahlidla ten pozitivni teh. test , tak mi uplne jde mraz po zadech, jak zive si to pamatuju, a to ty moje posledni // maj uz 2 mesice ![]()
Ahojky, mě se taky Lucinka narodila v 17 ![]()
Malé budou 3 měsíce a mě už je jeden měsíc 18.. Před sebou ještě dva roky školy, studuju individuálně, malou beru i na zkoušky a bez problémů
![]()
Vlastně mi miminko i pomohlo - mám se ke komu vracet, nenudím se, těším se s ní z každé maličkosti a užívám si všech krásných chvilek =) Jsem šťastná, že tu mojí princezničku mám ![]()
Přeju, aby ses taky brzy dočkala toho krásnýho pocitu být maminkou ![]()
ynax píše:Veru4 píše:tak pokud ve svém věku máš hotovou školu, svoje bydlení, práci, plat a partnera, tak bych řekla, že si můžeš dovolit mít dítě. Pokud ne, tak jsi blázen.
Maličké je mým snem už asi od sedmi letA je to největší cíl, za kterým si ve svém životě jdu
teda se tu jeste o sobe dozvim , ze jsem taky blazen ![]()