Jsem tu nejmladší? :D

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7142
20.7.11 21:50

ahojky :-) bud v klidu brzy tu nejsi, jak už tu psala monny, všechno se tu naučíš :-) , já otěhotněla ve 20, bylo to neplánovaně, nu každopádně chtěnej ani na chviličku se nepomyslela na… nu ty víš a už mam ročního chlapečka a sme moc, moc štastná. takže pokud po miminku toužíš t i tvuj partner, nevidim žádnej problémek a hurá do snažilkování :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
20.7.11 21:50

Jé v 17 :) To te obdivuju :)) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
20.7.11 21:51
Veru4 píše:
Ja tu jsem taky denne :) A budu na tebe myslet, takze doufam, ze me nezakopes nekam :P Drzim ti palce, at ti to vyjde tak, jak chces :) Hubana :P
A vubec, jak dlouho se s tim ,,milencem´´ znas? :)

Není se čím chlubit, ale známe se dva měsíce. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
20.7.11 21:53

Tak je to správný ! :-* Zádnej… ! :cert:
Do snazilkovani jeste nemuzu… :( Mam pred sebou jeste jeden rok stredni… :/ Ale mimiska chci moc moc, a partner taky, ale furt rika, ze driv jak ve triceti ho mit nebude, ze chce byt zajistenej atd atd… :D ALe praci ma, bydleni taky, vek taky, po mimi touzi, tak proc bych ho neprekecala :D Stejne prekecam :D
Samozrejme az budu mit po skole… :/ :( Achjo , uz aby byl rok za mnou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
20.7.11 21:53

Achjo… to je blby. :/ Napadla te varianta, kdyz se na tebe vykasle ze?… Co pak? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
20.7.11 22:02

Zeny moje, napisi zitra, mam tu tatuldu myho koblizka, tak at to nevidi :kytka: Mejte se zatim krasne :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
20.7.11 22:02

Doobre :)) papa :-*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
20.7.11 22:13
Veru4 píše:
Tak je to správný ! :-* Zádnej… ! :cert:
Do snazilkovani jeste nemuzu… :( Mam pred sebou jeste jeden rok stredni… :/ Ale mimiska chci moc moc, a partner taky, ale furt rika, ze driv jak ve triceti ho mit nebude, ze chce byt zajistenej atd atd… :D ALe praci ma, bydleni taky, vek taky, po mimi touzi, tak proc bych ho neprekecala :D Stejne prekecam :D
Samozrejme az budu mit po skole… :/ :( Achjo , uz aby byl rok za mnou :D

nu já právě mam před sebou ještě dva roky vošky , musim si to dodělat za rok, to už bude Broučánkovi přes dva roky, nu ude to těžký,ale dodělat to musím, ale ničeho nelituju, moc svýho broučka miláčkujeme. nu ono po´kud budete tak nějak zajištěný dá se to, pokud by nebylo z čeho brát, co si budem povídat je život hodně o pěnězích bohužel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
20.7.11 22:15

JJ mne je to jasne… :) Tak ti drzim palecky, ohledne skoly :)) :-*
Pujdu spinkat, tak dobrou noc :-** :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7782
20.7.11 22:15

No díky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
20.7.11 22:18
Veru4 píše:
Maličké je mým snem už asi od sedmi let :D A je to největší cíl, za kterým si ve svém životě jdu :)

tak pokud ve svém věku máš hotovou školu, svoje bydlení, práci, plat a partnera, tak bych řekla, že si můžeš dovolit mít dítě. Pokud ne, tak jsi blázen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
20.7.11 22:41

Taky bych řekla ,že tu jsou (nebo přispívaly) i mladší :wink:
Jinak já - prvního jsem čekala v 19ti , narodil se týden po mých 20tinách,
Druhý ve 22 :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7267
20.7.11 23:10

Ahoj,
Tak ja se zblaznila do miminek, kdyz se mi v 17letech narodila neter, asi od 19let jsme tomu nechali tak nejak volny prubeh, a tak se mi ve 22 letech narodil prvni syn. A uz mame tri :oops: a z deti uz jsem na nervy :lol: :wink:
Jezis jak jsem tu na prvni strane zahlidla ten pozitivni teh. test , tak mi uplne jde mraz po zadech, jak zive si to pamatuju, a to ty moje posledni // maj uz 2 mesice :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
20.7.11 23:14

Ahojky, mě se taky Lucinka narodila v 17 :-P
Malé budou 3 měsíce a mě už je jeden měsíc 18.. Před sebou ještě dva roky školy, studuju individuálně, malou beru i na zkoušky a bez problémů :srdce: :-)
Vlastně mi miminko i pomohlo - mám se ke komu vracet, nenudím se, těším se s ní z každé maličkosti a užívám si všech krásných chvilek =) Jsem šťastná, že tu mojí princezničku mám :hug:

Přeju, aby ses taky brzy dočkala toho krásnýho pocitu být maminkou :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7267
20.7.11 23:20
ynax píše:
Veru4 píše:
Maličké je mým snem už asi od sedmi let :D A je to největší cíl, za kterým si ve svém životě jdu :)
tak pokud ve svém věku máš hotovou školu, svoje bydlení, práci, plat a partnera, tak bych řekla, že si můžeš dovolit mít dítě. Pokud ne, tak jsi blázen.

teda se tu jeste o sobe dozvim , ze jsem taky blazen :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital