Jsem tu nejmladší? :D

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36544
20.7.11 23:24
zuzka84 píše:
ynax píše:
Veru4 píše:
Maličké je mým snem už asi od sedmi let :D A je to největší cíl, za kterým si ve svém životě jdu :)
tak pokud ve svém věku máš hotovou školu, svoje bydlení, práci, plat a partnera, tak bych řekla, že si můžeš dovolit mít dítě. Pokud ne, tak jsi blázen.
teda se tu jeste o sobe dozvim , ze jsem taky blazen :mrgreen:

a rovnou se třema dětma :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
20.7.11 23:32

Tak taťulda už pokojně spinká a já mám opět chviličku, spala jsem odpoledne a ted se mi nějak nechce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
20.7.11 23:35

a já jdu zrovna spát :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
20.7.11 23:38

To se tak nekdo ma ze muze :D Jeste mi tu septa do ouska jeho obvyklou pohadku (chrapani) a to uz vuubec nezaberu :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
20.7.11 23:39

no, můžu… ale bůhví kdy se probudí prcek :mrgreen:

Tak dobrou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
20.7.11 23:41

Krasne nerusene sny preji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.7.11 23:50

no, tak já jsem už 31 let a čekám první a mezitím rozvádím své kamarádky, které taky tak moc brzy toužili po miminku…jenže pak zjistily, že tatínci nejsou úplně ok a teď jsou z nich zničené maminky třicítky se dvěma neurotickými ratolestmi na krku…bohužel těch případů je vééélmi hodně, ale věřím, že u Vás to bude jiné :andel:

• Citovat
  • Upravit
2830
20.7.11 23:53
Anonymní píše:
no, tak já jsem už 31 let a čekám první a mezitím rozvádím své kamarádky, které taky tak moc brzy toužili po miminku…jenže pak zjistily, že tatínci nejsou úplně ok a teď jsou z nich zničené maminky třicítky se dvěma neurotickými ratolestmi na krku…bohužel těch případů je vééélmi hodně, ale věřím, že u Vás to bude jiné :andel:

Hmm velmi povzbudivé :-) je mi 22, malá se mi narodila před rokem, neplánovaně, a za měsíc máme svatbu :-D :-D tak jsem zvědavá jestli vylepšíme statistiku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
21.7.11 05:54
Muchitos píše:
Anonymní píše:
no, tak já jsem už 31 let a čekám první a mezitím rozvádím své kamarádky, které taky tak moc brzy toužili po miminku…jenže pak zjistily, že tatínci nejsou úplně ok a teď jsou z nich zničené maminky třicítky se dvěma neurotickými ratolestmi na krku…bohužel těch případů je vééélmi hodně, ale věřím, že u Vás to bude jiné :andel:
Hmm velmi povzbudivé :-) je mi 22, malá se mi narodila před rokem, neplánovaně, a za měsíc máme svatbu :-D :-D tak jsem zvědavá jestli vylepšíme statistiku…

Tak se me vylepsovani statistiky netyka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
21.7.11 07:57

Já jsem teda měla jiné priority ..... rodinu jsem chtěla vždycky, ale před tím jsem potřebovala vědět, že … :think: :nevim: Stát se v 20 letech mámou, bylo by to na mně zoufale, zoufale brzy … :nevim:

Tak vám přeju, holky, ať vám to vyjde. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4065
21.7.11 08:19

Já vám rozumím holky, já jsem po prckovi začala toužit, když jsme se seznámili s budoucím manželem, to mi bylo 19..Ale začala jsem studovat výšku a chtěli jsme počkat, až budeme mít svůj byteček. No, ale brzo jsme zjistili, že miminko nepůjde jen tak (problém na straně manžela), takže jsem ve 23 letech byla na IVF, které se naštěstí hned povedlo, a za rok a půl po porodu jsem otěhotněla znovu a máme dvě krásné holčičky a ještě sním o třetím broučkovi :kytka: Myslím, že když je zázemí a finance, klidně může přijít prcek ve dvaceti, když po něm toužíme a fakt si nemyslím, že dvacetiletá mamina je horší maminka, než třicetiletá. Naopak, mladší maminky jsou mnohem míň úzkostnější, to mám mnohokrát ověřeno :wink: Myslím, že je super být mladá máma :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
21.7.11 09:12

Dobré ráno ženy moje, tak jsem dnes měla rozhovor s maminou, a myslela jsem že jí pukne v mozku žíla :zed: Za chvilku jdu na gyndu a nečekám nic jiného, než že mi to potvrdí, na dnešním testu mám krásnou dálnici jako v Německu. Horší je, že ta žíla pukne taťuldovi až uvidí potvrzení :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
21.7.11 09:15

Je to určitě super být mladá maminka, ale holky po miminku prostě jenom touží a víc to neřeší. Pochybuju, že jsou zajištěné, mají vlastní bydlení, dodělanou školu, aspoň chvilku pracovaly, mají našetřené peníze. Pořídí si miminko buď z nezodpovědnosti, viz výše, nebo prostě z dobrého pocitu. Já teda nevím, ale podle mě je to hodně na uváženou. Pak se nám tady zase budou množit zoufalé diskuze. Holky omlouvám se za přímočarost, ale není to jednoduché a vy to vidíte strašně jednoduše - pořídím si miminko a budu š´tastná. Tak to bohužel není :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
21.7.11 09:18

No já se teda přidávám k té statistice :lol: :lol: .Prvního syna jsem měla v 19 a za 3 roky po svatbě jsem zjistila,že s největším kreténem v Praze :mrgreen: .No nic každopádně jsme se rozvedli,mám 4 roky nového chlapa a je to teda úplně o něčem jiném :srdce: :huban: .chápu,že v tomhle věku většina holek chce dítě,ale já kdybych to vzala zpětně,nešla bych do toho.ale v žádném případě nelituju,že jsem syna měla to nee :lol: .Chci jen říct,že at se to někomu líbí nebo ne,málokdy to opravdu vyjde a většinou se ty mladý rozvedou.Každopádně přeju at je to u vás jiné,ale většina chlapů kolem dvaceti nejsou na dítě připravený at se to ze začátku zdá super.Ono se to ukáže až později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1392
21.7.11 09:35

Pořád jen zázemí, finance bla bla bla, když jsem otěhotněla bylo mi 20 neplánovaně s přítelem nyní manželem jsem byla chvíli, nepřemýšleli jsme že by jsme z nějakého důvodu do toho společně nešli podotýkám, že jsme neměli ani korunu oba jsme sice pracovali ale účty jaksi prázdné, rok jsme bydleli u našich pak dostali šílený městský byt nájem ale vysoký já brala mateřskou tenkrát 3600 a manžel měl šílenou práci kde nedostával výplaty!! A světe div se žijem pak si manža našel slušnou práci a já šla po mateřské taky do práce opravili jsme si umanželových rodičů patro takže máme 3+1 s vlastním vchodem jsme manželé už přes 7 let, no ateď se pokoušíme o druhé bohužel už to jednou nevyšlo a navíc mě dali výpověď v práci a manža už taky nemá výplaty to co mýval (jo a podotýkám, že od státu nic neberem ani na to nemáme nárok) ale to druhé prostě chceme asi to tak má být, jednou je člověk nahoře jednou dole,ale prostě nesnáším řeči typu když máš zázemí, dostatek financí to má jen vrchních 10 000! Prostě všechno se dá nějak zvládnout a spoustu mladých maminek je tu příkladem a není se za co stydět! Omlouvám se za román,ale muselo to ven :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí