Jsem unavená a protivná

1517
16.9.11 08:46

Jsem unavená a protivná

V tomto mě můžou rozumět jen maminky.
Našemu prckovi roste šest zoubků naráz,v noci nespí skoro vůbec a pořád chce být u prsa.Přes den je protivka a potřebuje pořád pozornost.Když mu nic není, spí docela dobře a přes den je to samostatná jednotka :-D
Trvá to už přes 14 dní a jsem z toho docela dost unavená a hlavně protivná na všechny kolem(nejvíc to odnese vždycky manžel,ale naštěstí vždycky řekne,že to chápe).Ale jedna milá rádoby kamarádka mi řekla,že jsem snad to děcko chtěla,tak ať si teď nestěžuju :-(
Já si nechce stěžovat,ale někomu to prostě jen říct :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1762
16.9.11 08:52

A má ta milá kamarádka děti? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
16.9.11 08:57

Na známou bych se vykašlala (neznáš metodu během keců úsměv a v hlavě zpívat „lalalala“? :mrgreen: ), manželovi řekla, jak je úžasný a sobě, že co není zadarmo, toho si člověk nejvíc váží. Jednou to skončí a o to víc si budete vážit klidu :hug: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
16.9.11 09:01

Malá mi taky u zubů dost zlobila,nezkusila si dát třeba Nurofen na noc?Je na bolest a u nás pomohl,že aspoň ty noci byly klidný.Jinak tě chápu,taky jsem z toho byla pak protivná na všechny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
budulinek2011
16.9.11 09:02

Ahoj, mám taky takový chytry kamardy.. A taky takove co nemaji deti a jen do něceho kecaji.. :-/

• Citovat
  • Upravit
20518
16.9.11 09:17
:hug: :hug: :hug:

Chápu. Naprosto chápu.

My máme za sebou 14 dní nejrůznějších nemocí v kombinaci se zoubkama a mým žlučníkovým záchvatem. Kdo nezažil, nepochopí. Kdo zažil, UŽ NIKDY si nedovolí podobné komentáře. Takže buď kamarádka děti má a řeší něco jiného a prostě je taky vzteklá (ale tak vzeklá, že háže jedovaté sliny jen z principu), nebo děti nemá, a to pak jak jsi sama řekla, nepochopí, páč tohle pochopí jen máma … :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1517
16.9.11 09:19

Dávám mu na noc Nurofen,ale moc mu to nepomáhá(spíš vůbec) a zkoušela jsem i gel na dásně,ale to pomáhalo ze začátku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10120
16.9.11 09:19

Na kamarádku se vyprdni, hlavně že to chápe manžel. My jsme zoubky přežili v pohodě ale byly jiný dny kdy jsem toho měla tak akorát. To se dá prostě jen přežít, ono to přejde a bude líp. Když je děcko několik dní v kuse protivný tak to je zabíračka na nervy pro každou mámu. Nejen pro to že je protivný ale i že si ta mamina pořád říká jak tomu děcku pomoct, že je nám těch drobečků líto. Vím o čem mluvím, mě syn prořval téměř v kuse prvních 9 měsíců. Je potřeba na to kouknout tak že to jsou prkotiny, až nám přijdou ta milá dítka do puberty, to teprve bude to pravý vzrůšo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2739
16.9.11 09:22

Romi, na „kamarádku“ a jej hlúpe reči sa vykašli.. To si vôbec ani nepripúšťaj. Deti sú náročné, povedala by som ,že do tých dvoch rokov je to asi najťažšie, čo sa týka spánku, atď.. Potom príde zase obdobie vzdoru, potom škôla, rôzne problémy, ako vravel pán Filipovský vo filme což takhle dát si špenát: a zas už něco..

Prajem, aby malému čo najskôr tie zuby narástli..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2739
16.9.11 09:23
Romiša píše:
Dávám mu na noc Nurofen,ale moc mu to nepomáhá(spíš vůbec) a zkoušela jsem i gel na dásně,ale to pomáhalo ze začátku :nevim:

A homeopatiká chamomilla vulgaris si skúšala??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1517
16.9.11 09:31

S homeopatikama nemám vůbec zkušenosti :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kahaja
16.9.11 09:32

Tak si to vem z té lepší stránky - roste mu 6 zubů NAJEDNOU! Si představ, že by mu lezl jeden po druhém, pěnkě po dvou týdnech jeden. To máš 2 týdny krát 6 zubů ..... :mrgreen: :mrgreen: Drž se na nějaké kecky od „kámošky“ se vykakej. :hug: Chytrá jak rádio. Jak píšou holky - asi zatrpklá stará panna, nebo je těžce zamindrákovaná. Taky znám a vyhýbám se obloukem. :nevim: Až ji příště potkáš, tak ji naštvi = všechno je super, dítě je zlaté, hodné, geniální, manžel úžasný, skvělý, všechno hraje jak má, ó bože jak jsme super šťastná rodinka… A zavřeš jí ústní dutinu. :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
2739
16.9.11 09:32
Romiša píše:
S homeopatikama nemám vůbec zkušenosti :nevim:

Tak to skús, u nás zabrali, poznám veľa iných rodín, kde zabrali..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2739
16.9.11 09:34
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
16.9.11 09:36

takhle „chytrou“ kamarádku naštěstí nemám, ale Tvoje vyčerpání úplně chápu :hug: Julii sice neleze šest zubů, ale nejspíš jen dva, ale stejně týden klid, pak tři dnyy očistec, my se radujeme, že už vylezou zuby a bude klid, ale zuby pořád nikde a třídenní očistce pořád přetrvávají :-? a nejhorší je ta bezmoc, když Ti dítko pláče v náručí a nic nepomáhá :zed:
každopádně přeju ať se rychle vyklubou a taky přeju nějakou chápavou kamarádku :wink:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.