Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Právě vím,že to není s dětičkama jednoduchý.Mám doma ještě prvňáčka a když byl mimčo,tak dal taky zabrat a myslím,že ještě víc než tady ten loupežník.
Rádoby kamarádka má děti, skoro stejně staré holčičky,jako já kluky,ale ty jsou skoro pořád u babičky.
Já chtěla od ní povzbudit…jako od kamarádky ![]()
A povzuzení mám od VÁS ![]()
Vítám tě v ,,klubu,, ![]()
Já v poslední době taky padám na hubu. Dvojčata spí už jenom jednou denně, takže mi dávají pořádně do těla.
K tomu ještě dvě dítka postižená pubertou a na Bohnice mám zaděláno ani nevím jak.
Ale když mám pocit, že asi umřu, tak si říkám : Hlavně zdraví…Jsou na tom lidi mnohem hůř… ![]()
Jj, kamarádky umějí být někdy velmi „milé“, ale myslím že je to většinou proto že jim taky doma všechno úplně nevychází tak s radostí naštvou i někoho jiného.
Jéžiš, já mít dvojčata a k tomu děcko v pubertě tak už dávno v tom blázinci sedím.
***meravigliosa** píše:*
http://www.lekarna.cz/…-ch15gra-4g/
Moc děkuji,hned odpoledne půjdu do lékárny ![]()
Monica0 píše:
Jéžiš, já mít dvojčata a k tomu děcko v pubertě tak už dávno v tom blázinci sedím.
Kdyby jedno v pubertě, ale já mám dvě… ![]()
Romiša píše:
peggy:Máš můj obdiv a všechny maminky co májí dvojčátka
Můj taky ![]()
Romiša píše:
peggy:Máš můj obdiv a všechny maminky co májí dvojčátka
Ono to není tak hrozný jak to vypadá, hodně si spolu vyhrajou. Teď se naučily hrát na honěnou a vydrží třeba půl hodiny běhat proti sobě a narážet do sebe a hrozně se tomu smějou… ![]()
Spíš je horší jak mám ještě ty dvě starší tak už mají jiné zájmy a místo abych hodila nohy na stůl když mimi spí, tak letíme do kina, nebo na nákup, nebo na koncert a někdy mám pocit, že spím ve stoje… ![]()
peggy.sl píše:Romiša píše:
peggy:Máš můj obdiv a všechny maminky co májí dvojčátkaOno to není tak hrozný jak to vypadá, hodně si spolu vyhrajou. Teď se naučily hrát na honěnou a vydrží třeba půl hodiny běhat proti sobě a narážet do sebe a hrozně se tomu smějou…
Spíš je horší jak mám ještě ty dvě starší tak už mají jiné zájmy a místo abych hodila nohy na stůl když mimi spí, tak letíme do kina, nebo na nákup, nebo na koncert a někdy mám pocit, že spím ve stoje…
Ježiži, a vony to samý ženský ..... už teď můžu kluky hodit tátovi a jdou kutit do dílny a jsou v sedmým nebi …
být to holky, táta by s nima asi na nákupy nešel
![]()
peggy.sl píše:
Vítám tě v ,,klubu,,![]()
Já v poslední době taky padám na hubu. Dvojčata spí už jenom jednou denně, takže mi dávají pořádně do těla.
K tomu ještě dvě dítka postižená pubertou a na Bohnice mám zaděláno ani nevím jak.
Ale když mám pocit, že asi umřu, tak si říkám : Hlavně zdraví…Jsou na tom lidi mnohem hůř…
AHoj Peggy,
náhodou já jednu dobu chodila relaxovat do areálu psychiatrické léčebny a ten božský klid byl k nezaplacení. Akorát to byly černovice v brně, ale ten pražský areál je taky hezký! Klidně si tam někdy zajdi sednout ![]()
Romiša píše:
Právě vím,že to není s dětičkama jednoduchý.Mám doma ještě prvňáčka a když byl mimčo,tak dal taky zabrat a myslím,že ještě víc než tady ten loupežník.Rádoby kamarádka má děti, skoro stejně staré holčičky,jako já kluky,ale ty jsou skoro pořád u babičky.
Já chtěla od ní povzbudit…jako od kamarádky
A povzuzení mám od VÁS
Zakladatelko,
u nás zuby rostou snad nonstop od 6m dětí, jeden, druhý, pak oba, pak 14dní klid a nanovo. Teď to vypadá na poslední stoličky a do toho nachlazení, možná angína a mě je taky zle, takže to u nás vypadá jako v cirkuse, řvu já i děti a v noci se taky moc nespí.
Jinak malému bych dala na noc bez debat čípek, paralen nebo panadol, ten vždy zabere a je silnější jak nurofen sir. Jo a na tu rádoby kamarádku se vyprdni, asi měla špatný den a jestli má děti stále u babičky, tak tím spíš bych si ty její řeči nebrala k srdci.
Ahojky, na zoubky nám pomáhá calgel nebo kousátko vytažené z mrazáku. Pak taky kojení a uspat. Více se s malou mazlím, chodíme hodně ven, nebo si hrát mezi děti, to ji vždycky zabaví. Na jídlo jí dávám studený jogurt, když odmítá nějaké jídlo, tak zkusím jiné. V noci teda kojím více a dávám i napít studený čajík nebo vodu. Pokud je zvýšená teplotka, dávám čípek Paralen pro děti. Panadol sirup plive a Nurofen je prý nešetrný k zažívání ![]()
Taky jí nechám kousat do bavlněné plínky, neboť posledně si prokousla tričko ![]()
Tak ať máte brzy po bolestech přeji ![]()
Juuuu, tak nejsem sama!
Taky jsem ted zrala na odvoz, mam 8 mesicni holcicku, a zoubky nas trapi jako blazen, poradne nechce jist, jen taky studene jogurty, cely den protivna, pomuze jen prochazka venku!
Takze bych mohla travit cele dny okolo baraku ![]()
Chladitka vubec nechce, hodne pije, a nejhoris je ze flasticku si jeste noc drzet neumi, takze u nis toji treba pul hodiny nez se zchladi-au au moje zada ![]()
Az konecen vylezou tak do sebe hodim sampanske na oslavu ![]()
Zoubkum zdarec ![]()