Jsem v 6.týdnu těhotenství a špiním

9
8.6.18 08:37

Jsem v 6 tt a spinim

Dobrý den, dne 6.6.2018 po zjisteni ze spinim, jsem byla u své dr ta me prohlidla a rikala ze delohu mam vporadku, pak udelala uz a rikala ze podle ms jsem 7+4 a podle uz ze jsem v 6 tydnu a ze zatim vidí jen zloutkovy vacek ale zadne krvaceni nevidi, a ze za tyden mam prijit ze se mohlo stat ze se mimi prestalo vyvijet. Napsala mi utrogestan ale ja porad spini jednou vic a pak zase míň, mam strach a obavi, tak se chci zeptat jesli to nektera z vás take mela a jak to dopadlo. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
8.6.18 08:46

Zacala jsem spinit cca 6tt, nejdriv sotva znatelne. Na kontrole v 7tt bylo srdicko, spineni stridave sililo a slablo, 9tt jsem byla na revizi, zamlkly potrat, mimco odpovidalo 8+0. Brala jsem taky Utrogestan a Ascorutin. Obcas to zeslablo, pak i tmavehnede spineni. Pak temer nic a byl konec. Drzim pesti at dopadnes lepe. U nekoho spineni nic neznamena, nebo je nekde jen srazenina, krvaci cipek, ktery je prokrveny…atd

• Citovat
  • Upravit
2495
8.6.18 08:55

@ruzulinka takhle na zacatku je to bud a nebo… drzim palce at je vse v poradku.. :hug: minimalne tri kamaradky spinily a dopadlo to dobre a maji mimi.. ja spinila jasnou lrev a byl konec..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
8.6.18 09:09

Ja u prvniho spinila a dopadlo to dobre. Drzim pesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
8.6.18 09:18

U prvniho spineni nekolikrat a dopadlo to dobre. U druheho se spineni rozjelo v 8tt az do krvaceni a byl z toho sanovolny potrat. Ted jsem 30tt a nespinila jsem vubec. Bude to tak, jak ma byt. Nestresuj se a proste cekej.:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Avu
4284
8.6.18 09:21

Já jsem špinila 5+2 až 5+5, jednou i hodně krvácela. Nakonec vše OK, srdíčko se objevilo 7+0 a teď jsem v 14tt a vše se zatím vyvíjí dobře. Utrogestan ještě beru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
8.6.18 09:21

@ruzulinka takhle hodne v zacatku je to bohuzel bud a nebo…spineni muze znamenat konec a nebo taky to muze byt jen prekrveni, praskla zilka a tak…drzim palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5501
8.6.18 09:29

@ruzulinka Nestresuj se zbytecne, nic se s tim delat neda, ale spineni samo o sobe neni znak patologie v zacatku tehotenstvi. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
8.6.18 10:01

Dekuji za vase prispevky, ja uz ted pocitam ze vsim bud to dobre dopadne a nebo ne, clovek se musí prostě smířit, nic s tim nenadelam. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
8.6.18 10:08

@ruzulinka Ja spinila, a v 7. tydnu se to zaseklo. A potom jsem absolvovala kyretaz delohy. Ale uz jsem jedno ditko doma mela, tak jsem se tolik nestresovala. Samozrejme jsem byla smutna, ze to nevyslo.Pak jsem se od okoli dozvedela, ze asi kazda druha zena samovolne potratila. Akorat to neni vec se, kterou se clovek chlubi. Dalsi tehotenstvi bylo v pohode. U tretiho jsem mela nepravidelnou menstruaci az do tretiho mesice tehotenstvi. Za tyden mam rodit, takze vsechno v pohode. Drzim pesti at dopadnes dobre :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16956
8.6.18 10:20

@ruzulinka

Ahoj,

špinění na začátku prožívá poměrně hodně žen a ne vždy to je předzvěstí špatného konce. Sama jsem měla srdíčko u první dcery v 9tt (zde jsem i špinila - ale po sexu) a u druhé kolem 7/8tt - byla jsi u doktorky prostě jen brzy a na srdíčko je ještě čas :hug:

Pokud je to možné, tak odpočívej, nohy nahoru, nenervuj se. Prostě ted na pár dní vypni. :kytka: Přeji, aby vše dobře dopadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5501
8.6.18 11:17

A ja zas nespinila, bolesti jsem mela bezne v zacatku tehotenstvi… a bylo to ZT ;). Fakt to nic neznamena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí