Nesnesitelná bolest žeber 31tt

Anonymní
7.6.18 15:38

Nesnesitelná bolest žeber 31tt

Hezké odpoledne. Prosím jste tu některá maminka, která by mi dovedla poradit co takového ji pomohlo aspoň trochu odlevit od bolesti žeber? Žebra mě bolí už asi od 24tt, ale začíná to šíleně gradovat co mám malého hlavou dolů (od cca 27 týdne). Dostává se mi to už do takových stádií, že je mi do breku. Noce už skoro celé probdím, protože už se není jak a kam otočit. Na pravou stranu opravdu trpím jako pes, malý si lebedí totiž pouze na té dané straně, doslova cítím, že mi počítá žebra. Už týden mám v tom nejnamáhanějším místě i totálně necitlivou kůži, která mě i cca třikrát denně trne a brní…pro malého vím, že přežiju vše, kor když mi nic jiného nezbude…jen nepomáhá nic…sedět, ležet, pololeh, chodit, stát…nejraději bych se nechala zavěsit jako netopír…jen jsem z toho už zoufalá :,( :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30967
7.6.18 16:05

Pomuze porodit :mrgreen:. No, ted vazne, znam, opravdu dnem porodu to preslo, ale jinak peklo, ja se musela celodenne hlasit pravou rukou - jakoby protahovat, to mi trochu ulevovalo, ale vypadala jsem divne :mrgreen:. :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.6.18 16:10

@Hobitka naprosto chapu, ja uz se ani nehlasim, rovnou ji strkam za hlavu… :zed: jak tohle prezivu jeste devet tydnu..netusim :nevim: :,(

• Citovat
  • Upravit
Twixinka
7.6.18 16:54

Taky jsem tím hodně trpěla, byl to děs :( mě ale naštěstí pomohla poloha v leže na boku a pak hodně pomohlo, když mi asi šest týdnů před porodem trochu kleslo bříško dolů.. jo a doktorka mi říkala, že to není bolest žeber, ale zad a vystřeluje to dopředu a je pravda, že když jsem si na záda dala hřejivou levandulovou náplast, tak to bylo o něco lepší ;)

• Citovat
  • Upravit
30967
7.6.18 18:01

Ono to je od zad, ale prave v tehotenstvi to cloveku nikdo neodblokuje :?. Kamoska skoncila ve 30tt se zady tak, ze nepresla obyvak. Az ve 36tt se jeden ortoped odvazil na ni sahnout, proste se bali, aby ji nerozjeli porod… Zkusit nejakou jogu, zdravotni cviveni pro tehotne nekde by neslo :think:? Ja to mela trochu pri prvnim, tam mi jeste celkem pomahalo plavani, hrozny pri tretim tehotenstvi, to bohuzel fakt nebyly kapacity neco s tim delat, jen prezit. Pri prvnim jsem zas obcas nemohla na levou nohu… Snad jen to druhe tehotenstvi jsem prezila jakz takz. No, proste pozehnany stav :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.6.18 19:21

@Hobitka opravdu pozehnany :D ja prave jak mam maleho narvaneho na prave strane, tak mi prileha i k nejakemu nervu do prave nohy a obcas pres bolest pres kycel take neudelam krok :( ja jsem na rizikovem, tak nic moc cviceni bohuzel nepripada v uvahu :( no snad se mi to jeste nezhorsi, protoze dnes uz jsem zoufalsvim opravdu uronila par krokodylich slz…
@Twixinka ¨sest tydnu pred porodem? No to si jeste tedy par tydnu pockam :(

• Citovat
  • Upravit
30967
7.6.18 20:58

Jestli mas jeste rizikove, tak to proste budes muset vydrzet. Pak budes mit mimino a ani na to nevzpomenes :hug: :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.6.18 21:01

@Hobitka ja vim…jen je to vazne narocne…je mi jasne ze jsou maminky co jsou na tom jeste hur…jen clovek uz chvilema netusi jak si pomoct

• Citovat
  • Upravit
30967
7.6.18 21:04

Tak si zive predstavuj, ze je ti takhle a litaj kolem Tebe dve deti 2 a 4. A pak si oddychni, ze to neni pravda :mrgreen:. Vubec mi nemusis mluvit, jaka je to hruza… Ja nastesti sla na planovanou sekci o dva tydny driv, to me drzelo nad vodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20841
8.6.18 04:16

Dobrý den,

nezoufejte, brzy bude lépe! :kytka: Podívejte se do naší encyklopedie těhotenství, kde najdete, o co by se mohlo jednat. Případně se zeptejte v Poradně gynekologa - pan doktor Vám tu rád poradí, jak si od nepříjemností ulevit. Pomůže Vám i patronka diskuzí o těhotenství @chs.jasmin, zkušená a empatická maminka, která uklidní, povzbudí a pomůže se zorientovat „v jiném stavu“.

Držíme palce! :kytka:
adminka Eliška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16956
8.6.18 10:13
@Anonymní píše:
Hezké odpoledne. Prosím jste tu některá maminka, která by mi dovedla poradit co takového ji pomohlo aspoň trochu odlevit od bolesti žeber? Žebra mě bolí už asi od 24tt, ale začíná to šíleně gradovat co mám malého hlavou dolů (od cca 27 týdne). Dostává se mi to už do takových stádií, že je mi do breku. Noce už skoro celé probdím, protože už se není jak a kam otočit. Na pravou stranu opravdu trpím jako pes, malý si lebedí totiž pouze na té dané straně, doslova cítím, že mi počítá žebra. Už týden mám v tom nejnamáhanějším místě i totálně necitlivou kůži, která mě i cca třikrát denně trne a brní…pro malého vím, že přežiju vše, kor když mi nic jiného nezbude…jen nepomáhá nic…sedět, ležet, pololeh, chodit, stát…nejraději bych se nechala zavěsit jako netopír…jen jsem z toho už zoufalá :,( :,(

Ahoj,

to mě moc mrzí - sama jsem měla od 36tt skříplý bederní nerv, cela pravá noha v neustálé křeči, nemohla jsem chodit, sejit schody z patra byla noční mura…

Napadá mě jen - řešila jsi to s doktorkou? Velikost miminka odpovídá? Jen je malý tak moc vysoko? Pravá strana - hned mě napadá i žlučník - hodně holky trapi v těhotenství, nemohlo se k tomu přidat i to (ten bolí hlavně v noci, bolest vystřeluje do lopatky, kolikrát i prso, rameno, či ruka a páteř).

Pokud nemusíš nic dělat, jsi doma, muž pomůže a nemáš do toho další malé děti - tak asi jedině odpočívat, zkus třeba i těhotenskou jogu - vím, že holkám moc pomáhala.

Přeji, aby bylo brzy dobře. Sílu ti muže dávat vědomí, že tomu bude brzy konec a jednou se tomu zasměješ :-) a bude to humorná historka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí