Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, prosím začátkem července budu 21 tt a jdu na druhý screening. To je stejný postup jako u prvního screeningu? Opět mi vezmou krev a udělají ultrazvuk přes břicho? A může se mnou zase i přítel?.. Dnes jsem se telefonicky objednávala, ale sestra byla tak rychle hotová s mým hovorem, že jsem neměla šanci se zeptat a zpět se mi volat nechce, když mají asi hodně práce
. Jdu na Bulovku.
U mého Dr může manžel jít kdykoli byl se mnou ve 20tt a 30tt. Teď si nejsem jistá, ale myslím, že krev se nebere..
@00verča00 Byla jsem v Gennetu a s doprovodem nebyl žádný problém. Krev se myslím nebere, dělá se jen UTZ.
Může jít, já teda chodím do Brna, ale vždyckyj sou tam i tatínci. A nejsem si teď jistá, ale myslím, ze u toho druhého se krev nebere, jen ultrazvuk.
U nás to dělají v porodnici, krev se nebere, jenom důkladný ultrazvuk a měla jsem s sebou muže i malou dceru.
Krev se nebere, manzel se mnou byl
delaji jen dukladnejsi utz…
@00verča00 Může s tebou na ÚPLNĚ VŠECHNA vyšetření. To není na dobré vůli personálu.
Jak tu už bylo několikrát psáno… 2 screening je „jen“ velký ultrazvuk a myslím, že převážná většina doktorů s doprovodem počítá. Krev se nebere, je to opravdu jen utz…
Tak já si asi neumím vybrat doktora. Doprovod jsem sebou sice mít mohla, ale platil za to 100kč
Olomouc
@kajmi : by me zajimali, cim zduvodnuji ten poplatek…ze jim tam vydycha vzduch?
První mě stál 1 200 Kč (s tím že mi 1 000 Kč proplatí pojišťovna).. ten druhý už se neplatí?:)
@kajmi Když se necháte okrást… Za doprovod si nic účtovat nesmí, ani u porodu ani u screeningu.