Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravicko, slunicka,
Predpokladam, ze tak za 3 tydny nejpozdeji bude prcek venku. Chceme s mamanželem grilovat a dostala jsem strasnou chut na Frisco (4,5 % alkoholu) myslíte, ze by mu to keste ted mohlo nejak ublizit? Za cele trimestry jsem si dala vseho vsudy tak 3×, ale nikdy jsem to nevypila do konce. Tak 3-4 hlty a skoncilo se ???? tak snad to nebude vadit ani ted…
Urcite nebude
Ja jsem 38tt a vcera jsem si dala sklenku prosseca ![]()
Nechapu jak muze nekdo ohrozovat dite kvuli chuti na nejaky napoj, no ale dej si
@zudina vazne? Ohrozovat dite? Jednim friscem? Na konci tehu?
Nebude
Já jsi dam taky občas takové čůčo které ma skoro stejne jako pivo
@zudina píše:
Nechapu jak muze nekdo ohrozovat dite kvuli chuti na nejaky napoj, no ale dej si
Kdyby to bylo vyslovene ohrozujici, tak do toho nejdu, ale dvakrat si loknout, to snad jde, ne? Ja bych za sve dite dychala…
@StastnaMaminka1410 píše:
Kdyby to bylo vyslovene ohrozujici, tak do toho nejdu, ale dvakrat si loknout, to snad jde, ne? Ja bych za sve dite dychala…
Nikoho neohrozujes, to jsou nazory jak..
nikdo si nedava panaka, ale sklenka vina nebo pivo nic neudela
ja striktne dodrzovala v prvnim trimestru.
Jej teď ti tady budou vypisovat samé matky roku, co celou dobu normálně pily a kouřily ![]()
ne nic se mu nestane, ale nechápu proč by sis nemohla dát nealko ![]()
sama asi víš proč se tady ptáš, co
Jo holky vy si říkáte že je to jen…, jenže třeba u kávy jsou udělané testy jaká dávka je už pro plod ohrožením ale u alkoholu se jim to ještě sestavit nepodařilo takže pokud vaše tělo si řekne že je to jedno frisco pro plod fatální a spustí se potrat tak pak si říkejte jestli to mělo smysl, a ještě před nebo po porodu vy nebudete kojit??
@StastnaMaminka1410 Mě doktorka řekla, že jedno malé pivo nebo deci vína jednou za čas vážně neškodí, takže asi ani Frisco ne. Ve světě se názory taky různí, ve Francii s tím problém nikdo nedělá, tam si dá těhotná normálně skleničku vína, ale třeba v Americe to je velké tabu. Já sama teda alkohol v těhotenství nemůžu, i po jednom loku mě pálí žáha, někdy si dám po tréninku aspoň ochucený Birell na chuť.
@potvurka89 co teď s tím má společné kojení?? To dítě je stále v břiše
Nedala bych si. Jako proč? To nevydrzis u nealka? Asi z toho taky nejsi moc nadšena, když zakladas diskuzi