Mizející druhá čárka - jsem v tom?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5269
3.12.13 10:39

@Anett.20 doporučují teď holky hodně od Dr.Maxe, zatím si na něho nemohu stěžovat také :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30927
3.12.13 10:40
@Anett.20 píše:
@Cuddy Ahoj, GS mamatest.. :nevim:

Jak se zde v diskuzich doctes, tak s nim jsou prave potize falesnych „duchu“. Tak bych radila testovat zitra rano pripadne jinou znacku. Pokud mas nekde blizko lekarnu dr. max, tak zkus ty jejich, ty vypadaji spolehlive.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
3.12.13 10:42

Mě Dr. Max nikdy falešně nic neukázal, buď čistě bílo a nebo duch (12DPO) zatím oprávněný :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anett.20
3.12.13 10:49

OK děkuji snad tam najdu // :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Anett.20
5.12.13 07:16

Ale je to divny, uz mam dva tydny zpozdeni a na testu nic.. Slysela jsem ze to muze byt i cysta 8o

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.11.20 20:03

Ahoj vsem, radeji anonym prosim, V srpnu jsem prodelala sp potrat, nyni jsem opet otehotnela, ale…jen tri dny po vynechani jsem mela jakz takz ducha, druhy den po duchovy jsem mela temer dalnice, dalsi den uz o neco min, a vcera vecer temer nic…rano jsem si udelala posledni test (cekala jsem opet potrat)a carka opet zesilila, neni tak silna jako v patek, ale je mnohem silnejsi nez byla v sobotu vecer, mohlo se jednat o syndrom mizejiciho dvojcete? zitra jdu k dr, ale jsem psychicky na dne…a pocitam s nejhorsim

• Citovat
  • Upravit
mackA159
8.11.20 20:15
@Anonymní píše:
Ahoj vsem, radeji anonym prosim, V srpnu jsem prodelala sp potrat, nyni jsem opet otehotnela, ale…jen tri dny po vynechani jsem mela jakz takz ducha, druhy den po duchovy jsem mela temer dalnice, dalsi den uz o neco min, a vcera vecer temer nic…rano jsem si udelala posledni test (cekala jsem opet potrat)a carka opet zesilila, neni tak silna jako v patek, ale je mnohem silnejsi nez byla v sobotu vecer, mohlo se jednat o syndrom mizejiciho dvojcete? zitra jdu k dr, ale jsem psychicky na dne…a pocitam s nejhorsim

Nooo, já třeba v 6tt mela dálnice a potvrzený dvojčata, v 8tt slaboucka druhá čárka a dvojce zaniklo.. Zda to mělo souvislost to nevím. Uvidíš jak to dopadne, stejně to neovlivnís, zbytecne netestuj.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.11.20 20:16

Měla jsem minulý týden podobný problém s bolestí v podbřišku a s tehotenskym testem, teď mě bolesti přešly a když jsem dělala druhý a třetí test, tak byl negativní. Zkusím ještě počkat jestli nedorazi MS a pak bych zašla k doktorovi. Tak uvidíš, hlavně ať ti to dopadne tak jak bys chtěla ty, držím palce :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex