Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anett.20 doporučují teď holky hodně od Dr.Maxe, zatím si na něho nemohu stěžovat také ![]()
@Anett.20 píše:
@Cuddy Ahoj, GS mamatest..
Jak se zde v diskuzich doctes, tak s nim jsou prave potize falesnych „duchu“. Tak bych radila testovat zitra rano pripadne jinou znacku. Pokud mas nekde blizko lekarnu dr. max, tak zkus ty jejich, ty vypadaji spolehlive.
Mě Dr. Max nikdy falešně nic neukázal, buď čistě bílo a nebo duch (12DPO) zatím oprávněný ![]()
Ale je to divny, uz mam dva tydny zpozdeni a na testu nic.. Slysela jsem ze to muze byt i cysta ![]()
Ahoj vsem, radeji anonym prosim, V srpnu jsem prodelala sp potrat, nyni jsem opet otehotnela, ale…jen tri dny po vynechani jsem mela jakz takz ducha, druhy den po duchovy jsem mela temer dalnice, dalsi den uz o neco min, a vcera vecer temer nic…rano jsem si udelala posledni test (cekala jsem opet potrat)a carka opet zesilila, neni tak silna jako v patek, ale je mnohem silnejsi nez byla v sobotu vecer, mohlo se jednat o syndrom mizejiciho dvojcete? zitra jdu k dr, ale jsem psychicky na dne…a pocitam s nejhorsim
@Anonymní píše:
Ahoj vsem, radeji anonym prosim, V srpnu jsem prodelala sp potrat, nyni jsem opet otehotnela, ale…jen tri dny po vynechani jsem mela jakz takz ducha, druhy den po duchovy jsem mela temer dalnice, dalsi den uz o neco min, a vcera vecer temer nic…rano jsem si udelala posledni test (cekala jsem opet potrat)a carka opet zesilila, neni tak silna jako v patek, ale je mnohem silnejsi nez byla v sobotu vecer, mohlo se jednat o syndrom mizejiciho dvojcete? zitra jdu k dr, ale jsem psychicky na dne…a pocitam s nejhorsim
Nooo, já třeba v 6tt mela dálnice a potvrzený dvojčata, v 8tt slaboucka druhá čárka a dvojce zaniklo.. Zda to mělo souvislost to nevím. Uvidíš jak to dopadne, stejně to neovlivnís, zbytecne netestuj.
Měla jsem minulý týden podobný problém s bolestí v podbřišku a s tehotenskym testem, teď mě bolesti přešly a když jsem dělala druhý a třetí test, tak byl negativní. Zkusím ještě počkat jestli nedorazi MS a pak bych zašla k doktorovi. Tak uvidíš, hlavně ať ti to dopadne tak jak bys chtěla ty, držím palce ![]()