Jsem velká samotářka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6445
12.1.18 14:05

@Taurielka v praci jedu na autopilota, cili slusne, empaticky, profesionalne. Jednam s lidmi cely den a nemam s tim problem. Kolegyne mam ted fajn, ale i tak si je k telu nepoustim ani na to neni cas. Mam uz hodne let praxe a hodne spatnych zkusenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2473
12.1.18 16:09

@Taurielka ahoj taky jsem samotář :) a nic si z toho nedělám, i když pár lidí se už na mě mockrát dívalo jako na exota co nikam nechodí atd. přátel taky moc nemám, nejsem upovídaný tip, za nejlepší kamarádku mám svojí mamku se kterou si můžu říct cokoliv. přítel mě takovou bere a co si myslí okolí neřeším :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
12.1.18 18:22

No je to těžký, nejlip se mají ti, kteří si to neberou osobně a neřeší to, ale mě to vždycky dostane, když je na mě někdo takovej :zed: @janickaIII

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.6.21 01:15

Kdyz nejste „crazy cat lady“ tak to nebudete mit problem najit muze, vetsina muzu jsou samotari. Pro chlapy to je tezsi.

• Citovat
  • Upravit
1
28.8.21 12:36

Jsem taky samotarka. Jednou, dvakrát do roka se sejdu s kamaradkama, mam chut se vymluvit, ale neudělám to, pak je to i fajn :mrgreen: v práci mam uplne problem s komunimací… S cizíma lidma ne, ale s zenama kolegynema ano. Nebavi me zacinat temata, nebaví me drbat… Citim se dobře jen v muzske společnosti.. Ženy celkově moc nemusim… To uz divne asi je :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová