Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ženy, jsem čerstvě po rozchodu po 5ti letech. Jsem ve fázi toho že jsem se s tím nějak smířila, svého ex nekontaktuji a snažím se nemyslet.
Jenže nejhorší je to, že všechny kamarády máme společné. Nevím jak se zachovat v takové situaci, ex mi dost ublížil a neměla bych chut ho ani pozdravit po tom všem. Stala se vám taková situace popřípadě jak by jste se zachovaly? ![]()
Stala se mi podobná věc a dopadlo to tak, že kamarádi se časem rozdělili na 2 tábory. Někteří se stýkají se mnou a někteří s ním.
Tahle situace je blbá i pro kamarády, jak píše anonym výše, většinou se rozdělí po čase na 2 skupiny. Málokdo dokáže plnohodnotně kamarádit se 2 lidmi, kteří se nechtějí potkávat.
Ja jsem po rozchodu vzdy o “jeho” kamarady prisla. Moji mi zustali. Spolecne kamarady jsem s zadnym partnerem nemela. Tak se asi vytvori dve skupiny. Nejlepsi je kamarady do situace moc nevtahovat.
O ty původně jeho kamarádi jsem z větší části přišla nebo se setkáváme spíše výjimečně. a ty společné jsme se zpočátku scházeli zvlášť a teď po dvou letech už jezdíme společně všichni
Hele mě se stala uplně podobná věc, byli jsme spolu 5 let, měli jsme spolu už snad všechno, byli jsme jako jeden a to hlavní měli jsme snad všechny kamarády společné. Ale po rozhochodě upadlo uplně všechno. Myslela jsem že se všechno zlepší časem a budu se s kamarády zase bavit ale nešlo mi to protože tam byl on. Teď je to už rok a já jsem už uplně jinde. Odstěhovala jsem se přes půlku republiky za svým novým klukem a našla jsem si nové kamarády. A to nejhlavnější, cítím se mnohem lépe než s mým ex