Jsem velryba

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14721
10.9.10 11:53

Ali, s tím nic neuděláš. Hlavní je nepřežírat se, ale taky nesmíš držet hladovku, že jo. Já nabrala 17kg, doktor otáčel oči v sloup, ale fakt jsem nežrala :nevim: Jedla jsem úplně normálně.

A 4 týdny po porodu jsem zas oblékla původní oblečení :wink: Nijak jsem se nesnažila, šlo to samo kojením a tím, že po porodu odešlo z těla hodně vody. Fakt jsem vyčurala i to, co jsem v životě nevypila :lol:

Zadýchávání a „velrybí“ pocit je nepříjemný, ale uteče to fakt rychle :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
10.9.10 11:55

Berusko82, diky za prani. Nezapominej, ze to neni jen miminko a tuk, ale zvetsena deloha, plodova voda, placenta, zvetseny objem krve a hlavne voda. Minimalne 6 kg z 10 nechas na porodnim sale, neboj! A pokud to nemate ani v rodine, vubec to neres a tes se na mimi. Taky jsem o tom na zacatku premyslela, ale pak se to zlomilo a bylo mi jedno. Ale porad mam alergii na reci typu, ze ted musim jist za dva! :-x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
10.9.10 12:42

Tak ja pred tehu mela 58kg :) nabrala jsem 25kg,v porodce jsem nechala 15 a ted po roce od porodu mam nahore stale jeste 7 kilo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
10.9.10 13:09

ahojte holky, no sem ráda že je tato diskuze založena. Já jsem 31.týden a nahoře mám 14 kilo. Do schodů funím..sem jak hruška.Všecko mám v bocích a zadku. Jím normálně al přesto týdně přiberu kilo.. jestli to tak půjde dál přesáhnu 20 kg.. :-x
Těší mě, že všichni říkají že se to shodí ale zatím je to nepříjemné..třeba pak my budem utěšovat ostatní až to bude dole ty kilečka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
10.9.10 13:18

já nevím, ale když to tu čtu, tak mě napadá, proč jste vlastně chtěly mít děti, když tak řešíte přibírání? to jste si jako myslely, že v těhotenství zhubnete, nebo co?
já jsem nebyla zrovna hubeňour ani před těhu a teď ve 35. týdnu mám navrch 15 kilo. podle tabulek je to ale pořád ještě v normálu. tak co? jasně, taky funím atd., ale to jsem snad už před těhotenstvím čekala, že to přijde, ne? je jasný, že když někdo přibere 20, 30 a víc, tak po porodu ta kila jen tak nezmizí. co tak ale vidím na okolí, prostě to přibírání nejde nějak moc ovlivnit. copak ty, co přibraly těch 30 to chtěly?
:nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
10.9.10 13:18

DanMaj: Tak to já skoro i dodržuju, jenom asi ne úplně ty mini porce:-) Aspoň teda oběd a večeře není úplně mini…V tom to asi bude, že? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
10.9.10 13:22

zuzanecka81
Ty jsi s tím zřejmě smířená tak na tento druh bude asi jiná diskuze na pokec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
10.9.10 13:23

Jé, zuzanečko, pokud tě to obtěžuje, tak to tu s námi neřeš, ale laskavě nám dopřej svobodu v tom, o čem se chceme bavit. Proč jsme chtěly mít děti s tím opravdu nesouvisí, jistě se nikdo dětí nevzdá kvůli pár kilům. To ale neznamená, že si o tom nemůžeme pokecat, postěžovat si a navzájem se zase uchlácholit, že bude dobře. Od toho tu ty diskuze jsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
10.9.10 13:40
Altche píše:
Jé, zuzanečko, pokud tě to obtěžuje, tak to tu s námi neřeš, ale laskavě nám dopřej svobodu v tom, o čem se chceme bavit. Proč jsme chtěly mít děti s tím opravdu nesouvisí, jistě se nikdo dětí nevzdá kvůli pár kilům. To ale neznamená, že si o tom nemůžeme pokecat, postěžovat si a navzájem se zase uchlácholit, že bude dobře. Od toho tu ty diskuze jsou.
:palec: líp bych to nenapsala.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
10.9.10 13:45

Zuzko, to byl jen tvůj úlet, ne? :think: Jako proč bychom se nemohly bavit o tom, kolik která vážíme a kolik která schodila? To je stejný, jako jaká koliv jiná diskuze, třeba o sexu po porodu - chceš souložit celý žvot beze změny? Nebuď těhotná a neroď :wink:

Neblázni, vždyť je to normální diskuze a pokud se ti nelíbí, tak sem nepiš :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
10.9.10 13:47

hele, tak bacha! mě právě zaujal ten nadpis, tak jsem šla taky něco napsat - jak píšete, od toho diskuze je. nemusí přece každý se zakladatelkou ve všem souhlasit. :wink:
ale jinak já si samozřejmě taky nepřipadám jako krasavice největší! tady se píše velryba, já si interně říkám knedlík :lol:
a taky si na tu lezoucí váhu stěžuju. ne, že ne. kdo by dobrovolně tloustnul víc, než musí? :think: jen prostě každá přibere v těhu jinak a moc to ovlivnit nejde. prý to je hodně dědičné - jak to měla mamka, tak podobně na tom můžete být vy. moje mamka měla např. 3 děti a přibrala 16 - 28 kilo. a já holt na tom budu podobně. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
10.9.10 13:51

verčo, žádný úlet :mrgreen: jen se teď na to koukám jinak - taky jsem váhu řešila dost, ale po minulých kontrolách, kdy jsem měla nerva jak hrom (vždyť víš, jsme si to i spolu psaly), že dítě neroste a zda teda vše funguje jak má - tak už mi jsou ta kila SKORO :lol: jedno. teď jsem v euforii, že to mimi trochu dohnalo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
10.9.10 14:01
zuzanecka81 píše:
já nevím, ale když to tu čtu, tak mě napadá, proč jste vlastně chtěly mít děti, když tak řešíte přibírání? to jste si jako myslely, že v těhotenství zhubnete, nebo co?
já jsem nebyla zrovna hubeňour ani před těhu a teď ve 35. týdnu mám navrch 15 kilo. podle tabulek je to ale pořád ještě v normálu. tak co? jasně, taky funím atd., ale to jsem snad už před těhotenstvím čekala, že to přijde, ne? je jasný, že když někdo přibere 20, 30 a víc, tak po porodu ta kila jen tak nezmizí. co tak ale vidím na okolí, prostě to přibírání nejde nějak moc ovlivnit. copak ty, co přibraly těch 30 to chtěly? :nevim:

tazatelka si sice malinko postěžovala ,ale to děláme všechny…já mám nahoře necelá 4 kila a taky jsem neohrabaná,ale pravda sobě se líbím nikdy předtím jsem tak pěkné bříško neměla ,protože jsem byla tlustá..nehledě na to otázka zněla…Jak se vyrovnáváte s podobnými pocity?
:wink: :wink:
a jen tak naokraj já si říkám že jsem jak hrošík a když mi někdo řekne máš malé bříško na v´dvojčátka tak mu odpovím jen proto ,že čekám dvojky nemusí být ze mne hroch :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
10.9.10 14:31
Altche píše:
Jé, zuzanečko, pokud tě to obtěžuje, tak to tu s námi neřeš, ale laskavě nám dopřej svobodu v tom, o čem se chceme bavit. Proč jsme chtěly mít děti s tím opravdu nesouvisí, jistě se nikdo dětí nevzdá kvůli pár kilům. To ale neznamená, že si o tom nemůžeme pokecat, postěžovat si a navzájem se zase uchlácholit, že bude dobře. Od toho tu ty diskuze jsou.
:potlesk: :potlesk: :potlesk: :-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2891
10.9.10 14:51

Ahojky, já jsem momentálně v 17. týdnu a nahoře mám 4 kila, neohrabaná si teda vůbec nepřipadám i když si klidně ráda poležím :-D ani se nijak neomezuju, včera jsem si koupila 3 čokolády Milka (neznamená to ale že je všechny šežeru na posezení - to zas ne :-D )i všichni v okolí mi říkají, že mi to jde zatím jen do břicha - tak uvidíme :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí