Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Andrejko…klobouk dolů…to se s dvojčátky držíš! Je fajn, když doktor uklidní, viď? Já lezu u doktorky na váhu s obavami…tam vyčiní totiž hned sestra…a člověk ji nepřesvědčí, že se fakt nepřežírá a jí spíš míň, než před těhu a než by chtěl… ![]()
Ale co, hlavně ať jsou ty naše prďolky zdravé, jak říkáš! To je nejdůležitější a my maminy jim zase pak zhubnem.
![]()
Jako holky, v 6. měsíci 1 kg týdně, přijde vám to normální? To je děs, jestli to takhle půjde do porodu, naberu ještě 13 kg? Chci max. ještě 5!
A taky mam žravku, hlavně že jsem teoreticky děsně nutričně vzdělaná, bývalá atletka, máma instruktorka STOBu, má fitko - všechno vim a nic nedodržuju. Peklo. ![]()
Nic si z toho nedělej. Hodně holek v tomhle stádiu přibírá kilo týdně. Po 30.týdnu se to prý zpomaluje…musíme doufat, že je to tak ![]()
Holky tak dnes jsem měla chut vyházet všechny své pidi oblečky ze skříně!
zkusila jsem si navléct minisukni a víte am jsem došla? Po stehna!!
…já jdu do kolen fakt ![]()
Já už jsem pozvala ségru a řekla jí, ať si z mojí skříně kromě asi pěti kousků vezme absolutně co chce
Co zbyde, rozdám jinde. A až po porodu zhubnu, holky, nakoupim zbrusu novou garderóbu, tralalala ![]()
Jééé…tak já už toho taky dost rozdala a budu pokračovat. Taky si říkám, že se pak aspoň, až zhubnu, odměním něčím novým… ![]()
Andrejko a proč se tak sebetrýzníš? Nic nevyhazuj,ani nezkoušej,tedˇje jiná doba,až ty dva kluky přivedeš na svět a budeš kolem nich lítat jak čamrda a kila poletí dolů,ještě budeš ráda,že ty hadýrky máš ![]()
Jj,jedno kilčo týdně je normální
. Ono se to po 30 tým týdnu zase srovná. Nebo taky nee ![]()
Evelinko tak jak říkáš zrovna dnes jsem to řešila v poradně,mám těch 18kg navrch a dr.říkal že pohoda že na každý mimi 9kg což je v 26tt optimální,čekám dvojčátka takže sem se uklidnila.Fakt je že prostě člověk příbírá aniž by se přežíral jako prase…No držímpěstičky na váhu kašlem důležitý jsou naši mimísci přece