Jsem velryba

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4162
10.9.10 15:06

Ahoj :mavam: Já jsem taky velryba. Sice jsem přibrala relativně málo a vždycky jsem byla tlustá, takže by to pro mě tak velký rozdíl být neměl. Ale cítím se úplně jinak a oblíknout si ponožky je nadlidskej výkon. Velryba je přesně výraz, co taky používám. Ani si nedovedu představit, jak o moc náročnější to musí být pro vás hubený. 8-o Ale určitě si tělo řekne samo, co a jak a musí se to prostě vydržet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8413
10.9.10 15:10

Zuzi…tak já si třeba myslela, že u tohoto těhu trošku zhubnu :wink: a to proto, že u prvního těhu jsem nenabrala ani kilo, naopak jsem jich 11 dala dolů. Holt je toto druhé těhotenství jiné a já naopak přibírám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
10.9.10 18:32

Zuzko, já vím, že na to koukáš skrze své problémy jinak, já třeba taky nějak spešl váhu neřeším, jsem ráda, že jsem vůbec těhotná, ale postěžovat si taky musím :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
10.9.10 18:41

HOlky, já jsu 37tt a mám nahoru 12kg. Každéj mi říká, že je to super váha a že ám malý bříško… se vším sice souhlasím, ale tu neohrabanost a spíše slimákovství, než chození, se přehlédnout nedá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
11.9.10 17:50

já začínám 37 týden a mám nahoře 24kg,švára mi říká tlusťochu,miláček medvídku,já si furt řikám,že jsem hezky tlustá a po porodu to jde dolů samo.Doufám,že mi s toho aspoň něco zůstane,byla jsem strašně hubená :poblion:

• Citovat
  • Upravit
4627
11.9.10 18:17

Já jsem taky teda přibrala dvacku a taky si neztěžuju, chtěla bych po porodu dát 15KG dolů, taky jsem byla dost hubená a těch 5kg by tak akorát bylo na zdravou barvu :mrgreen: :-) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
12.9.10 18:25

J8 měla i před těhotenstvím lehkou nadváhu, takže já bych naopak potřebovala ještě aspoň 5 navíc dolů. Tak schoďte všechno a já vám těch mojich 5 pošlu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
13.9.10 11:27

Já měla váhu normální, ale tak 5 dolů oproti původní váze bych brala, furt by to bylo normální :-) Sousedka, drobná, štíhlá, nabrala prej 27 a při druhym 25. Má to dole, bude jí čtyřicet a vypadá skvěle. A prej necvičila, nedržela dietu, kojení a lítání kolem dítěte stačilo. Jó, holky, uvidíme :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dalmatinka2004
13.9.10 18:33

Taky jsem velryba velrybí… :D Mám nehorázný chutě - hlavně na všechno, co je jen trochu sladky… Před těhu jsem byla konfekční hubeňour - sice s 60 kg, ale velikost 36 i míň - proto váhu jako takovou moc jako měřítko neberu - dneska mám 18 kg navrch - jsem ve 30. týdnu. Taky co týden, to kilo nahoru. Mám neustále hlad. Můj dr. se už trochu pozastavil a hrozil, ať se nad tím zamyslím - no zkousším to, ale je to silnější než já.
Byla jsem zvyklá hodně sportovat - vedla jsem svoje hodiny jumpingu, takže 5× do týdne lekce, ať chci nebo ne - jak jsem otěhotněla, dostala jsem zákaz skákání. Jsem už na rizikovém těhu - hrozí předčasný porod. :( No a tak kilča letí nahoru jako šílená. Na 20 kg nezůstanu, to je mi jasný - trochu se bojím, kde se to zastaví a jak dobře to půjde dolů…
Nejvíc mě trápí, že se do ničeho nevejdu - vypadám jako strašidlo. O kaskadrských výkonech při oblékání ponože nebo zavazování bot ani nemluvím, chodit skoro nemůžu, záda a kyčle bolí jako čert!!! :cert: Funím jako lkomotiva, manžel mi říká koule nebo pupku. :D :srdce: Už si „stěžoval“, že zachvíli bude mít krátký ruce na to, aby mě obejmul. :D :mrgreen:
Já ale věřím, že mimi za to stojí! A taky jsem přesvědčená o tom, že hned jak se budu moci hýbat neze strachu, že ublížím miminku v bříšku, tak to zase všechno shodím dolů!! Jsem rozhodnutá. :palec: Jen je mi jasný už teď, že samo to jen tak nepůjde a bude hooodně „bolet“. :-P
Nevadí - to dáme holky! Jsem ráda, že nás je víc a těm co se „vešli“ všeho všudy do těch 17 kg závidím!!! :kytka: :mavam: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
andrejka87
13.9.10 18:42

Holky tak kdo tady píše že je velryba tak já jsem pořádnej vorvaň keporkak a já nevím co je ještě větší jak velryba…Jsem 25tt a mám navrch 19kg ! No čekám dvojčátka jsou to dva chlapečcci a už teď jsou velikostně trochu větší než normál asi se jim daří no :-).Necpu se nijak extrémně,prostě když mám hlad najím se ale nepřežeru a stejně jsem jak malý hovádko no…Ale pro mimi to vydržím a upřímně se těším až se po porodu zhluboka nadechnu a obleču svoje oblíbený kalhoty :-)

• Citovat
  • Upravit
578
14.9.10 16:47

Keporkak mě pobavil, ale čekáš dvojčátka, takže je to v pohodě :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
14.9.10 17:44
andrejka87 píše:
Holky tak kdo tady píše že je velryba tak já jsem pořádnej vorvaň keporkak a já nevím co je ještě větší jak velryba…Jsem 25tt a mám navrch 19kg ! No čekám dvojčátka jsou to dva chlapečcci a už teď jsou velikostně trochu větší než normál asi se jim daří no :-).Necpu se nijak extrémně,prostě když mám hlad najím se ale nepřežeru a stejně jsem jak malý hovádko no…Ale pro mimi to vydržím a upřímně se těším až se po porodu zhluboka nadechnu a obleču svoje oblíbený kalhoty :-)
:mrgreen: :palec: hezky napsané…cítím se podobně jsem sice o týden méně než ty a pár kil míň mám zatím jen 5,5 nahoře,ale přijdu si hrozně neohrabaně :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
14.9.10 17:48

Csss Market jen 5,5? ty jo to sem ani nechoď s takovou srandovní vážičičkou :lol: :lol: …Tichá závist :)

• Citovat
  • Upravit
8707
14.9.10 17:52
andrejka87 píše:
Csss Market jen 5,5? ty jo to sem ani nechoď s takovou srandovní vážičičkou :lol: :lol: …Tichá závist :)

musím páč kilama jsem sakra napřed vámi :mrgreen: takže si nemůžu dovolit přibrat tolik odnesly by mi to klouby :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
15.9.10 12:43

Jé holky, ani nevíte, jak ráda sem si vás přečetla! Jsem ve 22.tt a mám skoro 10kg nahoře. Když jdu do poradny, tak mám z toho nervíky, jestli mě zase nezprdnou! U prvního jsem nabrala 22kg a odnesly to kyčle…ale fakt sem si dopřávala. Teď se hlídám a je to úplně jedno. :nevim: Takže si myslím, že to máme tak nějak asi každá dané…někdo prostě nepřibírá a někdo i ze vzduchu… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí