Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj. Jsem tady nová tak jsem se chtěla jen zeptat jestli někdo nemáte stejnou zkušenost. Už je to rok co jsem vysadila antikoncepci a už 7 měsíců se snažíme o miminko,ale zatím pořád nic. Měla jsem to dostat 13.8 a zatím nic. Dělala jsem si dneska ráno test,ale bohužel negativní. Ale přijde mi, že nějaké příznaky mám: výtoky už mám přes týden, točí se mi v hlavě a svědí mě bradavky. Pokud někdo poradíte budu moc táda ![]()
Předem děkuju všem ![]()
Počkej ještě týden a test zopakuj. Mně se taky stalo, že první test byl negativní, přestože jsem už těhotná byla. Nejlepší je asi Mama test, ten mi vyšel správně. Nebo jestli máš poblíž nějakou laboratoř, kde by ti udělali za poplatek test z krve, to by mělo být nejpřesnější. Pokud se ms zpozdí víc jak o 14 dnů a těhotná nebudeš, dojdi si na gyndu na vyvolávačku.
Dobře jsi moc hodná děkuju. Ty jsi byla taky na te krvi? To ti udělají normálně na gyndě?? Tobě to ukázal kdy test že jsi těhotná?? děkuji
Katuszka píše:
Dobře jsi moc hodná děkuju. Ty jsi byla taky na te krvi? To ti udělají normálně na gyndě?? Tobě to ukázal kdy test že jsi těhotná?? děkuji
Ahojky,
v každé laboratoři (většinou v nemocnici) Ti vezmou krev na hladinu Hcg a platiš to budeš Ty cca 200 Kč, u Dr. by to platila pojišťovna ![]()
Držím palečky ![]()
Tak já si dělala první test týden po vynechání MS a nic. A ten druhý jsem si dělala za další týden a to už se ukázaly //. Na krev jsem nešla, pak až normálně na gyndu, ale nespěchala jsem, tam mi udělali ultrazvuk a bylo dokonce vidět
a byla jsem v 7.tt takže jsem si spočítala, že při tom prvním testování jsem už těhu byla. Chybička se někdy vloudí, ale zas nemá cenu abys testovala každý den, nic ti neuteče ![]()
To určitě neee, vyzkouším to za o víkednu a uvidím jak dopadnu. Doufám že už konečně:o))) Měří se i nějaká teplota že???
NO, bazální teplota se měří pokud se snažíte o mimi, dá se z toho zjistit jak máš ovulaci, ale to moc nevím, nedělala jsem to. A pokud už máš podezření na těhu, tak by měření teploty asi taky bylo k ničemu. Nevím, teplotu jsem neměřila.
Jasně já se jenom pttám víš? Protože ikdyž se snažíme tak jsem si taky nikdy neměřila. Vytamíny třeba beru i kyselinu listovou,ale to je vše:-) A který test je nejlepší ten mamatest? A měla jsi nějaké příznaky?
Ze začátku jsem žádné příznaky neměla. Mamatest je dobrý a není drahý
A listovka stačí jako vitamíny. Tak kdyžtak potom dej vědět, jestli to vyšlo nebo ne a držím palce.
ahoj katusko
já jsem si test dělala 7 dní po vynechání a ukázaly se mi úplně zřetelně dvě //
…takže ještě chvilinku vyčkej a za pár dní to zkus znovu, moc držím pěsti! ![]()
Ahoj, no tak já vysadila HA a hned se nám to povedlo, teda nejprv jsem si musela odbýt měsíční radosti, až pak když jsem je čekala znovu, tak mě začalo bolet v podbřišku jako při ms, ale ms pořád nikde (jinak žádné jiné příznaky těhu jsem neměla, šaptně mi za celých 9 měsíců také vůbec nebylo). Nevěděla jsem kdy to dostanu, ale když mi týden meškala, tak jsem si udělala testík a byla tam slabá druhá čárka, nejprve jsem tomu nevěřila, tak jsem si ještě v rozmezí týdnu dělala další dva testy a tam ta čárka sílila. Došla jsem si k potvrzení od dr. a byla jsem v 6tt. Použila jsem Mamatest.
Ta bazální teplota je v druhý části cyklu vyšší,nad 37,těsně před mensez klesne,pokud neklesá,mělo by to být těhu,ale nevím to tak úplně přesně,určitě to tady někde najdeš.
Díky moc jste moc hodné. Skusím si udělat za týden test a uvidím a pokud tam bude zase jen / tak půjdu k doktorovi. Určitě tady pisnu co a jak.
![]()
Katuszka píše:
Ahoj. Jsem tady nová tak jsem se chtěla jen zeptat jestli někdo nemáte stejnou zkušenost. Už je to rok co jsem vysadila antikoncepci a už 7 měsíců se snažíme o miminko,ale zatím pořád nic. Měla jsem to dostat 13.8 a zatím nic. Dělala jsem si dneska ráno test,ale bohužel negativní. Ale přijde mi, že nějaké příznaky mám: výtoky už mám přes týden, točí se mi v hlavě a svědí mě bradavky. Pokud někdo poradíte budu moc tádaJá jsem u prvního dítka taky měla negativní test a byla jsem těhule. Počkej ještě týden a když nic, tak zajdi k lékaři. Mě lékař řekl, že mám prostě nízkou hladinu hormou ale mimi tam je. teď už je našemu mimi 6 let
Předem děkuju všem