Jsem zmatená

Napsat příspěvek
Velikost písma:
77
21.8.10 10:48

Tak jsem si dneska dělala další test. A byla tam slabounká druhá čárka. Je úplně světlá tak nevím jestli jsem nebo ne. Zajdu si v Pondělí k doktorce a budu doufat:o)))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
21.8.10 10:58

Potichounku gratuluju i slabá čárka je čárka. Já tam měla ducha kterýho jsem viděla jen já, manžel si ťukal na čelo že mám halucinace… :lol:
Teď je té halucinaci 3 roky a druhé halucinaci jsou 3 měsíce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
21.8.10 11:02

Uvidíme. Skusím ještě zítra ráno jestli tam bude taky a budu doufat, že ano :-D Dneska byla fakt strašně slaboučká. Mohlo to být i tím, že jsem test nedělala z ranní moči???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
21.8.10 11:08

To určitě být může…ráno je hormon v moči nejvíc koncentrovaný…potom jak se napiješ a chodíš častěji na wc
Zkus zítra z ranní moči a bude jasno. Ale právě když je tam čárka i teď tak si myslím že je to jasňačka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
21.8.10 11:14

To bych byla moc šťastná. Udělám ještě ráno a dám vědět jak to dopadlo. Zatím moc děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65354
21.8.10 11:15

Tak to vypadá nadějně…moc moc držím palečky a at tam ta čárečka je a sílí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
22.8.10 09:37

Dneska jsem si dělala jiný test a čárka zmizela. Můžeto být tím že včera jsem měal mamatest??? Jsem s toho hodně zmatená. Protože včera tam doopravdy byla, idkyž slabounká ale jo! A dneska neeee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
22.8.10 10:17

Tak jsem byla v lékarně a koupila jsem si mamatest. A čárka tam byla zase slaboulinká:o)))) Zítra jdu k doktorce ať už nemusím stresovat:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65354
22.8.10 11:00

Tak tak,dojdi si k dr…
a testem to být může…a říká se,že mamatest je nejspolehlivější… :wink:
a nebo dnes zajdi do té laboratoře :wink:
a držím palečky moc moc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
23.8.10 07:46

Moje doktorka má jak naschvál dovolenou, takže tam půjdu až ve STředu a do té doby si okoušu všechny nehty:o)))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
23.8.10 15:45

Tak jsem byla u jiné doktorky a vzala mi krev, říkala že zatím tam nejde nic vidět. Tak stejně budu muset čekat do Středy:o))))) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
24.8.10 12:20

Holky dneska ráno jak jsem vstala a šla na záchod tak jsem měla trošku krve nevíte jakto? Nestalo se Vám to? Prvně jsem myslela, že jsem to dostala ale neeee…jen trochú a te%d už nic:????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6169
25.8.10 09:50

Ahoj-nechci tě stresovat,moc bych ti to přála,ale já měla taky na mamatestu ducha a těhu jsem nebyla.Někde tady na emiminu jsem o tom četla ,že mamatest rád dělá duchy,takže pokud to nezačne tak po 2-3 dnech sílit,tak bych tomu moc nevěřila.Ale zas na druhou stranu,ta krev může znamenat uhnizdování vajíčka v děloze,taky při tom pobolívá břicho jak se děloha roztahuje.Takže přeji pevné nervy a at to výjde.......... :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
344
7.9.10 22:43

Jen ten název diskuze mě nutí napsat: Ano jsi těhotná! Ale počkám si na konečný výsledek :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
11.10.10 12:26

Zdravím všechny už jsem tady dlouho nic nenapsala. Ale bohužel jsem potratila samovolně:-( Test mi ukázal, že jsem ale bohužel nic:-( Takže zkoušíme to dále a uvidíme. Doktorka mi předepsala nějaké hormony na udržení miminka tak doufám každý měsíc, že to výjde:-) co vy holky? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí