Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak jsem si dneska dělala další test. A byla tam slabounká druhá čárka. Je úplně světlá tak nevím jestli jsem nebo ne. Zajdu si v Pondělí k doktorce a budu doufat:o)))))
Potichounku gratuluju i slabá čárka je čárka. Já tam měla ducha kterýho jsem viděla jen já, manžel si ťukal na čelo že mám halucinace… ![]()
Teď je té halucinaci 3 roky a druhé halucinaci jsou 3 měsíce ![]()
Uvidíme. Skusím ještě zítra ráno jestli tam bude taky a budu doufat, že ano
Dneska byla fakt strašně slaboučká. Mohlo to být i tím, že jsem test nedělala z ranní moči???
To určitě být může…ráno je hormon v moči nejvíc koncentrovaný…potom jak se napiješ a chodíš častěji na wc
Zkus zítra z ranní moči a bude jasno. Ale právě když je tam čárka i teď tak si myslím že je to jasňačka ![]()
To bych byla moc šťastná. Udělám ještě ráno a dám vědět jak to dopadlo. Zatím moc děkuji ![]()
Tak to vypadá nadějně…moc moc držím palečky a at tam ta čárečka je a sílí ![]()
Dneska jsem si dělala jiný test a čárka zmizela. Můžeto být tím že včera jsem měal mamatest??? Jsem s toho hodně zmatená. Protože včera tam doopravdy byla, idkyž slabounká ale jo! A dneska neeee
Tak jsem byla v lékarně a koupila jsem si mamatest. A čárka tam byla zase slaboulinká:o)))) Zítra jdu k doktorce ať už nemusím stresovat:-)
Tak tak,dojdi si k dr…
a testem to být může…a říká se,že mamatest je nejspolehlivější… ![]()
a nebo dnes zajdi do té laboratoře ![]()
a držím palečky moc moc ![]()
Moje doktorka má jak naschvál dovolenou, takže tam půjdu až ve STředu a do té doby si okoušu všechny nehty:o)))))
Tak jsem byla u jiné doktorky a vzala mi krev, říkala že zatím tam nejde nic vidět. Tak stejně budu muset čekat do Středy:o))))) ![]()
Holky dneska ráno jak jsem vstala a šla na záchod tak jsem měla trošku krve nevíte jakto? Nestalo se Vám to? Prvně jsem myslela, že jsem to dostala ale neeee…jen trochú a te%d už nic:????
Ahoj-nechci tě stresovat,moc bych ti to přála,ale já měla taky na mamatestu ducha a těhu jsem nebyla.Někde tady na emiminu jsem o tom četla ,že mamatest rád dělá duchy,takže pokud to nezačne tak po 2-3 dnech sílit,tak bych tomu moc nevěřila.Ale zas na druhou stranu,ta krev může znamenat uhnizdování vajíčka v děloze,taky při tom pobolívá břicho jak se děloha roztahuje.Takže přeji pevné nervy a at to výjde.......... ![]()
Jen ten název diskuze mě nutí napsat: Ano jsi těhotná! Ale počkám si na konečný výsledek ![]()
Zdravím všechny už jsem tady dlouho nic nenapsala. Ale bohužel jsem potratila samovolně:-( Test mi ukázal, že jsem ale bohužel nic:-( Takže zkoušíme to dále a uvidíme. Doktorka mi předepsala nějaké hormony na udržení miminka tak doufám každý měsíc, že to výjde:-) co vy holky? ![]()