Zeptal se vás někdo, jestli nejste těhotná?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
34473
22.1.18 14:53

Jo stalo. Mě to neurazilo, docela jsem se pobavila jak paní byla ruda až na zadku a koktala ze se moc omlouvá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19981
22.1.18 16:18

Nestalo a když by náhodou a těhotenství to nebylo, tak bych se nad sebou zamyslela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3753
22.1.18 16:30

Já si pamatuju, že kdysi dávno ještě na vejšce se mě pravidelně jeden kluk (ikdyž jsme nebyli nějací extrakámoši) pokaždé když mě potkal - třeba 1× za 14 dní pořád ptal, jestli UŽ jsem těhotná. Asi si myslel, že když jsem se provdala, tak musím hned těhotnět nebo já nevím co ho k tomu pořád vedlo :nevim: Jenže já byla tenkrát po potratu v 19.týdnu a s nervama na dně a byla jsem ráda, že neřvu na veřejnosti. A samozřejmě jsem tohodle aktivce zase potkala a on se mě zase zeptal, jestli nejsem těhotná :roll: :roll:
No tvl :roll: :roll: sebrala jsem všechnu sílu a slušně mu odpověděla, že děkuju za optání, ale že ne, ale že jsem se chtěla zeptat, jestli se mu už podařilo najít si nějakého přítele :mrgreen: :mrgreen:. Zrudnul a já si tenkrát myslela, že se konečně chytil za nos a došlo mu jak se chová netaktně.

Ale asi za rok jsem se dozvěděla, že se oficiálně na fakultě přiznal, že je homosexuál :jazyk: :jazyk:, takže asi tenkrát zrudnul z jiného důvodu :mrgreen:, ale od tý doby jsem měla klid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3837
22.1.18 17:29

Mě to řekl přítelův děda alkoholik. Měla jsem antikoncepci u které jsem byla hrozne zavodněná a nafouklá, a ještě nás babička pořádně pohostila. Špeky nemám, ale opravdu jsem měla kulaté bříško. Ale on je celkově hovado, takže mi to je jedno, normálně komentuje má prsa, nohy, atd.. :poblion: A antikoncepci už neberu a je to opravdu mnohem lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
22.1.18 17:35

@klenott Mně ne, ale stalo se to dvěma kamarádkám a matce. Můj názor je, že je to příšerná neomalenost, a že ostuda padá na hlavu na tazatele. Ale vím, že třeba známou pustil někdo sednout v MHD a ona radši předstírala, že těhotná je. Nicméně, třeba prodavač, co gratuloval mámě k těhotenství a ona odvětila, že ne - měly byste vidět ten jeho výraz, bylo vidět, že týpek by tam nejradši nebyl. Takže za mě na férovku vpálit, že ne :mrgreen: on je ten trapný okamžik vyškolí, že příště se nemají ptát, když nemají jistotu

• Citovat
  • Upravit
Lalelale
22.1.18 17:41

@Conulka :potlesk: tomu říkám stěr

• Citovat
  • Upravit
856
22.1.18 17:47

Mě se to stalo :mrgreen:, zeptala se mě kolegyně v práci, tak jsem jí narovinu řekla, že ne, že jsem jen přibrala, myslím, že nám to bylo nepříjemné oběma ;), jinak dál se mi to stalo jen v případech, kdy to byla opravdu pravda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
23.1.18 08:26

Stalo a já jsem se také párkrát nevhodně zeptala, takže vyrovnáno :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová