Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jo stalo. Mě to neurazilo, docela jsem se pobavila jak paní byla ruda až na zadku a koktala ze se moc omlouvá ![]()
Nestalo a když by náhodou a těhotenství to nebylo, tak bych se nad sebou zamyslela.
Já si pamatuju, že kdysi dávno ještě na vejšce se mě pravidelně jeden kluk (ikdyž jsme nebyli nějací extrakámoši) pokaždé když mě potkal - třeba 1× za 14 dní pořád ptal, jestli UŽ jsem těhotná. Asi si myslel, že když jsem se provdala, tak musím hned těhotnět nebo já nevím co ho k tomu pořád vedlo
Jenže já byla tenkrát po potratu v 19.týdnu a s nervama na dně a byla jsem ráda, že neřvu na veřejnosti. A samozřejmě jsem tohodle aktivce zase potkala a on se mě zase zeptal, jestli nejsem těhotná
![]()
No tvl
sebrala jsem všechnu sílu a slušně mu odpověděla, že děkuju za optání, ale že ne, ale že jsem se chtěla zeptat, jestli se mu už podařilo najít si nějakého přítele
. Zrudnul a já si tenkrát myslela, že se konečně chytil za nos a došlo mu jak se chová netaktně.
Ale asi za rok jsem se dozvěděla, že se oficiálně na fakultě přiznal, že je homosexuál
, takže asi tenkrát zrudnul z jiného důvodu
, ale od tý doby jsem měla klid
Mě to řekl přítelův děda alkoholik. Měla jsem antikoncepci u které jsem byla hrozne zavodněná a nafouklá, a ještě nás babička pořádně pohostila. Špeky nemám, ale opravdu jsem měla kulaté bříško. Ale on je celkově hovado, takže mi to je jedno, normálně komentuje má prsa, nohy, atd..
A antikoncepci už neberu a je to opravdu mnohem lepší.
@klenott Mně ne, ale stalo se to dvěma kamarádkám a matce. Můj názor je, že je to příšerná neomalenost, a že ostuda padá na hlavu na tazatele. Ale vím, že třeba známou pustil někdo sednout v MHD a ona radši předstírala, že těhotná je. Nicméně, třeba prodavač, co gratuloval mámě k těhotenství a ona odvětila, že ne - měly byste vidět ten jeho výraz, bylo vidět, že týpek by tam nejradši nebyl. Takže za mě na férovku vpálit, že ne
on je ten trapný okamžik vyškolí, že příště se nemají ptát, když nemají jistotu
Mě se to stalo
, zeptala se mě kolegyně v práci, tak jsem jí narovinu řekla, že ne, že jsem jen přibrala, myslím, že nám to bylo nepříjemné oběma
, jinak dál se mi to stalo jen v případech, kdy to byla opravdu pravda ![]()
Stalo a já jsem se také párkrát nevhodně zeptala, takže vyrovnáno ![]()