Zeptal se vás někdo, jestli nejste těhotná?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1380
22.1.18 12:57

Jsi tehotna?

Dnes se me kamarad zeptal jestli nejsem tehotna, ze pry jsem trochu pribrala 8o Teda nejsem zadna modelka, mam asi 3 kila nadvahu, ale za tlustou se nepovazuju :mrgreen: Stalo se vam to nekomu taky? Docela me to zaskocilo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7205
22.1.18 12:59

Takže dieta :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8142
22.1.18 13:00

Kamarádku občas někdo pustil v MHD sednout, ale těhotná nebyla… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
22.1.18 13:01

Nestalo, ale divné mi to nepřijde. Chyba je u tebe, ne u kamaráda :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1380
22.1.18 13:02

@GabinkaCh No asi fakt ze jo :lol: Jako ja mam postavu hruska, takze vetsi zadek a stehna, nemam nejake vystouple brisko.. Ale stejne to v cloveku hloda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
22.1.18 13:02
@klenott píše:
Dnes se me kamarad zeptal jestli nejsem tehotna, ze pry jsem trochu pribrala 8o Teda nejsem zadna modelka, mam asi 3 kila nadvahu, ale za tlustou se nepovazuju :mrgreen: Stalo se vam to nekomu taky? Docela me to zaskocilo..

Ne. Ale nemám jen 3 kg nadváhu :-) On je vymakaný svalovec, že má potřebu řešit váhu druhých? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
22.1.18 13:04

Stalo vloni v zimě. Taky jsem se z toho cítila dost divně. Nutno ale podotknout, že jsem měla takový dlouhý zavinovací svetr a na tom kabát stažený v pase, takže ten svetr pod tím páskem opravdu vytvářel bříško. No a že jsem v té době byla trošku více vypapaná, než jsem zvyklá, to je taky pravda. Začala jsem na sobě díky tomu více pracovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
22.1.18 13:05

Ještě se mě nikdo přímo nezeptal, ale někdy tak vypadám a lidi si to jistě mysleli. :mrgreen: Když přiberu, jde mi to automaticky do břicha. Zadek, stehna nebo prsa nic. Ale břicho mám jak balón.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27592
22.1.18 13:05

A jsi těhotná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
22.1.18 13:06

Já udělala kravinu jinou. Spolužačky (o které jsem jen tak letmo věděla, že je těhotná)jsem se zeptala, kdy to čeká. No a ona měla už měsíc po porodu :oops: Zůstalo jí velké bříško :oops:
Když jsem byla v pubertě, tak na mě měli taky takové poznámky. Ale většinou mi přímo řekli, že jsem tlustá. A taky jsem nadváhu neměla, jen oplácaná. Fakani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1380
22.1.18 13:06

@Russet Hele nevim, byla to takova divna situace. Meli jsme dnes na VS zkousku a ja jsem se pripravovala u stolu a najednou se prede mnou zjevil a zeptal se.. Fakt me to nejdriv celkem rozhodilo, nevedela jsem co mu na to mam odpovedet.. On je jinak moc mily, ale tohle bylo zvlastni.. Zadny svalovec ani krasavec to ale neni.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
22.1.18 13:08

To se mi opravdu nikdy nestalo. Spis naopak, nikdo mi neveri, ze mam 14 dni do terminu :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1380
22.1.18 13:08

@ka2ka NE! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
22.1.18 13:09

Me ne (uff :mrgreen: ) ale moji zname, co pracuje u nas v obchode za kasou se kdosi ptal, kdy to ceka :mrgreen: Ta byla chudera uplne ruda a dotycny co se zeptal, taky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
22.1.18 13:11

Jo stalo tuhle kamos na smene. jsem znama dietarka a kdyz me videt jak tlacim cokoladu, pritocil se a rika" ze by treti?" jsem myslela, ze ho kopnu :mrgreen: Byla jsem proste strasne unavena, motala se mi hlava, tak jsem musela dohnat rychle cukry :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová