Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dnes se me kamarad zeptal jestli nejsem tehotna, ze pry jsem trochu pribrala
Teda nejsem zadna modelka, mam asi 3 kila nadvahu, ale za tlustou se nepovazuju
Stalo se vam to nekomu taky? Docela me to zaskocilo..
Kamarádku občas někdo pustil v MHD sednout, ale těhotná nebyla… ![]()
Nestalo, ale divné mi to nepřijde. Chyba je u tebe, ne u kamaráda ![]()
@GabinkaCh No asi fakt ze jo
Jako ja mam postavu hruska, takze vetsi zadek a stehna, nemam nejake vystouple brisko.. Ale stejne to v cloveku hloda ![]()
@klenott píše:
Dnes se me kamarad zeptal jestli nejsem tehotna, ze pry jsem trochu pribralaTeda nejsem zadna modelka, mam asi 3 kila nadvahu, ale za tlustou se nepovazuju
Stalo se vam to nekomu taky? Docela me to zaskocilo..
Ne. Ale nemám jen 3 kg nadváhu
On je vymakaný svalovec, že má potřebu řešit váhu druhých? ![]()
Stalo vloni v zimě. Taky jsem se z toho cítila dost divně. Nutno ale podotknout, že jsem měla takový dlouhý zavinovací svetr a na tom kabát stažený v pase, takže ten svetr pod tím páskem opravdu vytvářel bříško. No a že jsem v té době byla trošku více vypapaná, než jsem zvyklá, to je taky pravda. Začala jsem na sobě díky tomu více pracovat.
Ještě se mě nikdo přímo nezeptal, ale někdy tak vypadám a lidi si to jistě mysleli.
Když přiberu, jde mi to automaticky do břicha. Zadek, stehna nebo prsa nic. Ale břicho mám jak balón.
Já udělala kravinu jinou. Spolužačky (o které jsem jen tak letmo věděla, že je těhotná)jsem se zeptala, kdy to čeká. No a ona měla už měsíc po porodu
Zůstalo jí velké bříško ![]()
Když jsem byla v pubertě, tak na mě měli taky takové poznámky. Ale většinou mi přímo řekli, že jsem tlustá. A taky jsem nadváhu neměla, jen oplácaná. Fakani.
@Russet Hele nevim, byla to takova divna situace. Meli jsme dnes na VS zkousku a ja jsem se pripravovala u stolu a najednou se prede mnou zjevil a zeptal se.. Fakt me to nejdriv celkem rozhodilo, nevedela jsem co mu na to mam odpovedet.. On je jinak moc mily, ale tohle bylo zvlastni.. Zadny svalovec ani krasavec to ale neni.. ![]()
To se mi opravdu nikdy nestalo. Spis naopak, nikdo mi neveri, ze mam 14 dni do terminu
.
Me ne (uff
) ale moji zname, co pracuje u nas v obchode za kasou se kdosi ptal, kdy to ceka
Ta byla chudera uplne ruda a dotycny co se zeptal, taky ![]()
Jo stalo tuhle kamos na smene. jsem znama dietarka a kdyz me videt jak tlacim cokoladu, pritocil se a rika" ze by treti?" jsem myslela, ze ho kopnu
Byla jsem proste strasne unavena, motala se mi hlava, tak jsem musela dohnat rychle cukry ![]()