Jak prožíváte nemocenskou?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34322
21.9.22 21:05
@Královna Kosmíru píše:
Depku ani tak nemám, jen se nemuzu moc hejbat a je to pro mne divny.. zanet už nebolí a vypada to, že budu lítat po doktorech. Vadí mi to vybočení z kolejí. Procházky ty dělam.. bez tech bych nežila.. akorat jsem hrozne sama..Asi jo asi mam mozna,, depku,, :P 8o 🙈 🙈 🙈
…a nervy z doktoru… :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
21.9.22 21:12

Kdysi, když ještě nebyly rozšířené homeofficy, jsem musela být doma po operaci, nudou jsem lezla po zdi…
a pak mi někdo donesl puzzle s 3000 dílkama, vydrželo mi to až do konce rekonvalescence

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
21.9.22 21:18
@Karamba2020 píše:
Kdysi, když ještě nebyly rozšířené homeofficy, jsem musela být doma po operaci, nudou jsem lezla po zdi…
a pak mi někdo donesl puzzle s 3000 dílkama, vydrželo mi to až do konce rekonvalescence

Taky dobry nápad,, neco maji děti v pokojikach! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24214
21.9.22 21:37

@Královna Kosmíru upřímně moc neporadím. Já naposledy měla neschopenku na obě zlomené ruce a to jsem toho moc dělat nemohla. Měla jsem ale dokonalý přehled toho co dávali v televizi. :roll: Po chvílích jsem se vzdělávala do práce. Ale taky jsem šupajdila hned jak to bylo možné do práce. ;) Případně jsem si snažila číst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2218
22.9.22 00:16

Tak napište knížku. :D Nebo aspoň založte blog. Vás si pamatuju z diskuzí. Evidentně by bylo o čem psát. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
22.9.22 05:51

Nevím. Nikdy jsem ji neměla. Vždy se to zakrylo HO :think: Takže takový na prd ;() Ale naštěstí to nikdy nebylo nic vážného.
Držím palec, ať je brzo dobře. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
2579
24.9.22 21:29

Mně přijde, že je doma furt co dělat - zamést, vytřít podlahu, pak je zase ušpiněné umyvadlo… pokud je tím myšleno jako ležet v posteli, to mi taky moc problém nedělá, horší spíš pro mě je, že pak nejsem moc unavená a mám tendenci chodit pozdě spát, pozdě vstávat atd. Ale obvykle mi stačí kniha nebo jsem na Instagramu, pokud teda nemůžu dělat ani ty domácí práce. Spíš mě otravuje vaření, při nemoci stejně moc chuť k jídlu nemám a nejradši bych jen vypila nějaký Nutridrink nebo Manu, ale to by asi nebylo ono…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty