Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Přátelé,
Poprvé v životě nevím co s časem..
Mam uklizeno, navařeno, napečeno, přečteno, rozkoukáno nekolik seriálů..
Mám zánět v prsu, čeká mne jeste nekolik vyšetření, doktor by mě nechal nejraději valet pul roku jeste, ale ja si vydupala od příštího tydne pracovni SCHOPNOST …. mozna se bojim, že mi při dalších vysestrenich najdou horší věci??? Jak stonáte vy? Umíte stonat?? Jinak muj manželský příběh znate, takže u nas bohužel se nedočkám nikdy nejake příjemné masaže z lásky, pohlazení, či obejmutí… pochopení..
.. Je pravda, že s tímto by se mi stonalo lépe
Neumím, nemocná jsem byla za celý život jen jednou, jinak to nikdy nebylo tak zlé. Naposledy mě skolila Corona a poslední dva dny z pěti jsem dětem předělávala pokojíčky. Škoda času, mám ho málo
ale já si neumím pořádně užít ani volné dny. Jsem pořád jako má trní, mám vnitřní nutkání něco dělat
magor, no… Závidím lidem, kteří umí s klidem odpočívat
Nevím, neumím, nikdy jsem to (ťuk, ťuk) nezkoušela
Zatím mi vždycky stačily 1-2 dny dovolené/sick days a pak už jsem byla tak nějak práceschopná. Ale abych třeba vydržela ležet v posteli, tak to už musím být opravdu hodně mrtvá.
Já jsem teď měla čas navíc a koupila jsem si pisanku Kaligrafie a trénují krasopismo, to je neuvěřitelný relax ![]()
@Mallorka píše:
Já jsem teď měla čas navíc a koupila jsem si pisanku Kaligrafie a trénují krasopismo, to je neuvěřitelný relax
Ctj? To je dobry napad!
@Mallorka píše:
@Královna Kosmíru koukni na moderní Kaligrafie.
Děkuji
![]()
@Královna Kosmíru Já tě snad přijedu alespoň pohladit… ale ne z lásky, to by byla nevěra
![]()
Jako ze sedis doma a leze ti to na mozek?
V takovou depka chvili jsem vypadla z baraku, i kdyby se doplazit k prvni lavicce.
@Zumpa píše:
@Královna Kosmíru Já tě snad přijedu alespoň pohladit… ale ne z lásky, to by byla nevěra![]()
Vubec se nebráním! ![]()
@Lucie_Sx píše:
Jako ze sedis doma a leze ti to na mozek?
V takovou depka chvili jsem vypadla z baraku, i kdyby se doplazit k prvni lavicce.
Depku ani tak nemám, jen se nemuzu moc hejbat a je to pro mne divny.. zanet už nebolí a vypada to, že budu lítat po doktorech. Vadí mi to vybočení z kolejí. Procházky ty dělam.. bez tech bych nežila.. akorat jsem hrozne sama..Asi jo asi mam mozna,, depku,,
🙈 🙈 🙈
@Královna Kosmíru
Máš pouze málo dobrého rumu.
Se nauč vařit pivo. ![]()
@samá práce píše:
@Královna Kosmíru
Máš pouze málo dobrého rumu.Se nauč vařit pivo.
Fuj.. mam ATB na to se moc chlastat nesmi…Ale chválim nápad s pivem.. Možná by mne manžel začal respektovat alespon jako vzdálenou příbuznou
![]()
Já tedy upřímně závidím ten pocit mít uklizeno a navařeno… Nechceš si dat neschopenku k nám domů?! ![]()