Jsme naštvaní na dceru!

Anonymní
9.8.19 15:58

Jsme naštvaní na dceru!

Zdravím. Dcera byla včera na nějaké akci u kamaráda a v noci přišla opilá s nějakým klukem. S tím klukem nechodí. Manžel i já jsme se na ni strašně naštvali a pohádali jsme se s ní. Přivedla si domů úplně cizího kluka! Poznala ho ten večer! Jedna věc je, že spí s klukem, se kterým se ani nezná, to mě mrzí a nechápu ji, ale bohužel je to její věc, je plnoletá. Druhá věc je ale ta, že nám do domu přivedla úplně cizího člověka, který nám tu mohl klidně něco ukrást! Dcera vůbec nechápe proč jsme na ni naštvaní, prý to moc hrotíme :zed: Já si teda nemyslím, že tohle je v pořádku. Jak byste reagovali jako rodiče vy?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3392
9.8.19 16:01

A co chceš jako dělat? Je plnoletá? Je! Jestli ti to tak vadí, tak jí to řekni a nedělej z toho kovbojku. Tak si dospělá holka přivedla kluka no :roll: Tak si příště najdou jiné místo. Nereagovala bych nijak, když bych s tím měla problém tak bych jí řekla ať se schází jinde, to je celé. A možná by to chtělo trošku důvěru v dceru, že si domu nepřivede kdo krade třeba :roll: a tak nějak mi můj smysl říká, že jsi zase to pomátlo, který tu neustále haní svojí dceru a dělá z komára velblouda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
9.8.19 16:01

A on šlápnul na agamu, že to tak hrotíš? Měla bys věřit úsudku své dospělé dcery.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
9.8.19 16:03
@divine woman píše:
A on šlápnul na agamu, že to tak hrotíš? Měla bys věřit úsudku své dospělé dcery.

Jako to není možný tohle… to už je prostě trollení, to mi nikdo nevymluví, to je každý den něco. Nevěřím už ani slovo :roll: a stejně si na ní plácám játra, ale chtělo by to možná prověřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.8.19 16:04
@divine woman píše:
A on šlápnul na agamu, že to tak hrotíš? Měla bys věřit úsudku své dospělé dcery.

Cože? :) Tak já vím, že by si dcera na 99% nikoho takovýho neprivedla, ale byl to prostě nepříjemnej pocit když jsme ráno zjistili, že tam s námi byl úplně cizí člověk. Byl i starší než dcera, to tomu taky asi přidalo.

• Citovat
  • Upravit
6534

Jsem tak moc vděčná za svoje rodiče, že to ani slovy nejde popsat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27705

No co ráno udělat snídani a předat seznam prací co mládenec může udělat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21476

@divine woman Na „agamu“ je tam malo pomlouvani dcery, ne? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
9.8.19 16:05
@Anonymní píše:
Cože? :) Tak já vím, že by si dcera na 99% nikoho takovýho neprivedla, ale byl to prostě nepříjemnej pocit když jsme ráno zjistili, že tam s námi byl úplně cizí člověk. Byl i starší než dcera, to tomu taky asi přidalo.

A to si má domu vodit nějaké pubertální embryo? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
9.8.19 16:05

Kluka bych domů nepustila. Je jí nad 18 tak by dostala jasná pravidla soužití s rodiči, nebo by si musela najít práci a samostatné bydlení s vlastními pravidly. My takový pohovor měly se sestrou obě, den po 18 narozeninách. Obě jsme se rozhodly radši dodržovat pravidla než jsme se zcela osamostatnily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.8.19 16:06
@Mysticlipstick píše:
A co chceš jako dělat? Je plnoletá? Je! Jestli ti to tak vadí, tak jí to řekni a nedělej z toho kovbojku. Tak si dospělá holka přivedla kluka no :roll: Tak si příště najdou jiné místo. Nereagovala bych nijak, když bych s tím měla problém tak bych jí řekla ať se schází jinde, to je celé. A možná by to chtělo trošku důvěru v dceru, že si domu nepřivede kdo krade třeba :roll: a tak nějak mi můj smysl říká, že jsi zase to pomátlo, který tu neustále haní svojí dceru a dělá z komára velblouda.

Nikdy jsem tu o své dceři nic nepsala. Už vůbec ne nic zlého. Jak už jsem psala, vím, že by si tam nikoho takového asi nepřivedla, ale byl to pro nás s manželem ráno šok.

• Citovat
  • Upravit
25897
9.8.19 16:08
@Anonymní píše:
Nikdy jsem tu o své dceři nic nepsala. Už vůbec ne nic zlého. Jak už jsem psala, vím, že by si tam nikoho takového asi nepřivedla, ale byl to pro nás s manželem ráno šok.

Tak si musíte s dcerou sednout a vysvětlit jí, že ve vašem domě platí vaše pravidla. Jestli se jí nelíbí, může se odstěhovat. Uvidíš, že bude klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40430
9.8.19 16:11
@Anonymní píše:
Zdravím. Dcera byla včera na nějaké akci u kamaráda a v noci přišla opilá s nějakým klukem. S tím klukem nechodí. Manžel i já jsme se na ni strašně naštvali a pohádali jsme se s ní. Přivedla si domů úplně cizího kluka! Poznala ho ten večer! Jedna věc je, že spí s klukem, se kterým se ani nezná, to mě mrzí a nechápu ji, ale bohužel je to její věc, je plnoletá. Druhá věc je ale ta, že nám do domu přivedla úplně cizího člověka, který nám tu mohl klidně něco ukrást! Dcera vůbec nechápe proč jsme na ni naštvaní, prý to moc hrotíme :zed: Já si teda nemyslím, že tohle je v pořádku. Jak byste reagovali jako rodiče vy?

Byla bych taky naštvaná…
Neměla jsem nikdy nic proti dcery nápadníkům, ale byla jistá pravidla, která dcera musela dodržovat …

Promluvit s ní a nastavte pravidla, jestli se jí to nebude líbit, tak at si zařídí vlastní bydlení… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2603
@Anonymní píše:
Zdravím. Dcera byla včera na nějaké akci u kamaráda a v noci přišla opilá s nějakým klukem. S tím klukem nechodí. Manžel i já jsme se na ni strašně naštvali a pohádali jsme se s ní. Přivedla si domů úplně cizího kluka! Poznala ho ten večer! Jedna věc je, že spí s klukem, se kterým se ani nezná, to mě mrzí a nechápu ji, ale bohužel je to její věc, je plnoletá. Druhá věc je ale ta, že nám do domu přivedla úplně cizího člověka, který nám tu mohl klidně něco ukrást! Dcera vůbec nechápe proč jsme na ni naštvaní, prý to moc hrotíme :zed: Já si teda nemyslím, že tohle je v pořádku. Jak byste reagovali jako rodiče vy?

Předpokládám, že ji živíte, protože asi studuje. Takže bych jí vysvětlil, že dokud ji živíte, tak určitá pravidla dodržovat bude. Stejně tak, pokud bydlí u vás, tak bych nedovolil takovéto návštěvy. Jistě, zákony máme dosti špatné, chrání nedospělé děti, které mají právo studovat a přitom si dělat co chtějí. Já bych podmínil tu povinnost dítě živit do 26 let tím, že to dítě dál bude aspoň v některých věcech rodiče poslouchat. Samozřejmě má právo na plnou samostatnost, ale pak ať se sama živí a bydlí si někde jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@Heivka píše:
Kluka bych domů nepustila. Je jí nad 18 tak by dostala jasná pravidla soužití s rodiči, nebo by si musela najít práci a samostatné bydlení s vlastními pravidly. My takový pohovor měly se sestrou obě, den po 18 narozeninách. Obě jsme se rozhodly radši dodržovat pravidla než jsme se zcela osamostatnily.

My ji nikdy nebránili vodit si domů svoje přítele, i u nás často spali. Nám vadilo to, že toho kluka poznala ten večer a nezná ho.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML