Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
ani se odtajnovat nemusíš
Tak si s ní promluv, ale ostudu? To spíš máš v hlavě ty ![]()
@Markéta80 píše:ani se odtajnovat nemusíš
Tak si s ní promluv, ale ostudu? To spíš máš v hlavě ty
ze by zase meh? ![]()
@Markéta80 píše:ani se odtajnovat nemusíš
Tak si s ní promluv, ale ostudu? To spíš máš v hlavě ty
Já myslím, že dcera je úplně v pohodě, to maminka je malinko cáklá a furt řeší kraviny ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, taky to moc nechápete?Moje dcera ukázkový příklad, je jí 19, je samá strie, úplně výstavní postavu taky nemá (jako že není tlustá, ale prostě nechodí posilovat ani nijak extra nesportuje, i když jsem jí hodněkrat nabízela, že můžeme chodit spolu cvičit) a klidně si nosí věci, které by si já v životě netroufla vzít s její postavou. Občas odhalí i břicho nebo se vykašle na podprsenku. Nevím, jak jí mám vysvětlit, je to je trapné a dělá nám ostudu… Prosím o zachování anonyma, citlivé téma.
my víme, kdo jsi
ty dokonalá postavo
Ty budeš meh57 nebo jak se ta ženská jmenuje
jak máš toho malého syna…
Kamarádky maminka byla taky takový dáreček, jako ty - jednou jsem s nimi byla zkoušet plesové šaty, kamarádka z nich nadšená a její maminka se otočila k cizí holce, co zkoušela stejné šaty, a na plný koule jí řekla "jé, ty si vemte, děsně vám sluší. Ona (její dcera) je na ně moc tlustá.
Fakt super materiál, když řešíš, jak ti dcera dělá ostudu striemi a oblečením ![]()
Taky jsem máma dcery v podobném věku, ale abych řešila, jestli si vzala podprsenku, nebo má triko a odhalené bříško??? ![]()
To nemyslíš vážně, že ne??? ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, taky to moc nechápete?Moje dcera ukázkový příklad, je jí 19, je samá strie, úplně výstavní postavu taky nemá (jako že není tlustá, ale prostě nechodí posilovat ani nijak extra nesportuje, i když jsem jí hodněkrat nabízela, že můžeme chodit spolu cvičit) a klidně si nosí věci, které by si já v životě netroufla vzít s její postavou. Občas odhalí i břicho nebo se vykašle na podprsenku. Nevím, jak jí mám vysvětlit, je to je trapné a dělá nám ostudu… Prosím o zachování anonyma, citlivé téma.
to je ta dcera s tou zdravou výživou a tříděným odpadem?
Ahoj, taky to moc nechápete?
Moje dcera ukázkový příklad, je jí 19, je samá strie, úplně výstavní postavu taky nemá (jako že není tlustá, ale prostě nechodí posilovat ani nijak extra nesportuje, i když jsem jí hodněkrat nabízela, že můžeme chodit spolu cvičit) a klidně si nosí věci, které by si já v životě netroufla vzít s její postavou. Občas odhalí i břicho nebo se vykašle na podprsenku. Nevím, jak jí mám vysvětlit, je to je trapné a dělá nám ostudu… Prosím o zachování anonyma, citlivé téma.