Styl dnešních mladých

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1779
8.8.19 13:44
@Anonymní píše:
Mám pocit, že všechno, co moje dcera od puberty dělá, je jen natruc. Jako by přesně věděla, co mě naštve. Ale problém je, že i když se jí snažím ignorovat, stejně si v tom jede pořád. Jsem bezradná.

Tak se na to vyprdni a uleví se ti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14008
8.8.19 13:44
@Anonymní píše:
Mám pocit, že všechno, co moje dcera od puberty dělá, je jen natruc. Jako by přesně věděla, co mě naštve. Ale problém je, že i když se jí snažím ignorovat, stejně si v tom jede pořád. Jsem bezradná.

Mohu se te zeptat, proc porad vystupujes pod anonynem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
8.8.19 13:47
@Anonymní píše:

Tak pokud pro ni máš jen sama pravidla a žádnou lásku, úctu ani respekt, tak se jí ani nedivím. Jinak jak dlouho se jí hodlás sra. t do toho jak má žít a co má delat? Smir se s tím, že tvůj úkol ji vychovat už skončil. Není ji 5, aby tě pořád poslouchala. Zvlášť když i anonymně v diskuzi pro ni máš jen houf negativ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
8.8.19 13:48
@Anonymní píše:

Víš, ono se těžko žije s vědomím, že mě máma nemá ráda. Ať už je jakákoliv. Máma je jen jedna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11923
8.8.19 13:49
@Anonymní píše:

no jasně, vždyť co jiné taky s tebou. Dobře holka dělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21476
8.8.19 13:49
@Anonymní píše:

No jo, treba na truc zavira dvere do pokoje a do koupelny, ze? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
8.8.19 13:51

Budu asi jediná, která nebude reagovat na meh, ale na to, že obecně z nesoudnosti v oblékání obecně, mladých, starých, můžu i žen, mi taky cuká koutek oka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1237
8.8.19 13:56

Hned jsem tě poznala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.8.19 14:03
@Premek_Orac píše:
Hele, ona z toho nejspíš vyroste. Nehroť to. Jestli to nejhorší je, že se podle tvého blbě obléká, tak je to super dcera.

Ne, ona je bohužel problémová v mnoha ohledech, tohle je v podstatě třešnička na dortu… tu ostudu nám dělá dlouhodobě.

• Citovat
  • Upravit
1779
8.8.19 14:05
@Anonymní píše:
Ne, ona je bohužel problémová v mnoha ohledech, tohle je v podstatě třešnička na dortu… tu ostudu nám dělá dlouhodobě.

Asi ji budeš muset začít brát takovou, jaká je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59403
8.8.19 14:05
@Anonymní píše:
:mrgreen: :mrgreen: my víme že to s ní máš složité ;) Co finština? ještě jí baví?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
8.8.19 14:07
@Anonymní píše:

A ty jí zas děláš ostudu tady. Ona nakonec oblékání změní, ale ty tvoje pindy tu budou viset navždy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.8.19 14:08
@zuzikka píše:
Asi ji budeš muset začít brát takovou, jaká je.

A kdo kdy řekl, že ji tak neberu?

• Citovat
  • Upravit
1779
8.8.19 14:10
@Anonymní píše:

Pořádně si to po sobě přečti a zamysli se. Kdybys ji brala, tak tuhle diskuzi nikdy nezaložíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14008
8.8.19 14:12
@Anonymní píše:

Porad si na ni stezujes, pises o ni dost hnusne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí