Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@malákráličice píše:
V pripade nutnosti to nechame utratit
No nevím, vedle v diskusi je teď bouřlivá debata o utrácení… I když v otázce utratit, co není životaschopné, panuje docela shoda ![]()
@Anonymní píše:
Proč bych měla mladé koze závidět postavu?
Protoze mas mladi v pr.deli ![]()
@Šáruší
Mám tomu rozumět třeba takhle…?
Co to je? K čertu? Zajdu na metal, po cestě koupím kytku, vyhulím ji, políbím kolemjdoucí.
Vyznám jim lásku, nevím přesně jak.
Hlavně se s nima vošahám a budu dělat jakoby nic.
Jo na ten metal jsem chtěla, už teda mažu…čágo.
![]()
@LydiaD píše:
@Šáruší
Co to je? K čertu? Zajdu na metal, po cestě koupím kytku, vyhulím ji, políbím kolemjdoucí.
Jo na ten metal jsem chtěla, už teda mažu…čágo.![]()
![]()
![]()
Ne nadarmo se říká, že neverbální komunikace často sdělí víc než slova ![]()
@LydiaD píše:
@Šáruší
Jo na ten metal jsem chtěla, už teda mažu…čágo.![]()
![]()
![]()
no přesně takhle jsem to myslela ![]()
@Anonymní píše:
Však já se jí kolikrát ptala, její odpovědí mi na to bylo, však co, tlustá nejsem, nikde nepřetékám, podprsenku nenosím jen pod volné věci a břicho mám plochéCož je všechno pravda, ale furt to nic nemění na tom, že to působí nevkusně, podle mě by takové věci měly nosit max. tak holky, co cvičí, takže mají co ukázat. Ostuda fakt, o té podprsence ani nemluvím, i tak to jde dost poznat. Až ji přepadne nějaký úchyl, bude na tom mít podíl viny…
Jak už tu bylo psáno, oběť není vina z toho, že ji někdo znásilnil, protože měla odhalené břicho. Kde jsme? V pravěku, kde se musíme zahalovat, aby nás nějaký idiot, co se neumí ovládat nezatáhl do jeskyně?
Muži stejně jako ženy dokáží ovládat své choutky, penis nikoho neomlouvá. A podprsenku mám jenom jednu a nevim kde, protože ji nenosím nikdy, ani do práce, ani do školy a ani na svatbě jsem ji neměla. ![]()
@Anonymní píše: …
Až ji přepadne nějaký úchyl, bude na tom mít podíl viny…
Ty jsi nikdy neměla mít dceru…
Máš pravdu

Mně ty ruce rejdí po klávesnici nějak samy