Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Nechapu, ze je nekdo takhle splachovaci…jsem tu pomerne kratce, ale nestacim se divit, co tohle je za pripad pro psychiatra..
l
@Hegy Tak to si najdi její další diskuse. Tahle je poměrně nudná ![]()
@Anonymní píše:
Proč bych měla mladé koze závidět postavu?
Protože jsi stará zapšklá závistivá koza a nemůžeš zkousnout, že dcera má něco, co ty už mít nikdy nebudeš.
@Hegy Porad vic si myslim, ze to pise ta dcera a libi se ji, jak diskutujici na matku plivou.
@lucenka píše:
Protože jsi stará zapšklá závistivá koza a nemůžeš zkousnout, že dcera má něco, co ty už mít nikdy nebudeš.
Já to ani nechci, jsem nejšťastnější teď. Jsme za vodou, mám hezkou postavu, skvělého manžela, jistou dobrou práci… co víc mi chybí?
@Anonymní píše:
Já to ani nechci, jsem nejšťastnější teď. Jsme za vodou, mám hezkou postavu, skvělého manžela, jistou dobrou práci… co víc mi chybí?
Dcery, co nosí podprsenku a netřídí odpad, to víme ![]()
@Anonymní píše:
Myslis jen na sebe
, hlavni je, ze tobe vse vyhovuje…
Vis co ti chybi? Laska k dceram ![]()
@Anonymní píše:
Skvělého manžela, který s tebou nespí
řekla bych, že ti chybí mateřská láska k dcerám.
@lucenka píše:
Skvělého manžela, který s tebou nespířekla bych, že ti chybí mateřská láska k dcerám.
A láska jejích dcer k ní.
A jinak ten tvuj skvely manzel s tebou nespi, tak urcite mate krasne a zamilované manzelstvi ![]()
@stín katedrál Neboj, krmíme jen, dokud je to zábavné. Než to vyroste, spláchnem to do záchodu ![]()
@Ba-stet píše:
@stín katedrál Neboj, krmíme jen, dokud je to zábavné. Než to vyroste, spláchnem to do záchodu
V pripade nutnosti to nechame utratit ![]()
@Anonymní píše:
Chybí Ti hezký vztah ke svému dítěti.
Ale přednější jsou pro Tebe evidentně jiný věci ![]()
a o cem je tu cela diskuse? Jsi stara zapskla a závidíš dceri, ze muze chodit bez podprdy, kdezto ty uz ve ctyriceti musis mit umely kozy, to je cely…