Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Anonymní píše:
No ona je prostě jiná. Třeba se převléká za postavičky z kreslených seriálů. A taky divně mluví (příliš spisovně, bez jakéhokoli náznaku obecné češtiny nebo nářečí, ještě k tomu s divnou intonací - působí to velmi strojeně), což podle mě taky dělá schválně, aby na sebe upozornila… a je toho mnohem víc, ale to už raději ani říkat nebudu.
Hele ja jsem taky otaku a cosplay je kolikrat umeni ![]()
@Izumi Miyako píše:
Hele ja jsem taky otaku a cosplay je kolikrat umeni
Nevím, co je to otaku. A nechci to asi ani vědět.
No.. to je pak těžký, jen se ti nelíbí na dceři, že neni taková, jakou si ji představuješ. Není to její povinnost, skákat jak pískáš. Nesnažíš se ani pochopit, proč něco dělá, nechceš nic vědět. Tak doufám, že tvoje dcera se od tebe brzy dostane pryč a nebude tě už vídat.
@Varya píše:
No.. to je pak těžký, jen se ti nelíbí na dceři, že neni taková, jakou si ji představuješ. Není to její povinnost, skákat jak pískáš. Nesnažíš se ani pochopit, proč něco dělá, nechceš nic vědět. Tak doufám, že tvoje dcera se od tebe brzy dostane pryč a nebude tě už vídat.
Však já se jí kolikrát ptala, její odpovědí mi na to bylo, však co, tlustá nejsem, nikde nepřetékám, podprsenku nenosím jen pod volné věci a břicho mám ploché
Což je všechno pravda, ale furt to nic nemění na tom, že to působí nevkusně, podle mě by takové věci měly nosit max. tak holky, co cvičí, takže mají co ukázat. Ostuda fakt, o té podprsence ani nemluvím, i tak to jde dost poznat. Až ji přepadne nějaký úchyl, bude na tom mít podíl viny… ![]()
@Anonymní píše:
Však já se jí kolikrát ptala, její odpovědí mi na to bylo, však co, tlustá nejsem, nikde nepřetékám, podprsenku nenosím jen pod volné věci a břicho mám plochéCož je všechno pravda, ale furt to nic nemění na tom, že to působí nevkusně, podle mě by takové věci měly nosit max. tak holky, co cvičí, takže mají co ukázat. Ostuda fakt, o té podprsence ani nemluvím, i tak to jde dost poznat. Až ji přepadne nějaký úchyl, bude na tom mít podíl viny…
ty jsi fakt koza, co jí zavidí pěknou postavu, kvůli které se nemusí dřít tak jako ty. Tvoje dcera má pravdu, kdy jindy nosit takové oblečení než v pubertě. Přesta/ň být zapšklá stará baba, bude ti líp.
To jsou stejně krásný starosti
Řešit, že chodí mladá holka bez podprdy ![]()
Kdy jindy než teď
![]()
Jen ať se chlapci podívají ![]()
Už ve Vesničce střediskový tuhle módu ocenili.
@Anonymní píše:
Však já se jí kolikrát ptala, její odpovědí mi na to bylo, však co, tlustá nejsem, nikde nepřetékám, podprsenku nenosím jen pod volné věci a břicho mám plochéCož je všechno pravda, ale furt to nic nemění na tom, že to působí nevkusně, podle mě by takové věci měly nosit max. tak holky, co cvičí, takže mají co ukázat. Ostuda fakt, o té podprsence ani nemluvím, i tak to jde dost poznat. Až ji přepadne nějaký úchyl, bude na tom mít podíl viny…
Oběť nikdy nemá vinu! Krátká sukně nebo absence podprsenky prostě nemůže omluvit násilí na ženě!!! Od tebe to zní, jako bys jí to přála. Ale co čekat od trolla.
Příspěvek upraven 13.08.19 v 12:17
@Anonymní píše:
to vis, na takovou starou zapšklou raketu s umelyma kozama ani zadný uchyl nebude zvedavy…
![]()
@Anonymní píše:
Ty uz nevis, jak tu diskuzi ozivit, co? ![]()
@Hanka1 píše:
to vis, na takovou starou zapšklou raketu s umelyma kozama ani zadný uchyl nebude zvedavy…![]()
![]()
Tu uz neprepadne ani vlastni manzel. ![]()
@malákráličice Náhodou docela dobrý, dotáhla to na 16 stran, i když je profláklá. Minulá diskuse o tom, že dcera naschvál bratra oslovuje Jiří, zdaleka tak úspěšná nebyla
![]()
@Anonymní píše:
Ty jsi hroznej kosočtverec
už se na to vykašli, jsi monotonní a je to nuda.
Příspěvek upraven 13.08.19 v 12:26
@lucenka píše:
ty jsi fakt koza, co jí zavidí pěknou postavu, kvůli které se nemusí dřít tak jako ty. Tvoje dcera má pravdu, kdy jindy nosit takové oblečení než v pubertě. Přesta/ň být zapšklá stará baba, bude ti líp.
Proč bych měla mladé koze závidět postavu? ![]()
@Anonymní píše:
Proč bych měla mladé koze závidět postavu?
Protože si stará koza, která má najeto víc než škoda 120 ![]()