Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Možná OT - některé slečny fakt nemají soudnost anebo zrcadlo…
@Malaga píše:
Nejen slečny, celkově lidi… i postarší dámy se stylizují do mladých rebelek apod. Praha je v tomhle silnej vzorek ![]()
@Mysticlipstick jo to máš pravdu, některé diblice taky stojí za to… ![]()
@Malaga píše:
Přesně tak to bohužel je u mojí dcery, myslí si, co není, ale to oblékání je tedy děs…
![]()
@Anonymní píše:
Přesně tak to bohužel je u mojí dcery, myslí si, co není, ale to oblékání je tedy děs…![]()
zvracet nad vlastním dítětem? A ona je, ona je dost dobrá. Bez ohledu na to, co si o ní myslíš ty. Kéž už by od tebe vypadla a měla svatý klid.
@Anonymní píše:
Přesně tak to bohužel je u mojí dcery, myslí si, co není, ale to oblékání je tedy děs…![]()
Upřímně, fakt by mě zajímalo, jak tvoje dcera vypadá a jakou má postavu. ![]()
Příspěvek upraven 08.08.19 v 15:26
@Šáruší píše:
zvracet nad vlastním dítětem? A ona je, ona je dost dobrá. Bez ohledu na to, co si o ní myslíš ty. Kéž už by od tebe vypadla a měla svatý klid.
Neberte ty smajlíky tak doslova, jasně, že nad ní přímo nezvracím, ale… No, snad se chápeme. Jen by to chtělo nosanek trochu dolů. Zas taková hvězda to není.
@jessikka píše:
Upřímně, fakt by mě zajímalo, jak tvoje dcera vypadá a jsou máš postavu.
Chodím pravidelně do posilovny, takže mám dobrou postavu. Málokdo by řekl, že mi táhne na čtyřicet. A jak jsem řekla, dcera není tlustá, ale prostě ani pevná, takové nic, tu posilovnu by potřebovala jako sůl.
@Anonymní píše:
Chodím pravidelně do posilovny, takže mám dobrou postavu. Málokdo by řekl, že mi táhne na čtyřicet. A jak jsem řekla, dcera není tlustá, ale prostě ani pevná, takové nic, tu posilovnu by potřebovala jako sůl.
Opravila k jsem překlep.
@Anonymní píše:
Vis, ty jsi rodic..Mela bys to byt ty, kdo by jí mel zdrave zvyšovat sebevedomi..
..A ne jí ho snižovat..
A ty bys s ní pak třeba začla chodit na finštinu, když ona s tebou do posilovny?
@Havlova Opravdu? Budu rada, když mě na ně upozorníte. Je pravda, že třeba některé aktuální úpravy mi unikají. A mám slabiny v novelizovaných pravidlech psaní velkých písmen. Mrzí mě to.
Teda já nevěřím, že je tohle reál ![]()
Opravdu je možný, že by máma dceru šla pomlouvat na net?
Místo toho, aby si s ní sedla a všechno s ní probrala?
Hrozný, jakým stylem o ní píšeš.
Povrchně, zle, bez citu.