Styl dnešních mladých

Napsat příspěvek
Velikost písma:
59404
8.8.19 13:07
@Anonymní píše:
Zkoušela jsem to napoprvé po dobrém, ale ona si do ničeho nenechá mluvit, je strašně tvrdohlavá. Na jednu stranu si hraje na strašně kultivovanou, ale obléká se vulgárně.

a to vulgární oblečení je co? Každému se líbí něco jiného ;) Nežijeme v komunismu kde všichni nosili stejné hadry ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1502
8.8.19 13:09
@Keyllah píše:
určitě základní školu neabsolvovala :think: :mrgreen: mám to gramaticky správně? já jen, jestli mohu nadále vykonávat svoji práci, nebo mám vrátit diplom :think:

No gramaticky správně to nemáte. A psát „podpadky“ je asi tak jako „pernamentka“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
8.8.19 13:09
@Anonymní píše:
Zkoušela jsem to napoprvé po dobrém, ale ona si do ničeho nenechá mluvit, je strašně tvrdohlavá. Na jednu stranu si hraje na strašně kultivovanou, ale obléká se vulgárně.

Odhalené břicho a vyjít bez podprsenky není nic hrozného. Já dělala a nosila horší věci a všechno mě časem přešlo. Jen kdyby mi rodiče říkali jak se jim to nelíbí, dělala bych to na truc. Nech ji být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41341
8.8.19 13:11
@MP Krista píše:
No gramaticky správně to nemáte. A psát „podpadky“ je asi tak jako „pernamentka“.

ty vidíš někde v mém příspěvku slovo „podpadky“? :think: tak už i blbě vidím, nikde slovo „podpadky“ ve svém textu "určitě základní školu neabsolvovala mám to gramaticky správně? já jen, jestli mohu nadále vykonávat svoji práci, nebo mám vrátit diplom " fakt nenacházím…asi jinej gang, či co :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
8.8.19 13:11

@Keyllah Tohle bylo v nějaké diskusi někoho jiného. Pamatuju si ji, protože napsala pěkný, příčetný příspěvek a vůbec se nezmínila o dcerách (a taky mě napadlo, že na to má asi čas, když holky makaj a hlídaj dítě) :mrgreen: Ale jinak jo, už ji hezky poznáváme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41341
8.8.19 13:13
@Ba-stet píše:
@Keyllah Tohle bylo v nějaké diskusi někoho jiného. Pamatuju si ji, protože napsala pěkný, příčetný příspěvek a vůbec se nezmínila o dcerách (a taky mě napadlo, že na to má asi čas, když holky makaj a hlídaj dítě) :mrgreen: Ale jinak jo, už ji hezky poznáváme…

v zájmu jejich dětí i celé civilizace, doufám, že není reálná ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1502
8.8.19 13:13
@Keyllah píše:
ty vidíš někde v mém příspěvku slovo „podpadky“? :think: tak už i blbě vidím, nikde slovo „podpadky“ ve svém textu "určitě základní školu neabsolvovala mám to gramaticky správně? já jen, jestli mohu nadále vykonávat svoji práci, nebo mám vrátit diplom " fakt nenacházím…asi jinej gang, či co :mrgreen:

Ale já jsem právě reagovala na slovo „podpadky“ v příspěvku anonyma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1229
8.8.19 13:14

Tohle mít za matku, chodím „na ostro“ komplet… Třeba by jí praskla cévka a měla bych pokoj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
8.8.19 13:15

@Keyllah To si říkám pokaždé :roll: Ale jsem přesvědčená, že je troll, navzdory tomu, že jedna důveryhodná uživatelka psala, že ji zná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41341
8.8.19 13:15
@MP Krista píše:
Ale já jsem právě reagovala na slovo „podpadky“ v příspěvku anonyma.

tak proč to píšeš adresně mě? že já nemám svůj příspěvek gramaticky správně? když chybu tam má anonym :think: znalost gramatiky není evidentně všechno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1502
8.8.19 13:16
@Anonymní píše:
Ať se obléká jak chce. Nemá to smysl v tomto věku :D a věřte buďte ráda, že si jen občas nevezme podprsenku. Co já vyváděla v jejím věku :lol: vše jsem musela mít s motivem trávy, včetně ksiltovky, privesku a na oholení, obarveni hlavy málem také došlo.
Rodiče ze mě neměli radost, ale nechali mě i přes jejich povolání. A věřte, že když jsem za rodiči přišla do práce (právnická firma) tuplem radost neměli. :lol:
A dnes? Mám vystudované právo. Bez podpadků ani ránu a modlím se, aby naše dítě nebylo jako já :lol: :lol: :dance:
Znovu cituj to, na co jsem reagovala.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
8.8.19 13:18
@Hanka1 píše:
@me57h nemusis psat pod anonymem, stejne jsme te tu vsechny poznaly

Kdo jiný že :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1779
8.8.19 13:18

@MP Krista ty jsi asi češtinářka, ne? :lol: Že tě v jakékoliv diskuzi vyprudí právě ty hrubky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41341
8.8.19 13:19
@MP Krista píše:
Znovu cituj to, na co jsem reagovala.

tak cituj příště správně a piš tomu, komu to patří, protože 13:09 píšeš mě, že to mám gramaticky špatně a máš tam odcitovaný můj příspěvek...….polopatičtěji už to opravdu vysvětlit nedokážu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1502
8.8.19 13:20
@Keyllah píše:
tak proč to píšeš adresně mě? že já nemám svůj příspěvek gramaticky správně? když chybu tam má anonym :think: znalost gramatiky není evidentně všechno…
Vy jste reagovala na můj dotaz k anonymu. Chtěla jsem ve své odpovědi uvést tu chybu, která mě přiměla reagovat. Přijde mi totiž opravdu signifikantní. To je vše. Zdůrazňuje-li někdo své notabene humanitní vzdělání, považuji takovou úroveň jazyka za ubohou.( Míním anonymní prispevatelku).
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí