Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Anonymní píše:
Zkoušela jsem to napoprvé po dobrém, ale ona si do ničeho nenechá mluvit, je strašně tvrdohlavá. Na jednu stranu si hraje na strašně kultivovanou, ale obléká se vulgárně.
a to vulgární oblečení je co? Každému se líbí něco jiného
Nežijeme v komunismu kde všichni nosili stejné hadry ![]()
@Keyllah píše:
určitě základní školu neabsolvovala![]()
mám to gramaticky správně? já jen, jestli mohu nadále vykonávat svoji práci, nebo mám vrátit diplom
No gramaticky správně to nemáte. A psát „podpadky“ je asi tak jako „pernamentka“.
@Anonymní píše:
Zkoušela jsem to napoprvé po dobrém, ale ona si do ničeho nenechá mluvit, je strašně tvrdohlavá. Na jednu stranu si hraje na strašně kultivovanou, ale obléká se vulgárně.
Odhalené břicho a vyjít bez podprsenky není nic hrozného. Já dělala a nosila horší věci a všechno mě časem přešlo. Jen kdyby mi rodiče říkali jak se jim to nelíbí, dělala bych to na truc. Nech ji být.
@MP Krista píše:
No gramaticky správně to nemáte. A psát „podpadky“ je asi tak jako „pernamentka“.
ty vidíš někde v mém příspěvku slovo „podpadky“?
tak už i blbě vidím, nikde slovo „podpadky“ ve svém textu "určitě základní školu neabsolvovala mám to gramaticky správně? já jen, jestli mohu nadále vykonávat svoji práci, nebo mám vrátit diplom " fakt nenacházím…asi jinej gang, či co ![]()
@Keyllah Tohle bylo v nějaké diskusi někoho jiného. Pamatuju si ji, protože napsala pěkný, příčetný příspěvek a vůbec se nezmínila o dcerách (a taky mě napadlo, že na to má asi čas, když holky makaj a hlídaj dítě)
Ale jinak jo, už ji hezky poznáváme…
@Ba-stet píše:
@Keyllah Tohle bylo v nějaké diskusi někoho jiného. Pamatuju si ji, protože napsala pěkný, příčetný příspěvek a vůbec se nezmínila o dcerách (a taky mě napadlo, že na to má asi čas, když holky makaj a hlídaj dítě)Ale jinak jo, už ji hezky poznáváme…
v zájmu jejich dětí i celé civilizace, doufám, že není reálná ![]()
@Keyllah píše:
ty vidíš někde v mém příspěvku slovo „podpadky“?tak už i blbě vidím, nikde slovo „podpadky“ ve svém textu "určitě základní školu neabsolvovala mám to gramaticky správně? já jen, jestli mohu nadále vykonávat svoji práci, nebo mám vrátit diplom " fakt nenacházím…asi jinej gang, či co
Ale já jsem právě reagovala na slovo „podpadky“ v příspěvku anonyma.
Tohle mít za matku, chodím „na ostro“ komplet… Třeba by jí praskla cévka a měla bych pokoj…
@Keyllah To si říkám pokaždé
Ale jsem přesvědčená, že je troll, navzdory tomu, že jedna důveryhodná uživatelka psala, že ji zná…
@MP Krista píše:
Ale já jsem právě reagovala na slovo „podpadky“ v příspěvku anonyma.
tak proč to píšeš adresně mě? že já nemám svůj příspěvek gramaticky správně? když chybu tam má anonym
znalost gramatiky není evidentně všechno…
@Anonymní píše:Znovu cituj to, na co jsem reagovala.
Ať se obléká jak chce. Nemá to smysl v tomto věkua věřte buďte ráda, že si jen občas nevezme podprsenku. Co já vyváděla v jejím věku
vše jsem musela mít s motivem trávy, včetně ksiltovky, privesku a na oholení, obarveni hlavy málem také došlo.
Rodiče ze mě neměli radost, ale nechali mě i přes jejich povolání. A věřte, že když jsem za rodiči přišla do práce (právnická firma) tuplem radost neměli.
A dnes? Mám vystudované právo. Bez podpadků ani ránu a modlím se, aby naše dítě nebylo jako já![]()
![]()
@MP Krista ty jsi asi češtinářka, ne?
Že tě v jakékoliv diskuzi vyprudí právě ty hrubky.
@MP Krista píše:
Znovu cituj to, na co jsem reagovala.
tak cituj příště správně a piš tomu, komu to patří, protože 13:09 píšeš mě, že to mám gramaticky špatně a máš tam odcitovaný můj příspěvek...….polopatičtěji už to opravdu vysvětlit nedokážu ![]()
@Keyllah píše:Vy jste reagovala na můj dotaz k anonymu. Chtěla jsem ve své odpovědi uvést tu chybu, která mě přiměla reagovat. Přijde mi totiž opravdu signifikantní. To je vše. Zdůrazňuje-li někdo své notabene humanitní vzdělání, považuji takovou úroveň jazyka za ubohou.( Míním anonymní prispevatelku).
tak proč to píšeš adresně mě? že já nemám svůj příspěvek gramaticky správně? když chybu tam má anonymznalost gramatiky není evidentně všechno…