Styl dnešních mladých

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1502
8.8.19 13:23
@Keyllah píše:
tak cituj příště správně a piš tomu, komu to patří, protože 13:09 píšeš mě, že to mám gramaticky špatně a máš tam odcitovaný můj příspěvek...….polopatičtěji už to opravdu vysvětlit nedokážu :think:

Ale vy také děláte chyby, prominte. Nicméně vás se to úplně netýkalo, to je pravda. Citovala jsem, aby bylo jasné, na který z vašich příspěvků reaguji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14008
8.8.19 13:25
@Keyllah píše:
a je to fakt ona? píše něco o posilovně a cvičení a to si u ní fakt nedokážu představit :mrgreen: a ještě i operovaná nová prsa -) z platu prodavačky? :think: :mrgreen:

Psala uz nekolikrat, ze chodi pravidelně do posilovny a ze ma operovana prsa tu uz taky hodnekrat zminovala :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41283
8.8.19 13:26
@_.Emilyyy píše:
Psala uz nekolikrat, ze chodi pravidelně do posilovny a ze ma operovana prsa tu uz taky hodnekrat zminovala :nevim: :lol:

fakt? přiznám se, že mě přijde tak šílená, že už to raději ani nechci číst, nad holčina se mi svírá srdce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24902
8.8.19 13:27

Chudák dcera…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
8.8.19 13:28

Už u druhé věty úvodního příspěvku bylo jasné, kdo je zakladatelka :roll: :zed: S ní je zbytečné diskutovat, je marná… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
8.8.19 13:29

Jako vážně dámy? Navážet se kvůli překlepu? Já tedy nevím no. Ať mám vysokou jakou mám, tak opravdu na internetu, fb, viberu tolik gramatiku neřeším, protože po sobě nečtu.
A co vám budu povídat. Telefon čím dál větší kráva, sotva ho dám do ruky. Pak jsem ráda, když mám rovnou na výběr slova a ty cvakám. A evidentně anonym píše z telefonu nejspíš dle háčků.
Fakt čecháčci :zed: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
8.8.19 13:29

Přesťaň svoji dceru ničit i když je dospělá.

Není to tvoje věc a čím víc do ní kéruješ, tím víc jí ubližuješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1502
8.8.19 13:30

@susanne11 Ale právě telefon vám nabídne správnou verzi. Zkuste si to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1502
8.8.19 13:32

@Keyllah Ještě na vysvětlenou : mám pocit, ze vím, o jakou uživatelku jde a je to podle mě troll. Proto jí nevěřím ani slovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
8.8.19 13:34

Uff jsem ráda za svojí mámu, která mi sma od sebe koupila k mým 15. narozeninám tílko nad pupík, pod který se nedala nosit podprsenka.
Jinak podprsenku si naprosto v klidu nevezmu někdy ven ani teď, kdy mi je přes 30. Celulitidu mám taky, ale nehroutím se z ní. Neživím se svým tělem, tak je mi naprosto jedno, že není dokonalé a nebudu kvůli tomu chodit v v burce ;)
Měla bys konečněě přestat řešit svou dospělou dceru ;)

• Citovat
  • Upravit
100
8.8.19 13:36

Promiňte, ale vlastním Samsung Note 9 a co chlapovi někdy dojde :nevim: A vážně si to neuvědomím třeba v plném MHD, když mu odpovídám a cvakám slova.
Tohle je vážně zbytečné. Zamyslete se ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1502
8.8.19 13:38

@susanne11 A z toho plyne, že je dobře si po sobě psaný text přečíst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
8.8.19 13:40
@MP Krista píše:
@susanne11 A z toho plyne, že je dobře si po sobě psaný text přečíst.
:potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
8.8.19 13:40

Zakladatelko nezarli na svou dceru, je mladá, užívá si a nestydí se za své tělo, život má před sebou. Za to ty jsi asi stará zamindrakovana škeble co musí řešit svou dospělou dceru, a ostudu, kterou ti dělá, protože asi nemáš svůj vlastní život. Hoď se do klidu a nech ji žít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.8.19 13:41
@Blankaspl píše:
Tohle mít za matku, chodím „na ostro“ komplet… Třeba by jí praskla cévka a měla bych pokoj…

Mám pocit, že všechno, co moje dcera od puberty dělá, je jen natruc. Jako by přesně věděla, co mě naštve. Ale problém je, že i když se jí snažím ignorovat, stejně si v tom jede pořád. Jsem bezradná.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML