Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Keyllah píše:
tak cituj příště správně a piš tomu, komu to patří, protože 13:09 píšeš mě, že to mám gramaticky špatně a máš tam odcitovaný můj příspěvek...….polopatičtěji už to opravdu vysvětlit nedokážu
Ale vy také děláte chyby, prominte. Nicméně vás se to úplně netýkalo, to je pravda. Citovala jsem, aby bylo jasné, na který z vašich příspěvků reaguji.
@Keyllah píše:
a je to fakt ona? píše něco o posilovně a cvičení a to si u ní fakt nedokážu představita ještě i operovaná nová prsa -) z platu prodavačky?
![]()
Psala uz nekolikrat, ze chodi pravidelně do posilovny a ze ma operovana prsa tu uz taky hodnekrat zminovala
![]()
@_.Emilyyy píše:
Psala uz nekolikrat, ze chodi pravidelně do posilovny a ze ma operovana prsa tu uz taky hodnekrat zminovala![]()
fakt? přiznám se, že mě přijde tak šílená, že už to raději ani nechci číst, nad holčina se mi svírá srdce
Už u druhé věty úvodního příspěvku bylo jasné, kdo je zakladatelka
S ní je zbytečné diskutovat, je marná… ![]()
Jako vážně dámy? Navážet se kvůli překlepu? Já tedy nevím no. Ať mám vysokou jakou mám, tak opravdu na internetu, fb, viberu tolik gramatiku neřeším, protože po sobě nečtu.
A co vám budu povídat. Telefon čím dál větší kráva, sotva ho dám do ruky. Pak jsem ráda, když mám rovnou na výběr slova a ty cvakám. A evidentně anonym píše z telefonu nejspíš dle háčků.
Fakt čecháčci
![]()
Přesťaň svoji dceru ničit i když je dospělá.
Není to tvoje věc a čím víc do ní kéruješ, tím víc jí ubližuješ.
@susanne11 Ale právě telefon vám nabídne správnou verzi. Zkuste si to.
@Keyllah Ještě na vysvětlenou : mám pocit, ze vím, o jakou uživatelku jde a je to podle mě troll. Proto jí nevěřím ani slovo.
Uff jsem ráda za svojí mámu, která mi sma od sebe koupila k mým 15. narozeninám tílko nad pupík, pod který se nedala nosit podprsenka.
Jinak podprsenku si naprosto v klidu nevezmu někdy ven ani teď, kdy mi je přes 30. Celulitidu mám taky, ale nehroutím se z ní. Neživím se svým tělem, tak je mi naprosto jedno, že není dokonalé a nebudu kvůli tomu chodit v v burce ![]()
Měla bys konečněě přestat řešit svou dospělou dceru ![]()
Promiňte, ale vlastním Samsung Note 9 a co chlapovi někdy dojde
A vážně si to neuvědomím třeba v plném MHD, když mu odpovídám a cvakám slova.
Tohle je vážně zbytečné. Zamyslete se ![]()
@susanne11 A z toho plyne, že je dobře si po sobě psaný text přečíst.
Zakladatelko nezarli na svou dceru, je mladá, užívá si a nestydí se za své tělo, život má před sebou. Za to ty jsi asi stará zamindrakovana škeble co musí řešit svou dospělou dceru, a ostudu, kterou ti dělá, protože asi nemáš svůj vlastní život. Hoď se do klidu a nech ji žít.
@Blankaspl píše:
Tohle mít za matku, chodím „na ostro“ komplet… Třeba by jí praskla cévka a měla bych pokoj…
Mám pocit, že všechno, co moje dcera od puberty dělá, je jen natruc. Jako by přesně věděla, co mě naštve. Ale problém je, že i když se jí snažím ignorovat, stejně si v tom jede pořád. Jsem bezradná.