Styl dnešních mladých

Napsat příspěvek
Velikost písma:
LydiaD
9.8.19 00:15

@Bromelia
Napsala jsi to o synovi hezky  :hug:

• Citovat
  • Upravit
14250
9.8.19 00:18
@martinka28 píše:
A já vím zase prdlajs. O co jde?

@me57h -počti si jeji diskuze a pochopis ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44491
9.8.19 05:09

@MP Krista Mezi závorkou a slovem na začátku věty máte zřejmě mezeru, jinak by nebyla na jiném řádku. Mě je jedno, jak kdo píše, ale když upozorňujete na chyby, je vtipné, že je v příspěvku máte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
9.8.19 05:40

@LydiaD Děkuju. :hug: Me prostě vytáčí, když někdo své dítě, které by měl milovat takové jaké je, podrývá a hučí do něj pokud jde o takové hlouposti a pokud zakladatelka chtěla dítě, které nikdy nepřijde do puberty a bude vždycky dokonalé, mohla si pořídit hadrovou panenku, udělala by líp. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1774
9.8.19 06:32
@markytka3 píše:
jenze ty jsi stara a po 3 detech, takze ty uz asi ukazovat nemas co. tak prestan opet sve dceri zavidet, mlada holka bez podprdy a s holym pupikem - co je na tom spatneho? :zed: :zed:

Strie. V 19!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4332
9.8.19 07:10
@TrueIsFalse píše:
Strie. V 19!

Nevěřím meh57 že její dcera, která se snaží stravovat zdravě má v 19 letech strie. Je potřeba dohledat její předchozí diskuze, aby byl člověk aspoň trochu v obraze. Madam se nudí, nebo je cáklá víc než se zdálo dosud, že ji neustále baví číst negativní reakce na ni samotnou za to, jak se chová k vlastním dětem.

Pro meh57 - jsem z rodiny, která je té Tvojí velmi podobná.
Matka v mých 17 letech porodila vysněného syna ( mezitím ještě stihla 2 holky, kterým v době narození bratra bylo 15 a 7 roků). Nikdy na nás holkách neviděla nic dobrého, psychicky a fyzicky nás týrala ( od monoklů za kaňku v úkolu v první třídě mé malé sestry, přes hrozbu horkou žehličkou 5 cm od tváře, vyhození v zimě za domovní dveře - v županu, nelidské fyzické tresty - facky takové, kdy ti dají futra dveří druhou, či zeď) - neustále jsme byly bestie v lidské kůži, které ona přeci může beztrestně zabít a bude osvobozena. Cokoliv jsme dělaly bylo špatně, budila nás třeba ve tři ráno a vysypala nám na jednu obrovskou hromadu všechno z mega skříně a nemohly jsme jít do postele dříve, dokud jsme to neměly uklizeno podle ní. Psala bych ještě hodně dlouho, je to ve mně hodně hluboko a to je mi již 44 roků.
Bratříček vyrůstal jako princátko, všdchny jsme se snažily dělat první poslední, matka a otčím ho nehorázně rozmazlovali a my jsme v touze po uznání hráli tu jejch hru. Já jako nejstarší jsem krom kojení zastávala veškerou péči, včetně ranního vodění do školky, odpoledního vyzvedávání - střídali jsme se s prostřední sestrou. Dokázala jsem jako jediná z naší rodiny odmaturovat i přesto, že bylo doma roční mimino, plno domácích prací.
Dnešní realita? Nemám s matkou dobré vztahy, ale nesnížila jsem se na její úroveň, má možnost navštívit vnučku, nebráním jí, ale ani se nepřetrhnu a nezvu ji na kafe. Ona nyní žije tím, co si vychovala. Bratr se k ní chová jako k poslednímu hadru na zemi, kde může, tam ji škodí, pomlouvá ji po celém městě ( a přitom od ní jenom dostával -dluží ji asi 50.000,–Kč). Matka nyní žije v domácnosti s otčímem, nemohou se navzájem vystát, takže ji otčím udržuje ve strachu z toho, že ji vyhodí - byt je otčíma, který ho nechává přepsat na bratra. Bratr v pokoji, který si matka uklidila a připravila pro sebe uskladnil kola na auto a ještě mu to přišlo jako super akce a čekal od nás holek uznání.
Jsme to my, sestry ( dcery), které nyní děláme co jde, aby matka dostala aspoň trochu lidského zacházení. Jsme to my, kdo se snažíme ji přemluvit, aby svou situaci řešila, pokud možno právní cestou, ale matka se postavila do role ublíženého a trpitelky a nechce s tím nic dělat. A aby bylo jasno, nemám ji ráda, ale je mi jí líto. Líto stejně jako by mi bylo líto každého druhého, kdo by se ocitl v takovéto situaci. Jenom mi pořád v hlavě tak trochu zní, že karma je opravdu zdarma. Nepřeju jí tento život, život ve strachu a ponížení. Tak milá meh57 - pozor na karmu. Tvůj milovaný a preferovaný synáček rozhodně nebude vnímat to rozmazlování jako něco, co bylo navíc, ale bude to brát jako samozřejmost, nemluvě o tom, že pokud před ním budeš holky shazovat - a ony přitom dělají to co mají a dělají služky a chůvy, tak v něm vypěstuješ to, že žena je jenom jeho posluhovačka - všechny ženy. A hlavně, nebude si nikdy vážit žen, ničeho co udělají. Budeš se jednou velmi divit, věř mi. A jenom doufej, že Tvé dcerky budou na tom tak jako já a mé sestry, a budou chtít zasáhnout a nenechají Tě v tom máchat, tak jako jsi to udělala Ty jim v dětství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10425
9.8.19 07:18

@nonina strie s vekem nijak nesouvisi, bohuzel.:( ja mela strie uz v nejakych 13 na prsou, protoze mi proste rychle vyrostla. Muj manzel ma od puberty strie na nohou v oblasti stehen a kolen. Takze ja to nepivazuju za vyloucene. Ale nic to nemeni na tom, ze to propana neni ostuda a k tomu, jak se uzivatelka obecne vyjadruje o svych dcerach, se odmitam vyjadrovat. Slusne to nejde a sprosta byt nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
9.8.19 07:32

@nonina strie mají i puberťačky. Stačí rychle vyrůst nebo přibrat třeba po HAK, genetika a jsou tam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4332
9.8.19 07:38

@sakota @Malaga máte obě pravdu, já však napsala, že nevěřím, že dcera meh57 nějaké strie má - ne z důvodu věku, ale z důvodu toho všeho co o ní jako matka napsala i v předchozích diskuzích.
Já reagovala spíše na to, že to @TrueIsFalse použila v té reakci na jí citovaný příspěvek jako důvod, proč do toho má právo matka meh57 řešit a ještě k tomu takto na veřejném fóru. Já prostě nevěřím meh57 ani slovo, neustále hledá nové a nové důvody, proč si přijít pro negativní komentáře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1502
9.8.19 07:42
@Havlova píše:
@MP Krista Mezi závorkou a slovem na začátku věty máte zřejmě mezeru, jinak by nebyla na jiném řádku. Mě je jedno, jak kdo píše, ale když upozorňujete na chyby, je vtipné, že je v příspěvku máte.
Ach tak. Jsou chyby a chyby, že? Na chyby, o kterých píšete vy, je opravdu „vtipné“ upozorňovat a vzápětí použít nesprávný tvar osobního zájmena. Samozřejmě, že jsou tu texty všelijak zkomolené v důsledku psaní na klávesnici. Ovšem zdůrazňuje-li přispěvatelka, že je absolventkou VŠ a její příspěvky se hemží školáckými gramatický i chybami, pak to zpochybňuje celý její status. To je k tomu ode mě vše. Hezký den přeji.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1779
9.8.19 07:47
@MP Krista píše:
Ach tak. Jsou chyby a chyby, že? Na chyby, o kterých píšete vy, je opravdu „vtipné“ upozorňovat a vzápětí použít nesprávný tvar osobního zájmena. Samozřejmě, že jsou tu texty všelijak zkomolené v důsledku psaní na klávesnici. Ovšem zdůrazňuje-li přispěvatelka, že je absolventkou VŠ a její příspěvky se hemží školáckými gramatický i chybami, pak to zpochybňuje celý její status. To je k tomu ode mě vše. Hezký den přeji.

Ale prosím tě, už s tím fakt neotravuj v každé diskuzi. Je známo že i Einstein či da Vinci měli dyslexii a plno gramatických chyb ve svých poznámkách. A zpochybňuje snad kvůli tomu někdo jejich genialitu? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1502
9.8.19 07:52

@zuzikka Až sem bude přispívat Einstein, bezpečně to poznám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40801
9.8.19 07:58
@Izumi Miyako píše:
To mi připomíná, jednou jsem šla se svojí matkou ven, což není zrovna něco častého a ona mi furt dělala scény, že mi čouhá kousek nitky ze sukně a že ji dělám ostudu. :think:

Já jsem měla vysloveně modely, které, když jsem si oblékla, tak jsem věděla, že bude doma řev… :mrgreen:

Jojo, kde jsou ty časy… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1779
9.8.19 08:00

@MP Krista jj, ty určitě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
9.8.19 08:03
@Anonymní píše:
No ona je prostě jiná. Třeba se převléká za postavičky z kreslených seriálů. A taky divně mluví (příliš spisovně, bez jakéhokoli náznaku obecné češtiny nebo nářečí, ještě k tomu s divnou intonací - působí to velmi strojeně), což podle mě taky dělá schválně, aby na sebe upozornila… a je toho mnohem víc, ale to už raději ani říkat nebudu.

A taky jde na vysokou školu (navíc strašný obor), učí se finsky, má přítele, který ti není po chuti, naschvál si zavírá dveře do koupelny a do pokoje… Holky, pokračujte :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí