Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@pomenkova píše:
No tak to se nemusis omlouvat, to jsme na to stejne. Krasna prej jsem, inteligence dnes neni zase az tak potreba, kdyz to tady tak nekdy ctu a bohata jsem presmiru, nebo s mirou ja uz ani nevim dneska jak se to posuzuje![]()
![]()
A udelovat diagnozu na to jsi odornice preci ty, takze jakepak urazky
Ty prisli az po tvem pokusu nekoho zasit do blazince pres PC, coz by jsi byla prvni na svete, kdo prideli diagnozu na dalku toho si zase vaz na druhou stranu
![]()
![]()
Víš co je to diagnóza? To bych ti musela napsat třeba že máš bronchitidu. Já si nejsem vědomá, že bych někde nějakou diagnózu určovala. Ale ono je to fuk, beztak už mě to stebou nebaví ![]()
@Nimie píše:
To nebude tak zléé
Tuli tuli?
To já si ten Panadol radši zobnu ![]()
@Antonie Bolavá píše:
Tuli tuli?To já si ten Panadol radši zobnu
@Antonie Bolavá No presne ty nemuzes ani nic urcovat bych rekla a to s tim, ze te to nebavi to je oboustrane toho se neboj
Tschussi ![]()
@pomenkova píše:
A ted uz nevim o cem ta diskuze tady je![]()
To bylo na odlehčení off topic (když už tu někdo zmínil
sira Pratchetta
a genderovou problematiku)
.
@Rolin píše:
To bylo na odlehčení off topic (když už tu někdo zmínilsira Pratchetta
a genderovou problematiku)
.
Hm a co teprve trpaslíci! To jsou profíci absolutně nezatížení genderovými sterotypy ![]()
Jsem si zaskotačila s děvčaty a tady se to loviskuje? Tož se musím přidat
![]()
@Angua No už je to tu dost OT, chtělo by to návrat k tématu. Tím myslím osud Maxine a jejích rodičů. I když k tomu už asi není co dodat. Snad jen…
@Rolin
Já jsem zvědavá, jestli se Slovensku zadaří nějak s Norskem vyjednávat. Pokud by se jim podařilo tu malou vrátit domů, mohli by se chytit za hlavu i Češi. A jak to má ona s národností, nevíš?
Tam to bude asi složitější, když jeden z rodičů byl Nor ![]()
@Rolin bojkotovat Norsko nemohu, miluju Lofoty. Zas to dám. Jinak mám příbuzného v Norsku, co mu vzali 2 děcka, 2 byla ušetřena tím, že se od něj baba odstěhovala asi 1000 km. On je děsné hovado i na české poměry, ale jako azyl na několik týdnů dobrý.
Jinak k tématu. Je děsné, že se případ Michalákových táhne několik let. Ti kluci jsou vystaveni stejné situaci jako děti odvlečené do nacistického Německa. Po válce pak se vracely, nevěděly proč, neznaly jazyk, matka byla pro ně cizí člověk. Málo se to ví, ale spousta z nich při nejbližší příležitosti kontaktovala německou rodinu a vrátila se k nim. Konkrétní zdroje nemám, jen ohlasy pamětníků a trošku z beletrie.
Mohu se zeptat jen tak lidsky, kde berete tu drzost zlehovat tak vaznou situaci??
![]()
jak se rika na kazdou..se vari voda.
![]()
@pomenkova píše:
Mohu se zeptat jen tak lidsky, kde berete tu drzost zlehovat tak vaznou situaci??![]()
![]()
jak se rika na kazdou..se vari voda.![]()
![]()
Myslíš vážnou situaci s gender ideologií? Já ti nevím, tohle téma se tak nějak zlehčuje samo ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat