Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Antonie Bolavá píše:
Myslíš vážnou situaci s gender ideologií? Já ti nevím, tohle téma se tak nějak zlehčuje samo
ale paní překvalifikovaná paní dochtor, nebo co vy vlastně jste ![]()
@pomenkova a to se ptáš přesně koho, po min. 20 stranách OT příspěvků, jichž jsi byla spolutvůrcem? ![]()
Jo, jestli jde o gender a trpaslíky, tak to není zlehčování, to je tak napsané
Kdo nevěří, ať si to přečte, je to tak ![]()
@blecha72 tohle jsou jiní, ti jsou drsní. I trpaslice právě! Mají vousy a vůbec nepoznáš, kdo je trpaslík a kdo trpaslice
Ale můžou být za ledasčím, o tom žádná.
@Angua píše:
@blecha72 tohle jsou jiní, ti jsou drsní. I trpaslice právě! Mají vousy a vůbec a vůbec nepoznáš, kdo je trpaslík a kdo trpasliceAle můžou být za ledasčím, o tom žádná.
jasné tyto trpajzlice drtí sbíječkou a podepisují se jako rodič 1. Všichni okolo Járy nevymřeli, přizpůsobí se a do příštího jara tu máme novinku ![]()
@Angua píše:
@pomenkova a to se ptáš přesně koho, po min. 20 stranách OT příspěvků, jichž jsi byla spolutvůrcem?
Mě by spíš zajímalo, které z načatých témat má být to zlehčované
Vážná témata tu snad nikdo nezlehčoval a nesmysly typu gender, to snad nemůže ani nikdo myslet jako vážné téma ![]()
@blecha72 píše:
ale paní překvalifikovaná paní dochtor, nebo co vy vlastně jste
No hřebík nezatluču ![]()
Jsou Švédové normální? Švédsko začalo trestat vkladatele za to, že spoří:
http://news.e-republika.cz/article3129
@blecha72 píše:
jasné tyto trpajzlice drtí sbíječkou a podepisují se jako rodič 1. Všichni okolo Járy nevymřeli, přizpůsobí se a do příštího jara tu máme novinku
Kdyby sbíječkou, mají plátovou zbroj a válečná kladiva a sekery!
@Antonie Bolavá Tomu bys neuverila, ale uz to resi i nemci, vse co vy tady zlehcujete, tomu se rika ignoranstvi..Vis veci nejsou jen takove jake si prejem videt.
Nejsem fanaticka zena co vsemu uveri, ale po tom co vim, ze ani v Nemecku se hodne deti uz nevratilo k matkam a ted jsem sledovala jeden usek z filmu, kde sami nemci uz pokladaji nemecko za neuveritelny stat. Zlehcovat a zlehcovat situace..
Ty to nechces videt, tak to nevidis proste, myslis ze kdyz tady vydas nejake blaboly z nejake knihy, nebo tady jini jak jsou bezvadne chytry, ale jde o to, ze cely svet se zene do zahuby..To ze svet a ty elity maji zajem na snizovani poctu lidi je pravda, to ze se deji veci uz davno podivne na ktere bohuzel lide dukazy mit nebudou, nezajiszuje nikomu, ze to tak proste neni.Uz se hodne veci potvrdilo cemu by se clovek pred 10 ti lety zasmal.Ty tady nezijes a nedokazes si predstavit kolik lidi sem prijde aby melo svobodu a nakonec zjisti, ze jsou v pasti..Ano ja mela stesti a me se nic nestalo. Zakony jsou nastavene tak, ze proste bud nefunguji a kdyz tak za silenou cenu, uz i tady..jasne muzu se tvarit ze se nic nedeje, protoze me se nic nestalo, ale tohle je neco co ja nedokazu..jde o nasi generaci nasich deti ne o nas, my uz tady nebudeme az oni budou resit takove silenosti a tomu ja verim
![]()
je asi 12 lidi na svete ktery ten svet vede, jsou to bankeri zide-delaji si s lidmi co chteji..ted nasel
@pomenkova a ty si myslíš, že když z toho budeš mít psychózu, tak se to změní? ![]()
@Moise píše:
@RolinJá jsem zvědavá, jestli se Slovensku zadaří nějak s Norskem vyjednávat. Pokud by se jim podařilo tu malou vrátit domů, mohli by se chytit za hlavu i Češi. A jak to má ona s národností, nevíš?
Tam to bude asi složitější, když jeden z rodičů byl Nor
Mám dojem, že jsem zaslechla, že děvčátko je taky norské (vzhledem k tomu, že se narodilo tam).
Nedopsalo mi to, ted nasli o tom letounu nemeckem dalsi informae vysila televize Drazdany vubec to nebyl zadny sebevrah
Koupil si jeste nedavno s pritelkyni auta jedno pro sebe jedno pro ni, no jo, ale na to kdyby se prislo, nikdo by uz nelital ze jo???To ze merklovou odposlouchava prezident Obama ani ho nemam chut jmenovat to je taky fakt, to ze ji recko doslova nici vyroky jsi nacistka plat, to je uz znama vec.To ze zije dobre jen par nahore a elita chce aby na zemi byli jen ignoranti a posuci na tom taky neco je..Ono cim vi deti tim vic problemu pro ne..
To ze se kradou deti je pravdou, je jen 12 lidi na svete bankeru, ktery cely svet vede, bankeri vedou ve svech smerech, uz davno ne politici..
MMch na ten film o pilotovi je hodne dukazu, mam ten film, vse je jen pred lidma
zamlcovano, at uz slo o cokoliv co bylo tak dulezite ![]()
A proc to tak prozivam, no me se nic nestalo tady ze jo??ale co nase deti jednou, my uz tady nebudeme oni budou zit v takove silene zemi..Uz jendou rekl profesor memu manzelovi, jendou nebude treti svetova bude boj o moc, korupce a boj mezi zlutymi a cernymi
![]()
@blecha72 píše:
Jinak k tématu. Je děsné, že se případ Michalákových táhne několik let. Ti kluci jsou vystaveni stejné situaci jako děti odvlečené do nacistického Německa. Po válce pak se vracely, nevěděly proč, neznaly jazyk, matka byla pro ně cizí člověk. Málo se to ví, ale spousta z nich při nejbližší příležitosti kontaktovala německou rodinu a vrátila se k nim. Konkrétní zdroje nemám, jen ohlasy pamětníků a trošku z beletrie.
Jo, to s tebou souhlasím, až na to, že kluci si maminku pamatují, navíc si pamatují i jeden na druhého, takže přinejmenším by je mohli dát dohromady…
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat