Jsou Norové normální?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
12272
22.5.15 10:00
@Bábi Zlopočasná píše:
@blecha72 svet je gombicka, more po kolena, a ono rocne dievcatko do pastaku patri, pretoze tie jej vychovne problemy sa inak zvladnut nedali. Ale v pastaku ju uz prevychovaju, o tom hadam nikto nemusi pochybovat.

Ano přesně tak. Vše je úplně v pořádku. Není potřeba se znepokojovat.

• načítám...
26842
22.5.15 10:02

@Bábi Zlopočasná To nemela byt urazka :kytka: Kazdy umi co umi, znam tu lidi co ani po 20 letech nemecky neumi :kytka:Ja zase neumim anglicky, jen neco malo ;) Bohuzel jsem jeste z generace kde se vyucovala povinne rustina ;) Dam to sem musim ten odkaz najit na facebooku. ;)

• načítám...
22.5.15 10:08
@pomenkova píše:
@Bábi Zlopočasná To nemela byt urazka :kytka: Kazdy umi co umi, znam tu lidi co ani po 20 letech nemecky neumi :kytka:Ja zase neumim anglicky, jen neco malo ;) Bohuzel jsem jeste z generace kde se vyucovala povinne rustina ;) Dam to sem musim ten odkaz najit na facebooku. ;)

Ja viem, ja som sa len ‚chvalila‘ :mrgreen: :oops:

Rustina mi tiez moc neublizila, tiez som nou bola poctena 6 rokov, a ked som sa zacala chytat, vymenili mi ju za onu nemcinu. Ale navod na frivolitky si prelozit dokazem :mrgreen:

• načítám...
17630
22.5.15 10:13

@Bábi Zlopočasná Pořád na tom nevidím nic špatného :nevim:

• načítám...
17630
22.5.15 10:16
@Bábi Zlopočasná píše:
Jednu sialenu konspiraciu na tuto temu som citala - a kupodivu aj dost logicky obhajenu… a sice ze vo VSETKYCH lietadlach je moznost prevziat velenie nad lietadlom ‚z vonku‘… a ze preto nebol kapitan vpusteny do kokpitu, lebo dvere zatvoril ‚z vonku‘, a onomu ‚samovrahovi‘ pustili uspavaci plyn, a lietadlo spadlo skrze autopilota.

Tak to se skutečně šialené :mrgreen:

• načítám...
26842
22.5.15 10:18
  • načítám...
22.5.15 10:22
@Antonie Bolavá píše:
@Bábi Zlopočasná Pořád na tom nevidím nic špatného :nevim:

To nevadi, to sa predsa Teba netyka, tyka sa to vylucne Tvojich deti a ich deti.

• načítám...
26842
22.5.15 10:26
  • načítám...
26842
22.5.15 10:38

@Antonie Bolavá Ja nevim jetsti jsi o te tve uzkosti psala jen proto, aby jsi rychle zklouzla do druhe a uz naveky, pokud je pravda, ze jsi nejakou mela, proc se az tak staras co kde kdo pise, proc to nenechas proste byt a zlehcujes to??
Nechapu a nevim jetsli ti mam verit, ze nemocny clovek se zabyva hruzami, aby do toho spadl podruhe, kdyz se toho tak bojis doporucim ti stranky o detickach o porodech denicku tu najdes dost, ale to ty vis ne?? ;) ;) ;)
Nbeo si zaloz svoji diskuzi jak vsemu tomuhle neveris, tam najdes preci to co chces slyset ze vse je lez :nevim: :nevim: :nevim: Ach jo :roll: :roll:

• načítám...
22.5.15 10:39

@pomenkova tak ono medzi tymi konspiraciami bolo aj to, ze padu lietadla predchadzalo nejake politicke oponovanie Nemecka USA, a konspiratori tvrdili, ze to bola USA odpved na nemecku ‚neposlusnost‘. No a do kariet im nahravalo ono okamzite hodenie viny na kopilota. Ja sa o to bezne nezaujimam, ale tolko som postrehla, ze pady lietadiel sa spravidla vysetruju dlhsie nez tento konkretny pripad.

Mimochodom, technicke poruchy malo vcera aj lietadlo s Macedonskym premierom.. tam sa mimovladky aktualne pokusaju o statny prevrat.

• načítám...
25179
22.5.15 10:43
@tiffany píše:
U prosfesionálních, dobře placených pěstounů jim bude líp než v pasťáku ne?! :think:

ale oni jsou v pastáku, ne…? četla jsem zběžně, nestíhám.

• načítám...
25179
22.5.15 10:47
@Bábi Zlopočasná píše:
Ano, a ludia este s nadsenim uvitaju vobec tu moznost mat platenych pestunov pre deti.
Az to dopadne ako v Norsku, kde je viac pestunov nez deti, tak sa beru tak nejak ‚zaradom‘ a nevratia a nevratia, vsak kto sa dobrovolne zbavi zivobytia?

jo, máš pravdu, v podstatě způsob, jak šikovně zmanipulovat lidi - a výsledkem je Norský systém…

• načítám...
26842
22.5.15 10:48

@Bábi Zlopočasná Ano meli se najit i zachovale pasy, ktere jakoby ani nevyhoreli, aby se poznalo, ze slo o evropske obcany, ano i tato teze je, ze to mela byt odpoved Merkolve za to, ze nechce delat to, co on chce :nevim:
Mi obycejni lide se to uz asi nedozvime, ale jedno je fakt, toto uz byvalo i v historii, to neni poprve co se neco takoveho deje, pak se to na lecos svede atd ;) ;) ;)
Protoze pokud by byla pravda, ze to nezpusobil pilot..jezisi co ty delali za estrady v düsseldorfu celou ulici k jeho bytu uzamkli nikdo nevi proc :roll: najednou nasli dopis, zajimave ze tam melo byt udajne vic lidi v byte a nic nenasli :think: :think: No takze asi tak, ted ta rodina pilota, aby se cely zivot bali muj jit na hrob, ze to byl v podstate zlocinec, ale pravda, no jo tu se dozvi jen ti nahore :roll: :roll: :roll: :roll:

• načítám...
25179
22.5.15 10:50
@Bábi Zlopočasná píše:
To nevadi, to sa predsa Teba netyka, tyka sa to vylucne Tvojich deti a ich deti.
:palec:
  • načítám...
12272
22.5.15 10:57
@pe-terka píše:
ale oni jsou v pastáku, ne…? četla jsem zběžně, nestíhám.

No právě…

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová