Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Antonie Bolavá píše:
@tiffany to vím takyVíš vůbec na co jsem odpovídala? Pomenkova mi psala, abych nespadla do další poruchy. Asi si myslí, že mě ta první opustila. Nepsala jsem vůbec nic o tom, že neexistuje víc druhů úzkostí. Rozumíš vůbec psanému textu??
Ne ![]()
@Antonie Bolavá Ale ono muzes znova a lehce spadnout do dalsi nemoce-napriklad stihomanstvi, kde za kazdym clovekem vidis potencialniho adepta na psychiatrii
![]()
@Antonie Bolavá píše:
@pomenkova Já tady nezpochybňuju, že někomu vzali neprávem dítě. To nepopírám, ale taky o tom nic nevím, protože celé dny neležím v článcích a ve videích na youtube, to bych se musela zbláznit. A nezlob se na mě, teď mluvím naprosto vážně, sama mám uzkostně depresivní poruchu, ty máš silně nakročeno, že ti z těch konspirací hrábne. Taky jsem tyhle věci jednu dobu hltala a hráblo mi. Fakt vím o čem mluvím. Klidně si mě žaluj. Tímhle ničíš akorát sama sebe. Klidně řeš situaci v Norsku, ale zapomeň na židovskou elitu a vyhlazování třetiny populace. To co ty tady píšeš, to je začátek konce.
Už nevím co všechno jsi tady na mě nakydala, že jsem ignorant a sadista a já nevím co. No to samozřejmě nejsem. Jen prostě se mi nezdá paní Michaláková. Tečka. Nevěřím že je čistá, ale do případu nevidím a vidět nechci. Není to proto, že bych strkala hlavu do písku, jak tady píšete, ale prostě mě to nezajímá. Stejně tak ten případ slovenského miminka. Nebyla jsem tam, nevím jak to bylo, nedělám žádné závěry. Nejsem z těch, co uvěří všemu co si kde přečtou. A jak tu bylo řečeno, silně manipulativní články, hysterické a plné konspirací, ve mně nebudí takovou důvěru, abych je četla, nebo jim dokonce věřila.
Ale ano, beru, někdo tomu věří, tak budiž. Jediné, co faktzlehčuju a čemu se směju je ta Bábina gender ideologie. To je fakt do nebe volající hovadina.
Tímto tady končím. Ty až budeš ležet na psychiatrii, tak si na mě vzpomeň
Máš úplnou pravdu. Sama jsem průser podobného typu u sebe zachránila za 5 minut 12 - a stačilo mi mnohem míň (u mě šlo o nemoci). V podstatě jsem to zvládla díky jednomu pokecu s fajn psycholožkou, knize, co mi doporučila a návratu do práce. Teď jsem ještě změnila dětského lékaře, který mi na klidu taky nepřidával. A uvědomila jsem si hodně i v mnoha dalších oblastech. Takže tenhle můj postoj není důsledkem toho, že jsem ignorant, ale promyšlenou ochranou vlastního duševního zdraví ![]()
@tiffany píše:
Jenže když někdo v řeči upředňostňuje formu před obsahem, vyznívá to pak trochu legračně. A nepsala jsi mi už několikrát, že na mě nebudeš reagovat? Koukám, že nejsi schopná se udržet co? Ale já ti ty tvoje manipulativní moudra vyvracet nehodlám. Jestli něco potřebuješ vědět, zajdi do knihovny.
Konečně! Už jsem byla celá nesvá, že ještě neproběhl argument manipulace ![]()
@tiffany píše:
Hele mysli si co chceš a to samé nech mě, jasňačka! Už několikrát jsi tu přilítla do nějaké diskuse, abys si dokázala jak jsi dobrá. Ale já to mám prostě jinak. Píšu, co si myslím a nemám potřebu druhé rozcupovat na kousky, abych si něco dokázala. Já to tu píšu jako svůj názor. Líbí - nelíbí - je mi to fuk. Někdo tu měl v podpisu něco v tom smyslu - názor je jako zadek, každý má nějaký. Tak to tak prostě ber a neber si to osobně. Dost se ti uleví a navíc už začni dodržovat to, co jsi mi několikrát napsala, že už na mě nebudeš reagovat. Přijde mi úsměvné, když mě tu zkouší někdo, kdo není schopný dodržet to, co napíše.
Zase ti došly argumenty a přecházíš do osobních invektiv?
Tak víš co? Odvolávám, co jsem odvolal a slibuji, co jsem slíbil, ruším své neuvážené prohlášení a slibuju ti, že od teď na tebe budu reagovat vždy, ráda a s chutí
Jestli ti to pomůže a bude se ti lépe diskutovat.
@tiffany píše:
Tak já na to svůj názor mám, ale psát ho sem, kde ti pak kde kdo napíše, že bez důkazů nemáš nárok na svůj názor, se mi nechce.
To ti tu ale nikdo nenapsal, ty máš fakt potáže s psaným textem, dělej s tím něco
To, že sdělení bez důkazů nebo nějakých podkladů nemá žádnou informační hodnotu rozhodně neznamená, že nemáš právo na svůj názor. To je přece něco úplně jiného. Myslet si můžeš, co chceš, úplně klidně. Ale je dost krátkozraké si myslet, že se nemůžeš zmýlit - zvlášť když ses rozhodla pouze na základě svých domněnek - intuice, chceš-li. Tomu se právě říká kritické myšlení a je zoufalé, kolik lidí ho naprosto postrádá.
@Angua píše:
Zase ti došly argumenty a přecházíš do osobních invektiv?Tak víš co? Odvolávám, co jsem odvolal a slibuji, co jsem slíbil, ruším své neuvážené prohlášení a slibuju ti, že od teď na tebe budu reagovat vždy, ráda a s chutíJestli ti to pomůže a bude se ti lépe diskutovat.
Aby mě trápilo, co si o mě nebo o mých názorech myslíš, musela bych tě uznávat jako autoritu. Bohužel je to spíš opačně a mám z tebe a tvých neustále se, jak podle kopíráku, opakujících útoků leda tak legraci. Takže reaguj jak chceš a na co chceš, já jdu na sluníčko ![]()
@Angua píše:
Konečně! Už jsem byla celá nesvá, že ještě neproběhl argument manipulace
Tak nemanipuluj a já nebudu psát o manipulaci. Je to jednoduché. Máš ještě něco k tématu o Norsku, nebo už tě zajímám jen já.
![]()
@tiffany píše:
Jsi opravdu legrační. Ty znáš ty vazby mezi jednotlivými firmamy? Víš, co to je globalizace? Jednou jsem zkoušela rozklíčovat vazby mezi firmami a víš co, nepodařilo se mi to a nejen mě. Třeba pokud je firma a. s. a má obchodovatelné akcie, tak se to může i každý den měnit, takže to, že jsi našla jméno firmy, a název jejích pár produktů vůbec nic neznamená.Zbytečná práce fakt.
Jsem ráda, že ses konečně přiznala, že vlastně taky nemáš šajnu jak to s těma firmama je a prostě jenom věříš nějaké konspirační teorii, kterou ti někdo nakukal. Což je samozřejmě tvoje plné právo, ale nediv se, když lidi, kteří o věcech přemýšlejí, chtějí víc.
@tiffany píše:
Aby mě trápilo, co si o mě nebo o mých názorech myslíš, musela bych tě uznávat jako autoritu. Bohužel je to spíš opačně a mám z tebe a tvých neustále se, jak podle kopíráku, opakujících útoků leda tak legraci. Takže reaguj jak chceš a na co chceš, já jdu na sluníčko
@tiffany píše:
Tak nemanipuluj a já nebudu psát o manipulaci. Je to jednoduché. Máš ještě něco k tématu o Norsku, nebo už tě zajímám jen já.![]()
Prosím tě, už si tu manipulaci dohledej konečně, psalo ti to víc lidí. Aspoň v některých ohledech se zkus spolehnout na rozum a ne na intuici.
A jestli tě moje názory trápí, to je mi fakt jedno, já nepíšu věci, aby někoho trápily, ale protože si to prostě myslím. Nevím, proč si myslíš, že tě chci o něčem přesvědčovat. Prostě píšu tak, jak to vidím. Jestli máš nějakou podvědomou touhu mé myšlenky následovat, tak ti pomoct nedokážu. Já to po tobě nechci
Mě celou dobu zajímá, kde máš nějaké podklady pro svá tvrzení. Promiň, já je prostě potřebuju, abych se dokázala informovaně rozhodnout, co si budu o něčem myslet. A pokud tvou jedinou odpovědí v jakémkoli tématu je „tak si to najdi, když tě to zajímá“ a nemáš v ruce nikdy nic, tak je mi líto, ale pro mě tvá tvrzení důvěryhodná být nemohou. Nedokázalas mi dát jednu jedinou rozumnou odpověď k žádnému tématu, tak se nezlob, že si prostě myslím, že víš ve skutečnosti velké kulové a čerpáš z pochybných zdrojů nebo toho, co si „prostě jenom myslíš“.
Mně to připomíná děcka ve škole, co chcou diskutovat, ale nějak jim chybí ten základ, to že by o problému měly něco vědět. Takhle můžu říct, že na základě své intuice a nějakého neověřitelnému textu z netu, že země je placatá a sbíječkou do ní šijou trpajzlíci. Zkusím googlovat, nechce se mi věřit, že by britští vědci dosud na něco takového nepřišli.
@Angua Jenomze vy tady pisete, ze jste unikli necemu za 5 minut 12 a to vam ten dr.nebo psycholog naridil, ze mate presto nekam chodit na diskuze a vyvracet neco???Mne neni jasne, kde udelal ten psycholog tedy dobrou vec, kdyz to nezvladl, kdyz porad musite pak tedy nekoho chodit presvedcovat svymi pravdami??
nechhapu, kdybych ja sebe chtela chranit nechodim na takove diskuze holky, jen jako doporuceni
![]()
Vim, ze poprodoni napriklad deprese nebo ruzne uzkosti jsou jedna dve, jasne, tomu se ani nevysmivam, nebo pri presprilisnem stresu atd..Ja vim o cem mluvite od znamych atd, ale nebudu preci se lecit tim, ze budu chodit na neco co me nervuje, je to takovyjak bych rekla sebemrskacstvi ne??
Muj postoj je jiny, kdbych mela problem psychicky nevyhybala bych se zivotu, protoze i pravda do neho patri i treba spekulace a je blbost si myslet, ze zivot je pericko a ze nikdo nikdy nam nicim neublizi, to je spis takovy zivot na ruzovym oblacku.
Pokud tady, ale Antonie napise, ze ji to doslova znicilo timto se zabyvat, pak povazuji za nemocne sem stale chodit
![]()
A porad takove to -dej sem podklady dej sem dukazy booze lidi tak trochu taky zapojte mozek
Oni si to ty mamy jen vymyslely v tom Norsku, je bavi ztracet deti???je bavi prosit ceskou republiku o pomoc nemaji do ceho pichnout??,To ze z ockovani jsou nekteri celozivotni mrzacci je taky uz jasny, to neni vse o nahode, ale dejme tomu smejte se tomu ![]()
Jasny ze dotkori to vyvrati, jinak by prisli o spousty ponez za vakciny, ve svem jsou prachy dneska..Jinak jak jsem jiz psala, ja nejsem proti ockovani uplne, jen mi pripada nekdy neco zbytecne
![]()
Prestante porad hledat az ( moc) pres googl, zapojte mozky stante se lidma, nebudte roboty nasi spolecnosti-to je taky umysl, vsemu se dnes vysmat.je to cool ne???Trpajzlici vyhuleny marjankou
Lidi hlavne dobry zivot poro sebe na ostatni seee…a ty co se staraji jsou tak traaapnyyy
ze
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat