Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Antonie Bolavá píše:
A já si zase říkám, že nesjem zas až taková mrchaProti jiným
Kedy ako, kedy ako…
@tiffany píše:
No to je fakt síla. Blecha si povídala sama se sebou. Přišla si sama sobě na pomocCo na to říct?
Vážené dámy, nenapadlo vás někdy, že společnou IP adresu může mít víc počítačů (klidně celý panelák), takže si Blecha sama se sebou vůbec povídat nemusí?
@Amys píše:
Vážené dámy, nenapadlo vás někdy, že společnou IP adresu může mít víc počítačů (klidně celý panelák), takže si Blecha sama se sebou vůbec povídat nemusí?
A napadlo tebe, že by to sem admin jen tak nenapsal?
@tiffany píše:
A napadlo tebe, že by to sem admin jen tak nenapsal?
Admin napsal, že je to kvůli podezření na duplicitni nick a to z toho duvodu, že on taky nemůže vědět, jestli to jeden člověk je a nebo neni. Podezření není totéž co prokazana vina.
@Amys píše:
Admin napsal, že je to kvůli podezření na duplicitni nick a to z toho duvodu, že on taky nemůže vědět, jestli to jeden člověk je a nebo neni. Podezření není totéž co prokazana vina.
Třeba blecha nebydlí v paneláku, co já vím. Pokud tě zajímá, jak k tomu podezření admin dospěl, budeš se muset obrátit na něho.
@tiffany píše:
Třeba blecha nebydlí v paneláku, co já vím. Pokud tě zajímá, jak k tomu podezření admin dospěl, budeš se muset obrátit na něho.
Jak by k tomu dospěl jinak, než podle stejné IP adresy u obou nicků, na to se ptát skutečně není třeba. Kupříkladu můj manžel nemá tušení, že já jsem na nějakém emiminu registrovaná, stejně tak já nemám tušení, jestli tu náhodou není registrován taky. Kdybychom se potkali v nějaké diskuzi a nějaký admin by nás bloknul, tak bychom se oba asi velice divili :lo
l:
Píšu to tu jen proto, že duplicitni nick fakt nemusí nic znamenat a tudíž je nesmysl si hned myslet, že si někdo nutně musí povídat sám se sebou. Kort Blecha, která fakt není blbá, aby tohle dělala.
@Amys prosím tě, to tady nemá cenu vysvětlovat, to je absolutně nad možnosti této diskuze. Navíc je to málo konspirační ![]()
@tiffany píše:
http://www.denik.cz/…0150521.html
Ja si to rikam celou dobu, ze nejlepsi by bylo ty deti zpatky unaset, protoze od tech dementu nic dobreho nevzejde ![]()
No tusila jsem to, ze je nedostane, chudak P. Michalakova
![]()
@tiffany píše:
https://www.facebook.com/photo.php?…
to je fakt zajimave a myslim, ze ty lide konaji krasnou vec
Doufam, ze to norum dochazi, kdyz uz zacinaji prevazne i u nich
![]()
@Bábi Zlopočasná píše:
Jo, fakt. Dva ci tri dni do mna rypala, no a potom v slabej chvilke som na nu zareagovala ponekud irecito… a bola som nahlasena, s upozornenim od admina do emimini posty.
no jo nektere lidi je lepsi radeji prehlizet, obzvlast, kdyz nejde o ne ze??,Ale o jiny problem..Docela by me zajimalo, kdyz je toto forum zcela otevrene, co si pomysli nektere zeny, ktere takto ztratily dite, kdyz tady kazdy namele tolik veci o sobe samem, misto aby se ridily tematem
![]()
@šmoulinka71 píše:
No já jsem teda v šoku, ale zároveň mi to potvrdilo, jaká blecha byla.
Tedy, také jsem to od takové silné a inteligentní osobnosti nečekala
![]()
@Amys píše:
To ať si vyřeší s adminem. Nicméně pokud je tu promazal, tak evidentně to tu plevelila/i dostatečně ![]()
@pomenkova píše:
Ja si to rikam celou dobu, ze nejlepsi by bylo ty deti zpatky unaset, protoze od tech dementu nic dobreho nevzejde
No tusila jsem to, ze je nedostane, chudak P. Michalakova![]()
![]()
Viděla jsem nějaký video, jak ruský chlapec kontaktoval detektiva a ten mu pomohl „utéct“ přes hranice. Sám chlapec ho kontaktoval, byl už větší.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat