Jsou Norové normální?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
26842
22.5.15 22:24
@tiffany píše:
No já vím, že vás to holky zúskostňuje, tohle téma, tak uděláte prostě všechno pro to, aby to admin uzamkl a smazal. Je mi vás opravdu líto. Je potřeba se léčit, to jste pochopily, ale možná by to chtělo něco víc intenzivního. :think:

Ja si rikam, jestli se z nich vubec nekdo leci, jsou to kozy delaji si srandu z lidskeho nestesti :roll: :roll: :roll:
Ja nevim proc se porad odbiha od tematu, radeji si jich holky co to tady mylsite vazne, ani nevsimejte ;) :palec: :palec: :palec:

• načítám...
50725
22.5.15 22:26
@šmoulinka71 píše:
No já jsem teda v šoku, ale zároveň mi to potvrdilo, jaká blecha byla.

Já jsem ji osobně neznala :nevim: :mrgreen:

@tiffany a ty nebuď trapná. Obracet proti lidem to, co v dobré víře někomu napíšou (protože tohleto bylo myšleno dobře!) je dost ubohé. Když se to udělá jednou, dá se říct OK, sice na úrovni 3. třídy ZŠ, ale každý jsme nějaký. Někdo se tomu možná i zasměje. Když to padne během hodiny už popáté, je to už jenom trapné.

• načítám...
12272
22.5.15 22:26
@šmoulinka71 píše:
No já jsem teda v šoku, ale zároveň mi to potvrdilo, jaká blecha byla.

Ona umřela? Jo a ty jsi zase taková ta, co kam vleze, ať je to diskuse o nevěrném manželovi, nebo o hleníku, nebo o čárkách, tak vždy to nenápadně stočí na to, jak úžasně na svůj věk vypadá a pak tam i cpe ty svoje fotky, aby dostala od všech na frak, že vypadá děsně?

• načítám...
17630
22.5.15 22:27
@tiffany píše:
No já vím, že vás to holky zúskostňuje, tohle téma, tak uděláte prostě všechno pro to, aby to admin uzamkl a smazal. Je mi vás opravdu líto. Je potřeba se léčit, to jste pochopily, ale možná by to chtělo něco víc intenzivního. :think:

Toto už je od tebe trochu ubohé. Já se za své psychické problémy nestydím, ale tak nějak předpokládám, že se mi v diskusích nebude někdo vysmívat. Zmínila jsem to tu jako varování pomenkové, kam až podobná věc může zajít. Opakuji, že toto téma ve mně úzkost rozhodně nevyvolává

• načítám...
šmoulinka71
22.5.15 22:27
@tiffany píše:
Ona umřela? Jo a ty jsi zase taková ta, co kam vleze, ať je to diskuse o nevěrném manželovi, nebo o hleníku, nebo o čárkách, tak vždy to nenápadně stočí na to, jak úžasně na svůj věk vypadá a pak tam i cpe ty svoje fotky, aby dostala od všech na frak, že vypadá děsně?
:hug: :hug: :hug: :hug:
  • Upravit
12272
22.5.15 22:28
@Angua píše:
Já jsem ji osobně neznala :nevim: :mrgreen:@tiffany a ty nebuď trapná. Obracet proti lidem to, co v dobré víře někomu napíšou (protože tohleto bylo myšleno dobře!) je dost ubohé. Když se to udělá jednou, dá se říct OK, sice na úrovni 3. třídy ZŠ, ale každý jsme nějaký. Někdo se tomu možná i zasměje. Když to padne během hodiny už popáté, je to už jenom trapné.

Já tu vše taky píšu v dobré víře a ty to obracet smíš? Ty máš jen práva a já povinnost? Je mi z tebe fakt na zvracení.

• načítám...
12272
22.5.15 22:29
@pomenkova píše:
Ja si rikam, jestli se z nich vubec nekdo leci, jsou to kozy delaji si srandu z lidskeho nestesti :roll: :roll: :roll:
Ja nevim proc se porad odbiha od tematu, radeji si jich holky co to tady mylsite vazne, ani nevsimejte ;) :palec: :palec: :palec:

Máš pravdu. Budu ignorovat každý nesmysl, co mi kdo z těch rypen napíše. :palec:

• načítám...
17630
22.5.15 22:30
@pomenkova píše:
Ja nevim proc se porad odbiha od tematu, radeji si jich holky co to tady mylsite vazne, ani nevsimejte ;) :palec: :palec: :palec:

No tak teď opravdu lituju, že jsem tady o tom psala. No aspoň vím s kým mám tu čest

• načítám...
50725
22.5.15 22:30
@tiffany píše:
Já tu vše taky píšu v dobré víře a ty to obracet smíš? Ty máš jen práva a já povinnost? Je mi z tebe fakt na zvracení.

Neobrátila jsem jedinou tvoji větu. Píšu výhradně ze svého pohledu a jsem si jistá, že jsem si z žádného tvého vážnějšího osobního problému nedělala legraci.

• načítám...
22.5.15 22:32
@pomenkova píše:
@Bábi Zlopočasná te fakt nahlasila??ta je opravdu zasadova 8) 8)
Jinak teda nevim co je k smichu na tom kdo z nich byl nejaky bagrista, me uz bylo jasne, ze tyhle provokativni hloupe reci nemuzou byt nic jineho 8)
Je hi hi hi ja jsmebagrista ne ja jsme ten bagrista he he, me to prijde jak nekde ve cvokarne uz :think:
Pravej chlap by sem ani nepsal,.protoze chlapi se tolik neschazuji jako zenske, jednaji uplne jinak 8)

Jo, fakt. Dva ci tri dni do mna rypala, no a potom v slabej chvilke som na nu zareagovala ponekud irecito… a bola som nahlasena, s upozornenim od admina do emimini posty.

• načítám...
17630
22.5.15 22:33
@Angua píše:
Neobrátila jsem jedinou tvoji větu. Píšu výhradně ze svého pohledu a jsem si jistá, že jsem si z žádného tvého vážnějšího osobního problému nedělala legraci.

Díky za zastání, ale nemá to cenu. Ona očividně nechápe, že o některých věcech se nežertuje a že něco už je přes čáru. No nic, naštěstí mám vyrovnané období, takže věšet se z toho nebudu :mrgreen:

• načítám...
50725
22.5.15 22:33
@Antonie Bolavá píše:
No tak teď opravdu lituju, že jsem tady o tom psala. No aspoň vím s kým mám tu čest

Ono je to na jednu stranu dobré. Já si vždycky uvědomím, kolik jsem ztratila času tím, že jsem se snažila něco vysvětlit hlupákovi - nedejbože mu pomoct. Což není vždycky od věci.

• načítám...
50725
22.5.15 22:34
@Antonie Bolavá píše:
Díky za zastání, ale nemá to cenu. Ona očividně nechápe, že o některých věcech se nežertuje a že něco už je přes čáru. No nic, naštěstí mám vyrovnané období, takže věšet se z toho nebudu :mrgreen:

Já se zastávám i sebe, napsala jsem něco v podobném duchu i o sobě. Ale cenu to nemá, to máš pravdu. Házení perel sviním :lol:

• načítám...
17630
22.5.15 22:35
@Angua píše:
Ono je to na jednu stranu dobré. Já si vždycky uvědomím, kolik jsem ztratila času tím, že jsem se snažila něco vysvětlit hlupákovi - nedejbože mu pomoct. Což není vždycky od věci.

A já si zase říkám, že nesjem zas až taková mrcha :mrgreen: Proti jiným

• načítám...
50725
22.5.15 22:36
@Antonie Bolavá píše:
A já si zase říkám, že nesjem zas až taková mrcha :mrgreen: Proti jiným

Akorát nevím, jeslti je to důvod k radosti nebo beznaději :lol:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky