Jsou Norové normální?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
22.5.15 11:17
@Antonie Bolavá píše:
@Bábi Zlopočasná Pořád na tom nevidím nic špatného :nevim:

Ale aby som nebola az taka zla. Toto ucia ucitelov, aby ucili deti - Chápe problematiku materstva ako sociálneho, nie biologického konštruktu spoločnosti.

Co prelozene do ‚ludskej‘ reci znamena, ze „matka“ je socialny konstrukt.
Jednym z cielov gender ideologie a rodoveho scitlivovania je zrusit tradicne socialne konstrukty. Teda aj ulohu matky v zivote dietata.

• načítám...
26842
22.5.15 11:22
@Bábi Zlopočasná píše:
Ale aby som nebola az taka zla. Toto ucia ucitelov, aby ucili deti - Chápe problematiku materstva ako sociálneho, nie biologického konštruktu spoločnosti.Co prelozene do ‚ludskej‘ reci znamena, ze „matka“ je socialny konstrukt.
Jednym z cielov gender ideologie a rodoveho scitlivovania je zrusit tradicne socialne konstrukty. Teda aj ulohu matky v zivote dietata.

To ti teda reknu to je krasna predstava, ze matka nema znamnat nic nez jen toho, cloveka, co to dite porodila nic vic nic min, to pak budou vztahy dopadat, v podstate to znamena, ze ja nemusela tenkrat mamu uz v nicem poslouchat, vzdyt je jen nejaky konstrukt-no krasa :roll: Manipulace s lidmi reknu ti, jen roboti :think: :think: :think:

• načítám...
22.5.15 11:26

@pomenkova lenze ono je tazko dohladat, s cim vlastne suhlasime. Kolki sa na emimine ohradzuju tym, ze gender je fajn, lebo zeny su utlacovane? Pre kolke som paranoicky blazon zastavajuci sa patriarchatu?

• načítám...
12272
22.5.15 11:32
@Bábi Zlopočasná píše:
Ale aby som nebola az taka zla. Toto ucia ucitelov, aby ucili deti - Chápe problematiku materstva ako sociálneho, nie biologického konštruktu spoločnosti.Co prelozene do ‚ludskej‘ reci znamena, ze „matka“ je socialny konstrukt.

:? To je nechutný. I v přírodě je mládě u mámy.

• načítám...
22.5.15 11:38
@tiffany píše: :? To je nechutný. I v přírodě je mládě u mámy.

Ale prisne logicke. Ako by mohli obhajit vychovu deti gay parom, keby sa verilo, ze dieta patri matke? Tak naucia deti v skole, ze matka nie je ta, co dieta porodila, ze je to len tradicionalisticky, zavrhnutiahodny pristup, pretoze ‚matkou‘ moze byt dietatu ktokolvek, na koho sa ukaze, a s kym spolocnost suhlasi.

• načítám...
26842
22.5.15 11:38

At si to prekladam do lidovych normalnih vet jak chci vychazi mi jedine..Matka, otec v budoucnu jen ty lide co udelali to dite, ale to dite nemusi uznat, ze je jejich, muze si delat co chce, muze od nich odejit, muze je zazalovat, ze napriklad muselo umyvat nadobi, muze byt dano kdykoliv do jine rodiny, kdyz si to ten system vymysli, proste zadna prava rodiny..Rodina vymazana, no oni si ani neprejou normalni vztahy rodicu, moc by jsme se poremnozovali, proto vitezi homosexualove na to aby dostavali dite, vzdyt ty se nejak nepremnozi, dava mi to cim dal vetsi logiku..Lide jen roboti system statni, vse patri statu i deti..
No vzdyt se staci zorientovat se v minulosti a ted…Driv otec matka, dite sem tam neco udelalo doma, nic se mu nesatlo, mylsim nemelo psychickou ujmu tim, ze pomohlo umyt nadobi, obcas dostalo na prdel, taky se nam tim nic nestalo..Dnes je to hrich..No dobra tim to vlastne zacalo..Dite muze matku kopat, ale ty na neho musis v klidu dal mluvit, podivej se co uz je tady rozzurenyh hystericjkych mamin, kdyz napises, dite dosalo jednu vychovnou..Uz se jim to dari pekne zpracovavat, nikdo nepouziva selsky rozum, jedou podle clanku co dite a jak dite vychovavat, ne podle instinktu :think: :think: Nejdriv te zpracuji v tomto, aby si pokazde mela spatne svedomi, kdykoli reknes diteti neco zvysenym hlasem-vzdyt uz ten system u nas zacina davno :? ja nejsem prot tresty fyzicke, ale kdyz nekdo nekdy diteti da na zadek, protoze mu malem vbehne do ulice s autama, tomu se vubec nedivim :think: Podivej z dnes zacinba kontrola ve skolkach ve skolach..a davate malou na logopediii, ackoliv nemusi, davate malou nekam tancovat, ne nechce, davate ji naucit anglictinu, ne nauci se ve skole, nezda s ti ze u se vsude vsichni sero…az mmoc???
Moje znama dela vysokou skolu a musi to resit(jeji dcera=s dvema takzvanymi radkynemi na studium)co to uz je??Mma dojem ze clovek ma posoudit nejlip co chce studovat a jak a kdy :roll: :roll: :roll: (no zas prachy, co urad to dalsi prachy)

• načítám...
26842
22.5.15 11:43
@Bábi Zlopočasná píše:
@pomenkova lenze ono je tazko dohladat, s cim vlastne suhlasime. Kolki sa na emimine ohradzuju tym, ze gender je fajn, lebo zeny su utlacovane? Pre kolke som paranoicky blazon zastavajuci sa patriarchatu?

Oni nejdou do hloubky videji jen to co videt chteji, to je problem, to je to cim my jako lide se nicime samy-bohuzel. Kazdy uz nas nasi naivitou ovlada a to uz pekne dlouho :think: :think: :think:

• načítám...
31915
22.5.15 12:21
@tiffany píše:
S tebou fakt nemá cenu diskutovat. Píšeš tu hovadiny. Poškozená imunita a autoimunitní onemocnění je trochu něco jiného. Ale co třeba takové alergie a exémy? To nic že?! Opravdu už nebudu na nic od tebe reagovat, protože ti nehodlám vyvracet každou kravinu, co mi sem napíšeš. :nevim:

Takže zase to samé :lol:

• načítám...
31915
22.5.15 12:22

• načítám...
12272
22.5.15 12:25

@pomenkova já tedy neuznávám fyzické tresty, tedy ani žádné jiné, ale spíš mě děsí, že když děti budou vytržené z rodiny, nebudou mít nikde v ničem žádnou oporu, nikoho, kdo by je měl rád, tím naučil lásce, nikomu, komu by mohli důvěřovat, svěřit se a o koho se opřít. To je prostě nechutné týrání.

• načítám...
31915
22.5.15 12:26
@tiffany píše:
Tak já na to svůj názor mám, ale psát ho sem, kde ti pak kde kdo napíše, že bez důkazů nemáš nárok na svůj názor, se mi nechce. :nevim:

Je rozdíl, když se vyjádříš k takovému případu a když tvrdíš faktické nesmysly z pohledu biologie ;)

• načítám...
12272
22.5.15 12:26
@Nimie píše:
Takže zase to samé :lol:

Ano, názor jsem stále nezměnila, takže už se prosím nesnaž, je to marné. ;)

• načítám...
12272
22.5.15 12:27
@Nimie píše:
Je rozdíl, když se vyjádříš k takovému případu a když tvrdíš faktické nesmysly z pohledu biologie ;)

Děkuji za poučení, stále si myslím to samé.

• načítám...
22.5.15 12:51
@tiffany píše:
@pomenkova já tedy neuznávám fyzické tresty, tedy ani žádné jiné, ale spíš mě děsí, že když děti budou vytržené z rodiny, nebudou mít nikde v ničem žádnou oporu, nikoho, kdo by je měl rád, tím naučil lásce, nikomu, komu by mohli důvěřovat, svěřit se a o koho se opřít. To je prostě nechutné týrání.

Ale za to si budu moct vybrat muzsku alebo zensku rolu nezavisle na svojich pohlavnych organoch a bez traumatizujuceho konzervativneho vplyvu rodicov.

• načítám...
12272
22.5.15 13:06
@Bábi Zlopočasná píše:
Ale za to si budu moct vybrat muzsku alebo zensku rolu nezavisle na svojich pohlavnych organoch a bez traumatizujuceho konzervativneho vplyvu rodicov.

Nezdá se mi, že bys si pak mohla vybrat. Bude ti přiděleno. 8o

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová