Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Angua Jenže to, co se děje v Norsku s dětmi, vyšlo na povrhc až v poslední době, ti, co tam jezdili, o tom neměli tušení, protože se to tam dařilo držet pod pokličkou a formou zastrašování zamezili tomu, aby to rodiče těch zabavených dětí zveřejnili. Jasně, v souvislosti s tím, co už teď víme, by tam dnes jel s dětmi asi málokdo. Ale řekni sama, napadlo by tě tak před rokem, dvěma a víc, že v Norsku, takové vyspělé a civilizované zemi se děje něco takového? Pochybuju, nikoho z nás by to nenapadlo a i z toho důvodu je pro hodně lidí těžké tomu uvěřit a přiklánějí se k názoru, že kdoví, co za tím je a jestli ti rodiče přece jenom nemají máslo na hlavě. Jo, někteří možná mají, o tom žádná, ale většina ne. Ty děti jsou tam kradeny. A mě děsí, že s tím nikdo nic nedělá ani na mezinárodní bázi, ani co se týká mezinárodních úmluv o právech dítěte atd. Proto si myslím, že bychom nad tím neměli zavírat oči s tím, že nás se to netýká. Protoe nás se to týká a jestli se to nezarazí, dřív nebo později se to rozleze všude.
@Angua píše:
@pomenkova to je každého věc, já bych z toho musela zákonitě zešílet. Beru věci, tak jak jsou. V Norsku odebírají děti za nějaké chování - takže buď si budu dávat sakra majzla, když tam pojedu s dětma a budu na ně jak mílius nebo tam prostě s dětma nepojedu. Hotovo, dvacet - tak by se měl zařídit každý, kdo se podle toho nezařídí, může si za to sámJe to jejich země, jejich pravidla.
@pomenkova to je přece i tvoje oblíbená věta, ne
@Denisa56 Možná, kdyby Norsko bylo v EU, že by se to taky řešilo jinak. A možná ne
Vždyť podobný případ kdysi nedávno proběhl i ve Velké Británii
@Angua píše:
@pomenkova já nevím, tak když si to budu myslet, tak tam s dětma nepojeduJe spousta zemí, kam bych nejela s malýma dětma - např. Afrika - a taky se nerozčiluju na netu, že tam jsou moskyti
@pe-terka gender, multi-kulti určitě je, ale zrovna nemyslím, že by to byla témata, kde by se to dalo přednášet stylem „je to tak a tak“ - spíš to považuju za ideální předmět k rozvoji kritického myšlení.
Ono záleží na vyučujícím. Ty gendery byly pojaty hodně liberálně, multi - kulti jsem se modlila, abych neměla u státnic(vyšlo to). Tam moc prostoru pro vlastní, notabene kritičtější názor, nebylo.
@Nimie píše:
Bohužel jsem se to taky nedozvěděla. Akorát teda to, že jsou očkování, která nenávratně zničí imunitu, což by znamenalo, že po očkování hromadně umírají lidi.@tiffany víš co znamená nenávratně zdevastovaná imunita? Například taková, která ničí sama sebe, říká se tomu autoimunitní onemocnění. Víš jaký život pak ti lidé mají? Víš, co jim hrozí v pokročilejším stádiu onemocnění? Pokud ano, tak máš asi dost dobrou představu, co za hloupost jsi řekla
S tebou fakt nemá cenu diskutovat. Píšeš tu hovadiny. Poškozená imunita a autoimunitní onemocnění je trochu něco jiného. Ale co třeba takové alergie a exémy? To nic že?! Opravdu už nebudu na nic od tebe reagovat, protože ti nehodlám vyvracet každou kravinu, co mi sem napíšeš. ![]()
@Angua píše:
No jde pak taky o to, jestli firma vyrábějící vakcíny vyrábí i přípravky na podporu imunity. Uznávám, nechce se mi to hledat (ale možná si dám později tu práci), takže jestli znáš konkrétní případ, tak sem s nímTaky by mě zajímalo, jak podle tebe funguje imunita, že se nedá posílit
Když mě něco zajímá, vyhledám si literaturu a přečtu si to. Doporučuju, funguje to! ![]()
@Angua píše:
Velmi ráda. Myslím, že se tomu říká řeč
Jenže když někdo v řeči upředňostňuje formu před obsahem, vyznívá to pak trochu legračně. A nepsala jsi mi už několikrát, že na mě nebudeš reagovat? Koukám, že nejsi schopná se udržet co? Ale já ti ty tvoje manipulativní moudra vyvracet nehodlám. Jestli něco potřebuješ vědět, zajdi do knihovny. ![]()
@tiffany ty to ale taky hrotíš do extrému
Píšeš, že očkování nenávratně zničí imunitu, což pravda není. Kdybys k tomu dodala, že u některých dětí, tak by to bylo o něčem jiném. Takhle k tvému tvrzení nemáš žádný důkaz. To bychom byli potom národ zničených imunit
A to nejsme. Kupodivu existují i zcela zdravé očkované děti ![]()
@pomenkova píše:
@tiffany Poupravuji,ja ne muj soused, ja uz mam vysazeno a smrk je napriklad jeden z duvodu, ze to nejde, ze by to v budoucnu bylo moc vysoke atd, jablon snad jonapsala jsem jablon protoze mi soudsed rekl, ze se mam pozeptat na poradkove sluzbe, abych pak nelitovala, ze musi pryc, doufam, ze to projde..Muj soused si napriklad postavil nad novy traktor strisku, tkaovou co vidam u domu v cr casto jen strisku nic vic, no a pak se prihlasilo plno lidi, ze to nejde, ze to nesmeji mit taky- faktor zavist..No takze prislo mu pisemne oznameni ze to musi dolu, nikomu to nevadilo, jen jednomu sousedovi z financaku proste rejpe tak dlouho, ze on sam to nema, tak proc by to meli jini
![]()
![]()
![]()
No ty zakony uz takove jsou alide pak podle toho reaguji
Muj kamos ve svycarsku si chtel dat na balkon nejakou clonu aby tam mel stin a neporiosla mu![]()
Tak to jo. Já myslela, že nesmíte vysazovat vyloženě ovocné stromy, jako nic pěstovat. Toho se taky obávám. Svedou to na šíření chorob a člověk bude muset jen nakupovat ty svinstva v hypersuper.
Soused tady nám taky vyprávěl, že mu nepovolili přístřešek na auto, tak se naštval a nechal si přivézt takovou tu garáž - buňku. Tu přivezou už hotovou a povolení neptořebuje. ![]()
@Moise píše:
@tiffany ty to ale taky hrotíš do extrémuPíšeš, že očkování nenávratně zničí imunitu, což pravda není. Kdybys k tomu dodala, že u některých dětí, tak by to bylo o něčem jiném. Takhle k tvému tvrzení nemáš žádný důkaz. To bychom byli potom národ zničených imunit
A to nejsme. Kupodivu existují i zcela zdravé očkované děti
Hele ale tak mi řekni, jak to poznáš, proč jsou děti teď tak nemocné? Jak dokážeš, že to není z vakcín? Kdo si myslíš, že financuje ty výkumy? Prostě já to takhle cítím. To, že to má někdo jinak je jeho věc. Píšu to sem jen pro úvahu pro jiné, ale nikomu to nevnucuju na rozdíl od jedinců, co si vehementně brání „to svoje“ Fakt je každého věc, co do svých dětí napíchá. ![]()
@Antonie Bolavá píše:
@pomenkova Já tady nezpochybňuju, že někomu vzali neprávem dítě. To nepopírám, ale taky o tom nic nevím, protože celé dny neležím v článcích a ve videích na youtube, to bych se musela zbláznit. A nezlob se na mě, teď mluvím naprosto vážně, sama mám uzkostně depresivní poruchu, ty máš silně nakročeno, že ti z těch konspirací hrábne. Taky jsem tyhle věci jednu dobu hltala a hráblo mi. Fakt vím o čem mluvím. Klidně si mě žaluj. Tímhle ničíš akorát sama sebe. Klidně řeš situaci v Norsku, ale zapomeň na židovskou elitu a vyhlazování třetiny populace. To co ty tady píšeš, to je začátek konce.
Už nevím co všechno jsi tady na mě nakydala, že jsem ignorant a sadista a já nevím co. No to samozřejmě nejsem. Jen prostě se mi nezdá paní Michaláková. Tečka. Nevěřím že je čistá, ale do případu nevidím a vidět nechci. Není to proto, že bych strkala hlavu do písku, jak tady píšete, ale prostě mě to nezajímá. Stejně tak ten případ slovenského miminka. Nebyla jsem tam, nevím jak to bylo, nedělám žádné závěry. Nejsem z těch, co uvěří všemu co si kde přečtou. A jak tu bylo řečeno, silně manipulativní články, hysterické a plné konspirací, ve mně nebudí takovou důvěru, abych je četla, nebo jim dokonce věřila.
Ale ano, beru, někdo tomu věří, tak budiž. Jediné, co faktzlehčuju a čemu se směju je ta Bábina gender ideologie. To je fakt do nebe volající hovadina.
Tímto tady končím. Ty až budeš ležet na psychiatrii, tak si na mě vzpomeň
Já Tvůj přístup chápu - člověk má prostě omezené hranice svého vlivu a nelze si připouštět všechna příkoří světa. To by člověk opravdu zblbnul. Na druhou stranu, co se nás týká či netýká je strašně relativní - tím, jak je svět propojený a veškeré procesy strašně rychlé. Takže třeba ty skandinávské „výchovné“ a sociální ideologie, Juvenilní justici a pod. vnímám jako možnou hrozbu třeba pro generaci našich dětí
. I v minulosti jsme byli svědky masového šíření šílených ideologií. Navíc Češi nejsou až tak svéhlavý národ, aby jim nemohli podlehnout. A i kdyby tu sílu zmobilizovali, vliv moci překonat nemusí.
Jasně - možná a kdyby…Ale aby to nepřerostlo ve FAKT, je třeba lidi informovat. Aby tu hrozbu, byť hypotetickou, znali a neumožnili v budoucnu její rozmach.
@Nimie píše:
No ještě aby sis jich všimla při tom co píšeš
Když se někdo cítí často uraženÝ, svědčí to o jeho nízkém sebevědomí.
Vyhledej si nějakou poulárně naučnou literaturu z oblasti psychologie. ![]()
@tiffany a jak dokážeš, že je to z vakcín?
Jiné další příčiny, proč jsou teď děti více nemocné, nevidíš? Já ano a vidím jich docela hodně. Krom očkování.
Ono očkování je teď takový bubák, kterého lze označit jako původce všeho. Jenže ne vždycky za to očkování opravdu může. Z vlastní zkušenosti - dcerce se v jejím měsíci objevily příznaky jedné nemoci. Kdyby se jí ty příznaky objevily o pár týdnů déle, když už byla očkovaná, stoprocentně bych očkování z toho vinila
Tož tak. Na druhou stranu u syna vidím, že je nemocný tak nějak normálně, stejně jako jsem bývala nemocná já v jeho věku. Jak říkáš, chce to zdravý selský rozum
Ale já ti to nevnucuju, jak píšeš, každý se zařídí podle svého ![]()
Příspěvek upraven 22.05.15 v 08:20
Norové vymýšlí blbosti, protože jsou věčně v lihu, protože mají depky, protože tam mají tmu. Zajímalo by mě, co všechno u nich znamená porušení pravidel, co všechno je tím důvodem k odebrání dítěte a jak se tam k dítěti tedy mám chovat, aby to bylo v pořádku a neporušila jsem ta jejich pravidla.
Nedávno o tom byl nějaký skandinávský film v TV, takže se tím asi sami zabývají. Křivě obvinili učitele ze zneužívání, protože jedna malá holčička pronesla nějakou větu, kterou si kolegyně ředitelka vyložila po svém a rázem byla proti učiteli celá vesnice.. jak ve středověku, všichni děsně uvědomělí a spořádaní donašeči občané. Na druhou stranu takhle mají úchyláci a sadisti menší prostor k realizaci, což je dobře, ale zas když je výsledkem taková fantasmagorie? ![]()
@Angua píše:
Pouze cas je dnes mym nepritelem. Nemela jsem dnes cas hledat takove veci, mela jsem jine povinnosti. Kdyzme to bude zajimat, urcite si to najdu. Spis jsem chtela poukazat na to, ze clovek pouzivajici argumenty, ktere jsi pouzila ty, by mel mit v tomto ohledu alespon zakladni prehled. Jinak je to zase prejimani nepodlozenych informaci a vymysleni konspiracnich teorii
Hele mysli si co chceš a to samé nech mě, jasňačka! Už několikrát jsi tu přilítla do nějaké diskuse, abys si dokázala jak jsi dobrá. Ale já to mám prostě jinak. Píšu, co si myslím a nemám potřebu druhé rozcupovat na kousky, abych si něco dokázala. Já to tu píšu jako svůj názor. Líbí - nelíbí - je mi to fuk. Někdo tu měl v podpisu něco v tom smyslu - názor je jako zadek, každý má nějaký. Tak to tak prostě ber a neber si to osobně. Dost se ti uleví a navíc už začni dodržovat to, co jsi mi několikrát napsala, že už na mě nebudeš reagovat. Přijde mi úsměvné, když mě tu zkouší někdo, kdo není schopný dodržet to, co napíše. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat