Jsou to kontrakce? Nevím

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4731
18.1.22 15:05
@hospodki píše:
Za me ten začátek podobne na Ms a pak se intenzita stupňovala. Nebo jako křeče při brichabolu a prujmu

Presne, uplne stejne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18639
18.1.22 15:11

@Melodie91 jo a ty správný finální bolesti. Já vždy rikala, ze kdyby mi rezali nějakou končetinu zaživa tak ja ani nevim jakou a ze to dělají. A na den děti mám termín na druhé a to jsem na sále tvrdila ze dalsi už nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
18.1.22 15:13
@hospodki píše:
@Melodie91 jo a ty správný finální bolesti. Já vždy rikala, ze kdyby mi rezali nějakou končetinu zaživa tak ja ani nevim jakou a ze to dělají. A na den děti mám termín na druhé a to jsem na sále tvrdila ze dalsi už nebude

Me to tak nevadilo :) porad jsem si rikala, ze kdyz jsem mela salmonelu, tak ty bolesti byly horsi a trvaly mnohem dyl :zed:…dcera je taky na den deti :srdce: presne v terminu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18639
18.1.22 15:18

@Melodie91 tak já byla určitě i dost v křeči. Jsem si rikala, ze se teď musím hlavně uvolnit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14715
18.1.22 15:59
@Melodie91 píše:
Me to tak nevadilo :) porad jsem si rikala, ze kdyz jsem mela salmonelu, tak ty bolesti byly horsi a trvaly mnohem dyl :zed:…dcera je taky na den deti :srdce: presne v terminu :D

U me byla salmonela mnohem prijemnejsi nez porod, a to jsem s ni maturovala:D Ale trvala dyl, to jo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
18.1.22 16:36
@Melodie91 píše:
Presne, uplne stejne

Asi podobne, myslela jsem, ze mi praskne konecnik :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek