Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@MilujicislecnaT píše:
@Russet prosim? co je halux?
Moc se pozoruješ.
@MilujicislecnaT píše:
Ten kloub na palci, palec uhýbá k prstům. Ten bys měla řešit, nějakou bandáží a cvičením.
Tohle nejsou křečové žíly..
Google s obrázky ti napoví…
I na ten halux
A nemuzou ti brnet od tech haluxu? Nevim, zkusenost nemam. Ale ty nohy nevypadaji vubec zdrave, to by chtelo zmenit obuv a cvicit nebo tejpovat nebo co se s tim dela…
@MilujicislecnaT píše:
Vbočený palec.
@MilujicislecnaT píše:
Na levé noze ti hrozně vybočuje kloub. Nenos podpatky a úzké boty. Pořiď si takové narovnávátko nebo aspoň adjustační ponožky. Je mi 44 a tak ošklivé nohy teda nemám. Jinak žíly na nártu vidět mám, je tam málo tuku a masa. Proto jsou žíly vidět.
@Russet píše:
Na levé noze ti hrozně vybočuje kloub. Nenos podpatky a úzké boty. Pořiď si takové narovnávátko nebo aspoň adjustační ponožky. Je mi 44 a tak ošklivé nohy teda nemám.Jinak žíly na nártu vidět mám, je tam málo tuku a masa. Proto jsou žíly vidět.
To ani moje máma v 80… Ale hlavně ono nejde jen o krásu, ale hlavně ten kloub začne dříve nebo později bolet a hodně znepříjemňovat chůzi
@ivašot. píše:
To ani moje máma v 80… Ale hlavně ono nejde jen o krásu, ale hlavně ten kloub začne dříve nebo později bolet a hodně znepříjemňovat chůzi
Nejen kloub. Od špatné chůze pak bolí kdeco.
Brnění nohy může být od toho vbočeneho palce. Zřejmě nosiš moc úzké a do špičata boty. Ty žilky má na nártu vidět většina lidí, normální věc.
Dobry den,
jsou tohle krecove zily?
jsem mlada, trapi me brneni nohy + chodila, asi 4 mesice, nemyslim si ze bych tam deive mela tolik zil