Jsou to plodné dny?

257
16.9.16 17:28

Jsou to plodné dny?

Dobrý den, mám hrozné bolesti v podbrišku. Poslední ms jsem měla 6.9. po 27 dnech. Včera a nyní mám hrozné bolesti v podbřišku, velice bodavé. Plodné dny ani ovulaci ale podle kalkulačky na internetu mít nemám. Ale mám i hodně vodový výtok. Mohou to být plodné dny? Jak dlouho bolí? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3383
16.9.16 18:31

A co tak si koupit ovulační test? Ten ti určitě řekne nejřesněji, kdy máš ovulaci, nebo pak měřit bazální teplotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
16.9.16 19:51

Na plodné dny v kalkulačce nespoléhej, je to jen průměr, velká část holek je má jindy ;)
Zkus koupit ten ovu test, ikdyž na ten už bude asi pozdě. Typický ovulační hlen je jako bílek, táhlý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
16.9.16 20:01

@Hanka_S_V A je možné mít tyhle hleny ve víc dnech a ne jen v ovulaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
16.9.16 20:41

@katerina.Tr určitě, já mívám víc dní, ale většinou jeden den fakt hodně. Někdo je třeba nemá vůbec, je to dost individuální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
17.9.16 08:16

Každá z nás to má jinak. Někdo může mít ovu i při ms. Jak už tu holky píšou, spolehnout se dá na hlen a podle něho zkusit ovu testy nebo měřit bazální teplotu. Já třeba podle hlenu začínám mít plodné dny už klidně 10dc, někdy o pár dní později (cyklus nepravidelný).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
2.4.18 01:25

Plodné a neplodne dny

Ahoj holky. Oživuji téma..Nemohu nikde nic podobného najít. Nikdy jsem neměrila BT a nesledovala ovulaci atd. Pouze vím že v době ovulace me boli bradavky, mam bily výtok a boli v podbřišku. Tot vse. S přítelem plánujeme ze na zimu začneme pracovat na mimi.HA neberu takže praktikujeme přerušovaný styk s plným vědomím toho ze muže třeba něco ukapnout. Vychází nám to už dlouhou dobu ale predevčirem když to na něj „prislo“ tak to šlo jako vždycky vedle ale hned ho opet zasunul a asi ještě 5 min.jsme pokračovali. Podle kalendáře který si vedu jsem byla 17 den od začátku poslední menstruace.Je tu někdo kdo takto otehotnel? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí