Jsou to záda nebo žaludek?

95
25.7.22 07:37

Jsou to záda nebo žaludek?

Ahoj holky,

chci se Vás zeptat, jestli jste se nekdy nesetkali s něčím podobným. Asi třetí noc mě trápí silná bolest zad a žaludku. Uplně nedokážu říct, jestli mi záda vystřelují do žaludku, nebo žaludek do zad. Jedná se spíše o takový bolestivý pás kolem mého těla v místě, kde se nachází žaludek a jde to na záda - kde mi prijde že to je ohnisko a bolí to jak čert. Spíše horni část zad. Mám to vždy v noci, nemuzu kvuli tomu spát. Dnes pujdu k dr, ale děsí mě to… Asi proto, žeje to neznámá bolest.
Prolemy se zády mam pořád, nijak to nelečím, ale pravidelně cvičim a žaludek je u mě kapitola sama o sobě. Poslední dva tydny v něm mám bolesti - asi stále z dovolené. V dubnu jsem byla na hadici a nic, krásný žaludek, brali mi i krev na alergie apod.
Měla jsem i bušení srdce, ale to ted v lednu kardiolog vyvrátil s tím, že vsichni je máme - měla jsem holtera a sono srdce.
Ale ta bolest je teda krutá, nemuzu spát. Dnes pujdu k dr, jen mě zajímá Vaše zkušenost. Jo a je mi 28let. Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12241
25.7.22 08:45

Nemas panickou poruchu? Nebo stavy uzkosti? Pripada mi to tak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
25.7.22 09:09

Tohle můžou dělat zablokovana žebra, nebo hrudní páteř. Máš kvalitní matraci a rošt? Jakou děláš práci?
Kdyby ti nic nenašli, nech si napsat rhb. A cvič! Jsou na to dobré a jednoduché cviky s overballem a velkým míčem. Nebo aspoň plavání…
Píšeš, že si doma cvičíš. Otázka je co a jak, aby sis tim naopak neublížila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
25.7.22 09:33

@liggy Právě jsem statik, takže celou dobu sedím… A je pravda, ze jsme ve ctvrtek zkousekal jogu pro zdrava zada a bolela mě snad ještě víc :pocitac: Jinak dělam pole dance a jumping, pres rok pilates ( po tom mi je hrozne dobře) ted bohuzel lektorka je na prazdninach ve Finsku. Ach jo holky, to je prostě pořád něco :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
25.7.22 10:03

@Peyton 17
A co se zkusit v práci třeba každou půl hodinu trochu protáhnout? Jestli to jde…dojít si udělat čaj, než se voda uvaří, udělat zaklon, predklon, uklon a znovu zaklon a za půl hidiny zase. Záleží teda, kde pracuješ…
Páteř není na statickou polohu stavěna a pokud jsi třeba i hypermobilni, tak trpí o to víc.
Z toho co cvičíš zůstaň u sportu, po kterém se cítíš dobře (pilates je super, joga taky…jumping a pole dance na zvážení)…
Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24747
25.7.22 10:14

Navštívila bych nějakého chiropraktika nebo tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
4.8.22 17:31
@Peyton 17 píše:
Ahoj holky,chci se Vás zeptat, jestli jste se nekdy nesetkali s něčím podobným. Asi třetí noc mě trápí silná bolest zad a žaludku. Uplně nedokážu říct, jestli mi záda vystřelují do žaludku, nebo žaludek do zad. Jedná se spíše o takový bolestivý pás kolem mého těla v místě, kde se nachází žaludek a jde to na záda - kde mi prijde že to je ohnisko a bolí to jak čert. Spíše horni část zad. Mám to vždy v noci, nemuzu kvuli tomu spát. Dnes pujdu k dr, ale děsí mě to… Asi proto, žeje to neznámá bolest.
Prolemy se zády mam pořád, nijak to nelečím, ale pravidelně cvičim a žaludek je u mě kapitola sama o sobě. Poslední dva tydny v něm mám bolesti - asi stále z dovolené. V dubnu jsem byla na hadici a nic, krásný žaludek, brali mi i krev na alergie apod.
Měla jsem i bušení srdce, ale to ted v lednu kardiolog vyvrátil s tím, že vsichni je máme - měla jsem holtera a sono srdce.
Ale ta bolest je teda krutá, nemuzu spát. Dnes pujdu k dr, jen mě zajímá Vaše zkušenost. Jo a je mi 28let. Díky :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
18.8.22 22:24

A jak jste prosim fopadla u doktora? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
19.8.22 08:02

@jezevinka no, byli to dvě věci dohromady. Mám zablokované zebra 5-6-7, takže elektroléčba a fyzio. :lol: potom jsem skončila na pohotovosti s bolesti břicha a opět se mi vrátil můj syndrom dráždivého tračníku, takže jsem najela na dietu FODmap, cvičím na záda a je mi lépe :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
21.1.23 08:19

Dobrý den.asi před měsícem Jsem se začal potýkat se psychickymi problémi, hlavně stavy úzkosti, věčné sledování se, na každý prd umírám :)… opravdu to byl měsíc plný stresu. šel Jsem k psychousovi, dostal AD a do týdne se to hodně zlepšilo, jenže teď je mi stále špatně od žaludku, pocit na zvracení. muze být ta nevolnost spojená s těmi psychickými ataky? první co mě napadlo opět hledat na netu příznaky a většina konci smrti :) stím že to může být vřed díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24747
22.1.23 15:07
@Lukyd89 píše:
Dobrý den.asi před měsícem Jsem se začal potýkat se psychickymi problémi, hlavně stavy úzkosti, věčné sledování se, na každý prd umírám :)… opravdu to byl měsíc plný stresu. šel Jsem k psychousovi, dostal AD a do týdne se to hodně zlepšilo, jenže teď je mi stále špatně od žaludku, pocit na zvracení. muze být ta nevolnost spojená s těmi psychickými ataky? první co mě napadlo opět hledat na netu příznaky a většina konci smrti :) stím že to může být vřed díky

No a nemůže to být vedlejší účinek těch AD, co berete? A že vám zabraly do týdne, to gratuluju, většina lidí se trápí minimálně měsíc, než se něco zlepší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
22.1.23 15:16

@lucad77 já už jsem ten cipralex právě před lety bral a pak Jsem se na to vykašlal v domnění že už je mi dobře, ale po roce se všechno vrátilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24747
22.1.23 15:33
@Lukyd89 píše:
@lucad77 já už jsem ten cipralex právě před lety bral a pak Jsem se na to vykašlal v domnění že už je mi dobře, ale po roce se všechno vrátilo

Jo, může to být od nervů, Cipralex má nástup plného účinku průměrně za 4 týdny, takže ještě vydržte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
22.1.23 15:35

@lucad77 nejhorší je že mě je dobře, pokud mi nic není, ale stačí takovahle „blbost“ a psychika udělá své a jsem v prdleli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí