Jste dokolalé matky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6623
18.4.14 23:22

@svycarka
Nejsem dokonalá, když jsem líná vařit - jídlo objednám, když mě dítě moc štve a hrozí že bych mu způsobila újmu na zdraví odlifruju ho někam pryč, když mě štve skoromanžel tak řvu a nadávám a vyhrožuju mu, že ho prodám do otroctví. Našlo by se toho určitě víc, ale tenhle základ postačí zatím, ne? :-D

Ale umím bejt i hodná;-) ;-) :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
18.4.14 23:22

Jsem naprosto nedokonalá :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
18.4.14 23:24

Výčet toho, co bych mohla zlepšit by tady zabral moc místa a stejně by ho nikdo nedočetl, takže to shrnu - nejsem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
18.4.14 23:25

Ne, nejsem dokonalá matka, a tudíž požaduji, aby si velkou část rodičovských povinností vzal na svá bedra přítel, zvládne to lépe. Také nejsem dokonalá hospodyně, klidně přiznám, že naši kluci umí uklízet lépe než já :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
18.4.14 23:26

@Xverunka naši kluci taky umí uklízet lépe než já. Co nechci aby se jen tak našlo to jim dám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
18.4.14 23:28
@ivana-domca píše:
@Xverunka naši kluci taky umí uklízet lépe než já. Co nechci aby se jen tak našlo to jim dám :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
500
18.4.14 23:29

Určitě ne :mrgreen:!!! Zrovna mám děti u tatínka a nesmírně si to užívám, ten klid :pankac:!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
18.4.14 23:31

Mně říkala dcera, že jsem trochu matka a trochu uklízečka. Má to od bráchů :cert: Dokonalá fakt nejsem :mrgreen:

Příspěvek upraven 18.04.14 v 23:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
18.4.14 23:33

Chtěla bych být jak Stepfordská panička, ale nejde to :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
18.4.14 23:33

Tak jak jsme uzasne v te sve dokonale nedokonalosti…super zensky…jak bojujete s materskou vsednosti? co sex. zivot? klape u nekoho dite-byt-vareni-sex? :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
18.4.14 23:35

@svycarka S mateřskou všedností? Já normálně šéfům málem líbala nohy, když mě po rodičáku vzali zpět do práce i když moje místo bylo zrušený :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
18.4.14 23:38
@svycarka píše:
Tak jak jsme uzasne v te sve dokonale nedokonalosti…super zensky…jak bojujete s materskou vsednosti? co sex. zivot? klape u nekoho dite-byt-vareni-sex? :jazyk:

v poslední době špatně, protože dvě děti ze tří jsou nemocné a já to chytla od nich :roll: Kašlu na velikonoce a úklid, mám toho plný zuby. Vařím, protože ráda jím, ale teplé večeře jsou vyjímečně, nejsem robot. Sex klape na jedničku :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
18.4.14 23:41

Co domacnost? co manzel, pritel, samomatka? jak vam je? mate obcas pocit, ze to neni ok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
18.4.14 23:43

O děti se starám dobře, o byt hůř, vařím s nechutí, ale každý den. Jediné, co funguje dobře, je SEX s externím přítelem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
18.4.14 23:43

@ivana-domca takze jak momentalne u nes bez toho sexu :jazyk: nemuzu se sama ani nadechnout atoz muze polibit a on to bez toho pitomec neumi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová