Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@svycarka
Nejsem dokonalá, když jsem líná vařit - jídlo objednám, když mě dítě moc štve a hrozí že bych mu způsobila újmu na zdraví odlifruju ho někam pryč, když mě štve skoromanžel tak řvu a nadávám a vyhrožuju mu, že ho prodám do otroctví. Našlo by se toho určitě víc, ale tenhle základ postačí zatím, ne? ![]()
Ale umím bejt i hodná;-)
![]()
Výčet toho, co bych mohla zlepšit by tady zabral moc místa a stejně by ho nikdo nedočetl, takže to shrnu - nejsem ![]()
Ne, nejsem dokonalá matka, a tudíž požaduji, aby si velkou část rodičovských povinností vzal na svá bedra přítel, zvládne to lépe. Také nejsem dokonalá hospodyně, klidně přiznám, že naši kluci umí uklízet lépe než já ![]()
@Xverunka naši kluci taky umí uklízet lépe než já. Co nechci aby se jen tak našlo to jim dám ![]()
@ivana-domca píše:
@Xverunka naši kluci taky umí uklízet lépe než já. Co nechci aby se jen tak našlo to jim dám
Určitě ne
!!! Zrovna mám děti u tatínka a nesmírně si to užívám, ten klid
!!
Mně říkala dcera, že jsem trochu matka a trochu uklízečka. Má to od bráchů
Dokonalá fakt nejsem ![]()
Příspěvek upraven 18.04.14 v 23:35
Tak jak jsme uzasne v te sve dokonale nedokonalosti…super zensky…jak bojujete s materskou vsednosti? co sex. zivot? klape u nekoho dite-byt-vareni-sex? ![]()
@svycarka S mateřskou všedností? Já normálně šéfům málem líbala nohy, když mě po rodičáku vzali zpět do práce i když moje místo bylo zrušený
![]()
@svycarka píše:
Tak jak jsme uzasne v te sve dokonale nedokonalosti…super zensky…jak bojujete s materskou vsednosti? co sex. zivot? klape u nekoho dite-byt-vareni-sex?
v poslední době špatně, protože dvě děti ze tří jsou nemocné a já to chytla od nich
Kašlu na velikonoce a úklid, mám toho plný zuby. Vařím, protože ráda jím, ale teplé večeře jsou vyjímečně, nejsem robot. Sex klape na jedničku
![]()
Co domacnost? co manzel, pritel, samomatka? jak vam je? mate obcas pocit, ze to neni ok?
O děti se starám dobře, o byt hůř, vařím s nechutí, ale každý den. Jediné, co funguje dobře, je SEX s externím přítelem ![]()
@ivana-domca takze jak momentalne u nes bez toho sexu
nemuzu se sama ani nadechnout atoz muze polibit a on to bez toho pitomec neumi ![]()