Jste dokolalé matky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1245
19.4.14 10:03

@meringa
:think: to není špatnej nápad :mrgreen: zachrastim za oknem kyblikem s ovsem - no to by šlo :mrgreen:,no k moji dokonalosti, naposledy myl okna tatínek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
19.4.14 10:07
@lovesmile píše:
Nee, nekojím, jsem těhotná. :mrgreen:

jo aha :mrgreen:,jsem nepochopila metrik, no tak to se jeste nacekas :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
19.4.14 10:08

Ja jsem nejdokonalejsi :))) ja jsem vstala napapala se a uz jsem zase pod perinou s knizkou a miminem deti to tady zrejme zbori :)))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
19.4.14 10:08
@meringa píše:
A já dneska vstala s tím, že umyju všechny okna (8) a můj chlap na to… Neblázni, ven ještě vidíme a z venku lidi až do desátýho patra nevidí :mrgreen:

joooo, to mi rekl i ten muj :mrgreen:,ale ironicky.,,Maminko, nekecej, mi uvidime i denni svetlo?,,. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
19.4.14 10:10

Holky co jsou to ty okna? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1245
19.4.14 10:13

@wildcherry :mrgreen:
Doma se též nedávno ozvalo, nechtělo by to vyžehlit - hromada dosahovala tak do poloviny okna, tak jsem jen odpověděla chtělo a usadila se s čajikem na gauč ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
19.4.14 10:15

:))))) no jo ono by toho chtelo :))) vylucovat vytrit vyzehlit ale kdo to udela ze :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
@Lili píše:

Taková věc, kterou když naleštíš, máš ze sebe neskutečně dobrý pocit :palec: No a druhý den většinou zaprší nebo se přižene písek ze Sahary a pak jen brbláš, že ses na to nevykašlala :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006

Vyluxovat :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1245
19.4.14 10:16
@Lili píše:
:palec: takový ty díry ve zdi ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
19.4.14 10:22

Kazdy vecer nez usnu si rikam, ze bych mohla byt lepsi matka… ale delam, co muzu, umim a vse co jde… svoje dite nade vse miluji :srdce: :srdce: :srdce:… nikdy bych se ho v zajmu „tatinek ma vic penez“ nevzdala… jsem sama, takze co se tyce domacnosti i sexu, co si sama neudelam to nemam. :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
19.4.14 10:39

Dokonalá určitě nejsem, to asi nikdo. Mám spoustu much, vlastně takový malý hejno. Zas pozitivní na mně je, že s tím, co mi na sobě vadí (nebo manželovi) pracuju rychle a úspěšně ku prospěchu všech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová