Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ivana-domca takze jak momentalne u nes bez toho sexu
nemuzu se sama ani nadechnout atoz muze polibit a on to bez toho pitomec neumi ![]()
jasně všechny sme dokonalé ![]()
i když já sem vlastně chlap
aspoň můj muž to občas říká, jelikož domácnost mne nechává naprosto chladnou…mám jiný věci na práci ![]()
@brumdinka píše:jasně všechny sme dokonalé
i když já sem vlastně chlap
aspoň můj muž to občas říká, jelikož domácnost mne nechává naprosto chladnou…mám jiný věci na práci
myslete.ze jste schopne opustit dite? PROTO ze ma lepsi zezemi?..koukam na nemecky doku a divim se i usima, proto ta otazka to tema…
Děti bych neopustila. Kamarádka opustila syna kvůli chlapovi, moje ségra taky. Já to nechápu.
@laducha JA BYCH taky neopustila a soudit ty druhe? drbacka mezi kamoskma, jak ta druha je hruzna, ale nemela treba jinou volbu?…kdovi…jinak ja to chaou.
@svycarka píše:
myslete.ze jste schopne opustit dite? PROTO ze ma lepsi zezemi?..koukam na nemecky doku a divim se i usima, proto ta otazka to tema…
ne, o prvního syna jsem bojovala skoro rok, ale u ex by rozhodně neměl lepší zázemí ![]()
@svycarka píše:
@ivana-domca takze jak momentalne u nes bez toho sexunemuzu se sama ani nadechnout atoz muze polibit a on to bez toho pitomec neumi
to ho budeš muset naučit ![]()
@ivana-domca spis kez by to slo bez toho nuchnani,,ja ta honem a vec ![]()
Dokonalá matka nejsem, to by ostatně potvrdili ti čtyři kousci co mám doma!
ale prý jsem dokonalá manželka=milenka, to mi řekl můj vlastní manžel!
![]()
Ne, snažím se být dokonale přirozená
, nebojuju, oba jsme spokojení, jak kdy, ještě funguje, OK, jsem unavená, ano, ne. Už nebudou další otázky? ![]()
Nechci být dokonalá matka ve smyslu, jak je vnímána v dnešní době. Nejsem supermanka, abych všechno zvládla - náročná práce, nákupy, zabezpečit rodinné zázemí, výchova atd. Tím, že budu mírně nedokonalá, i to moje dítě pochopí, že potřebuji pomoc, a o tom to je. Mám prostě takový pocit, že čím více se dítěti věnujeme, čím více mu dáváme, pak z dětí rostou rozmazlení zmetci, kterým je všechno jedno, a myslí si, že je rodiče budou celoživotně zachraňovat a žehlit průšvihy. Omlouvám se za silné slovo, ale pracuju v učňovském školství. Ano, existují děti, které jsou výjimky, ale je jich móóóc málo.
Ne nejsem dokonalá, nemám potřebu být, pro manžela jsem minimálně uspokojící, jelikož se ještě nerozvádíme a pro dítě doufám taky