Jste dokolalé matky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7626
18.4.14 23:43

@ivana-domca takze jak momentalne u nes bez toho sexu :jazyk: nemuzu se sama ani nadechnout atoz muze polibit a on to bez toho pitomec neumi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
18.4.14 23:48

:mrgreen: jasně všechny sme dokonalé :mrgreen:

i když já sem vlastně chlap :lol: aspoň můj muž to občas říká, jelikož domácnost mne nechává naprosto chladnou…mám jiný věci na práci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
18.4.14 23:59
@brumdinka píše: :mrgreen: jasně všechny sme dokonalé :mrgreen:i když já sem vlastně chlap :lol: aspoň můj muž to občas říká, jelikož domácnost mne nechává naprosto chladnou…mám jiný věci na práci :mrgreen:
:mrgreen: to by jsme si rozumněly.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1869
19.4.14 00:02

Jj, dokonala matka urcite jsem :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
19.4.14 00:02

myslete.ze jste schopne opustit dite? PROTO ze ma lepsi zezemi?..koukam na nemecky doku a divim se i usima, proto ta otazka to tema…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
19.4.14 00:05

Děti bych neopustila. Kamarádka opustila syna kvůli chlapovi, moje ségra taky. Já to nechápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
19.4.14 00:08

@laducha JA BYCH taky neopustila a soudit ty druhe? drbacka mezi kamoskma, jak ta druha je hruzna, ale nemela treba jinou volbu?…kdovi…jinak ja to chaou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
19.4.14 00:12
@svycarka píše:
myslete.ze jste schopne opustit dite? PROTO ze ma lepsi zezemi?..koukam na nemecky doku a divim se i usima, proto ta otazka to tema…

ne, o prvního syna jsem bojovala skoro rok, ale u ex by rozhodně neměl lepší zázemí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
19.4.14 00:13
@svycarka píše:
@ivana-domca takze jak momentalne u nes bez toho sexu :jazyk: nemuzu se sama ani nadechnout atoz muze polibit a on to bez toho pitomec neumi :mrgreen:

to ho budeš muset naučit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
19.4.14 00:16

@ivana-domca spis kez by to slo bez toho nuchnani,,ja ta honem a vec :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
900
19.4.14 00:28

Dokonalá matka nejsem, to by ostatně potvrdili ti čtyři kousci co mám doma! :mrgreen: ale prý jsem dokonalá manželka=milenka, to mi řekl můj vlastní manžel! :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14541
19.4.14 00:45

Ne, snažím se být dokonale přirozená 8), nebojuju, oba jsme spokojení, jak kdy, ještě funguje, OK, jsem unavená, ano, ne. Už nebudou další otázky? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
19.4.14 06:14

Dítě i manžel ještě žijou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
19.4.14 06:50

Nechci být dokonalá matka ve smyslu, jak je vnímána v dnešní době. Nejsem supermanka, abych všechno zvládla - náročná práce, nákupy, zabezpečit rodinné zázemí, výchova atd. Tím, že budu mírně nedokonalá, i to moje dítě pochopí, že potřebuji pomoc, a o tom to je. Mám prostě takový pocit, že čím více se dítěti věnujeme, čím více mu dáváme, pak z dětí rostou rozmazlení zmetci, kterým je všechno jedno, a myslí si, že je rodiče budou celoživotně zachraňovat a žehlit průšvihy. Omlouvám se za silné slovo, ale pracuju v učňovském školství. Ano, existují děti, které jsou výjimky, ale je jich móóóc málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
19.4.14 07:00

Ne nejsem dokonalá, nemám potřebu být, pro manžela jsem minimálně uspokojící, jelikož se ještě nerozvádíme a pro dítě doufám taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová