Jste dokolalé matky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
30556
19.4.14 07:25

:mrgreen: no je tu bordel jak v tanku, měla bych uklidit a připravit barák pro dnešní hosty, psi by chtěli ostříhat, děcko sedí s kakaem u krtečka a já si tu u emimina popíjím kafe :mrgreen:
asi nejsem dokonalá matka, ale v sexu neni problém, to spíš ten můj už někdy raději předstírá bolest hlavy :mrgreen: :mrgreen:

jo a dítě bych nikdy kvůli chlapovi neopustila, chlapů je spousta dítě/děti jsou jen a jen moje :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7765
19.4.14 07:26
@pikola píše:
Muz mi tuhle rikal, jak vypravel o krasach rodicovstvi a jak mame sex jednou za mesic.. Tak jsem rekla ze fajn, ze jednou za mesic :mrgreen: jste nevidely ten zdeseny vyraz :jazyk:
:palec: :lol:, ale myslím, že si ho mnoho z nás dokáže představit :D a díky tomu jsem se fakt zasmála :palec: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
19.4.14 08:10

Noo, někdy ještě než vstanu, si říkám, co všechno za ten den stihnu udělat (uklidit, uvařit, vyprat, vyžehlit,…) a jak to bude dokonalé, jenže vstanu… a je vše zapomenuto. :nevim: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
19.4.14 08:17

Zatím nejsem matka, ale budu perfektní :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol:

• Citovat
  • Upravit
10055
19.4.14 08:27

@lovesmile mám tolik času, že to nestihnu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
19.4.14 08:37
@21.6.2014 píše:
@lovesmile mám tolik času, že to nestihnu :mrgreen:
:kytka: :kytka: :kytka:
Tak to si musím zapamatovat!!! :lol: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
19.4.14 09:03

Zdar zensky :mavam:.Me vystihuje muj podpis :mrgreen:.Takze asi tak :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
19.4.14 09:05
@lovesmile píše:
Noo, někdy ještě než vstanu, si říkám, co všechno za ten den stihnu udělat (uklidit, uvařit, vyprat, vyžehlit,…) a jak to bude dokonalé, jenže vstanu… a je vše zapomenuto. :nevim: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

jeee, mame to stejne :mrgreen:.Jinak zdravim od kaficka a cigarka, slunicko mi vypaluje oci, idealka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
19.4.14 09:07
@MarkétkaBeruška píše:
Zatím nejsem matka, ale budu perfektní :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol:

taky jsem byla naivni :mrgreen: (prosim, nedelit toto slovo, jeste nebylo 10:00) :andel: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
19.4.14 09:10
@wildcherry píše:
jeee, mame to stejne :mrgreen:.Jinak zdravim od kaficka a cigarka, slunicko mi vypaluje oci, idealka :mrgreen:

Taky zdravím od kafíčka, cigárko si v tomto stavu musím odpustit. :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
19.4.14 09:37
@lovesmile píše:
Taky zdravím od kafíčka, cigárko si v tomto stavu musím odpustit. :roll: :lol:

aaaaa koukam dobre na metrik, kojis drobouška :andel:.Nebooooj, jeste par mesicu a zapalis si :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
19.4.14 09:39
@wildcherry píše:
aaaaa koukam dobre na metrik, kojis drobouška :andel:.Nebooooj, jeste par mesicu a zapalis si :mrgreen:

Nee, nekojím, jsem těhotná. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
19.4.14 09:44

A já dneska vstala s tím, že umyju všechny okna (8) a můj chlap na to… Neblázni, ven ještě vidíme a z venku lidi až do desátýho patra nevidí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1245
19.4.14 09:52
@meringa píše:
A já dneska vstala s tím, že umyju všechny okna (8) a můj chlap na to… Neblázni, ven ještě vidíme a z venku lidi až do desátýho patra nevidí :mrgreen:

Moje řeč :mrgreen: :mrgreen:, my jsme na vsi a ovcím na zahradě to taky žíly netrhá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
19.4.14 09:59
@aenya píše:
Moje řeč :mrgreen: :mrgreen:, my jsme na vsi a ovcím na zahradě to taky žíly netrhá :mrgreen:

Jen počkej, až je to nakrkne, ti ty okna přijdou olízat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová