Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
no je tu bordel jak v tanku, měla bych uklidit a připravit barák pro dnešní hosty, psi by chtěli ostříhat, děcko sedí s kakaem u krtečka a já si tu u emimina popíjím kafe ![]()
asi nejsem dokonalá matka, ale v sexu neni problém, to spíš ten můj už někdy raději předstírá bolest hlavy
![]()
jo a dítě bych nikdy kvůli chlapovi neopustila, chlapů je spousta dítě/děti jsou jen a jen moje ![]()
@pikola píše:
Muz mi tuhle rikal, jak vypravel o krasach rodicovstvi a jak mame sex jednou za mesic.. Tak jsem rekla ze fajn, ze jednou za mesicjste nevidely ten zdeseny vyraz
Noo, někdy ještě než vstanu, si říkám, co všechno za ten den stihnu udělat (uklidit, uvařit, vyprat, vyžehlit,…) a jak to bude dokonalé, jenže vstanu… a je vše zapomenuto.
![]()
@lovesmile píše:
Noo, někdy ještě než vstanu, si říkám, co všechno za ten den stihnu udělat (uklidit, uvařit, vyprat, vyžehlit,…) a jak to bude dokonalé, jenže vstanu… a je vše zapomenuto.![]()
![]()
![]()
jeee, mame to stejne
.Jinak zdravim od kaficka a cigarka, slunicko mi vypaluje oci, idealka ![]()
@MarkétkaBeruška píše:
Zatím nejsem matka, ale budu perfektní![]()
![]()
![]()
taky jsem byla naivni
(prosim, nedelit toto slovo, jeste nebylo 10:00)
![]()
@wildcherry píše:
jeee, mame to stejne.Jinak zdravim od kaficka a cigarka, slunicko mi vypaluje oci, idealka
Taky zdravím od kafíčka, cigárko si v tomto stavu musím odpustit.
![]()
@lovesmile píše:
Taky zdravím od kafíčka, cigárko si v tomto stavu musím odpustit.![]()
aaaaa koukam dobre na metrik, kojis drobouška
.Nebooooj, jeste par mesicu a zapalis si ![]()
@wildcherry píše:
aaaaa koukam dobre na metrik, kojis drobouška.Nebooooj, jeste par mesicu a zapalis si
Nee, nekojím, jsem těhotná. ![]()
A já dneska vstala s tím, že umyju všechny okna (8) a můj chlap na to… Neblázni, ven ještě vidíme a z venku lidi až do desátýho patra nevidí ![]()
@meringa píše:
A já dneska vstala s tím, že umyju všechny okna (8) a můj chlap na to… Neblázni, ven ještě vidíme a z venku lidi až do desátýho patra nevidí
Moje řeč
, my jsme na vsi a ovcím na zahradě to taky žíly netrhá ![]()
@aenya píše:
Moje řeč![]()
, my jsme na vsi a ovcím na zahradě to taky žíly netrhá
Jen počkej, až je to nakrkne, ti ty okna přijdou olízat ![]()